🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İyi bayramlar canım Maşallah kilo almamış son,
Evet çok şükür canım

bugün anneme geleli 2 hafta oldu, bu sürecin yarısını sıkı diyetle yarısını ne bulduysam yemekle geçirdim, sonuç tartıda yerimde sayıyorum.

eşimin gelmesine yaklaşık 2 hafta var, bu 2 haftayı sıkı diyet+spor/yürüyüş üstün performansla geçirmeyi planlıyorum, umarım yolumdan şaşmam:)

bu arada yeni konu başlığın çok iyi canım, bize şans getirsin hepimiz incecik olalım inşallah

Günaydın kızlaaaar

şu pul biberli limonlu yoğurt kürünü 2 hafta yatmadan yapmak istiyorum, bel bölgesini inceltmede çok etkiliymiş ama gece bunu yediğimde leptin bozulacak, planım yaklaşık 16-17 saat aralıklı oruçla devam etmek, kürün etkili olması için de uykudan önce yapılması gerekiyomuş

Benimde listemde saat 9 da pulbinberli naneli yogurt vardi bu hafta. Ama ben aralıklı oruç yapamiyorum

Selam kizlar
Kahvaltim diyete uygun olmadi. Ama taaa 7 de yedim.3 bucuk saattir de yaprak topluyorum.

Aksama 6 7 kasik patlican yemegi yogurt dusunuyorum. Yapabilirsem telafi olur insallah.

Selam kizlar,

Ben bugun ne yaptim?

Sabah guzel kahvaltımı yaptim. Aksam toplu yazcam. Sonra aksam yemegimide yaptim. Babam geldi cocuklara bakti bende mutfak dolaplarimi, tezgahi, bir dolabi daha derinlemesine sildim. Anam agladi desem yeridir. Hâla da basim ağrıyor geçmedi nalet

Ya çok pardon da sen zaten incecik degilmisin 52 kilo çok mu

Bugün niyetliyim sahur yok akşama nasipse yine cayin yanında birşeyler atıştırmak istiyorum yarın oruca devam

Kahvaltı 09.00
Menemen
Yarım kk peynir
1 bardak çay
1 di çavdar ekmeği

ara 13.00
Şekersiz Türk kahvesi
Çikolata
1 avuç kuruyemiş

akşam 18.00
2 kaşık pilav
6 tane köfte
Yarım şinitsel
Yoğurt

20 dk Leslie yaptımm
Yürüyüşe çıktım
Şimdilik 2.5 lt su içtim

Evde her yer her yerde çıldıracağım
Eşim araba ile uğraşıyor sabahtan beri
Yarın akrabası gelcek

mesaj attım biraz önce eğer 9 da evde olmazsan kapıyı kitlerim diye

hangi işi yapacağım bilmiyorum

20 mayis, bugün ne yedim?

10.30
2 yk yulaf 2 yumurta pul biber ve naneli omlet
2 kk peynir
Nescafe

Ara(saati bilmiyorum)
1 bardak kefir

Yarim kase yesil mercimek yemegi

Filtre kahve + 3 incir+ 6 7 fındık

Muzlu dondurma(kendim yaptim)

19.00
1 kase yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Salata

21.30
Turk kahvesi
Cok az miktarda kuru üzüm

Cok sacma menü biliyorum. Evde ekmek yoktu o yüzden çok açtım bütün gün. Bir de temizlikte çok yorulunca fena oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…