- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Evet çok şükür canımİyi bayramlar canımMaşallah kilo almamış son,
Benimde listemde saat 9 da pulbinberli naneli yogurt vardi bu hafta. Ama ben aralıklı oruç yapamiyorumGünaydın kızlaaaar
şu pul biberli limonlu yoğurt kürünü 2 hafta yatmadan yapmak istiyorum, bel bölgesini inceltmede çok etkiliymiş ama gece bunu yediğimde leptin bozulacak, planım yaklaşık 16-17 saat aralıklı oruçla devam etmek, kürün etkili olması için de uykudan önce yapılması gerekiyomuş
Merhaba
Başlangıç kilosu 70.3
Diyetisyenden randevu
Ya çok pardon da sen zaten incecik degilmisin 52 kilo çok muEvet çok şükür canım
bugün anneme geleli 2 hafta oldu, bu sürecin yarısını sıkı diyetle yarısını ne bulduysam yemekle geçirdim, sonuç tartıda yerimde sayıyorum.
eşimin gelmesine yaklaşık 2 hafta var, bu 2 haftayı sıkı diyet+spor/yürüyüş üstün performansla geçirmeyi planlıyorum, umarım yolumdan şaşmam:)
bu arada yeni konu başlığın çok iyi canım, bize şans getirsin hepimiz incecik olalım inşallah
Yaglama yaptin miYine bir 15 dk eliptik den sonra buradayım
Ya su eliptik bisikletin gicirtisini nasıl cozecem hayattan soğudum
Bende temizlige basladim ama hep yarim yarım offEvde her yer her yerde çıldıracağım
Eşim araba ile uğraşıyor sabahtan beri
Yarın akrabası gelcek
mesaj attım biraz önce eğer 9 da evde olmazsan kapıyı kitlerim diye
hangi işi yapacağım bilmiyorum
Bitik haldeyimİyi akşamlarr kızlar nasılsınızz
Nedennnn bu güzel kiloda çokta muhteşem gözüküyorsunBitik haldeyimsen nasılsın
Yok be canim. Hâla yağ oranim cok cok fazla. Vücudumda sıkılaşma çok olmadi kiloma göre çünkü spor yapamıyorum.Nedennnn bu güzel kiloda çokta muhteşem gözüküyorsun
Bende iyiyim çok şükür