🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahvaltida 13 kadar sarma 1 parca da tatli yedim.🙈hic olmasa sabahtan yersem eritirim dedim.🙄🥴annemin ayirdigi bayram tatlisi🙈

Ara baharatli yogurt

Ara 1 dlm elma 1/4 muz 5 cilek

Ara yesilcay

Aksam ben 4 tavuk kanat, salata ve kendime yaptigim domates biber soteyi yiyecem.yogurt da var.aksam y. sonrasi da leslie yaparim 1 mil.💪💪💪
Planim boyle :)

Son düzenleme:
Aman Allah'ım ben hiç yemeyeyim en iyisi, tadını bilmiyorum ya, canımda istemez 😂
Valla koca tepsiyi yerim😂
😡
20 dk eliptik yaptimmmm aslında daha fazla yapardım ama çok ses çıkarıyor başım ağrıdı Allahtan ev müstakil komşular çoktan şikayete gelirdi
👍
Kahvaltida 13 kadar sarma 1 parca da tatli yedim.🙈hic olmasa sabahtan yersem eritirim dedim.🙄🥴annemin ayirdigi bayram tatlisi🙈

Ara baharatli yogurt

Ara yesilcay

Aksam ben 4 tavuk kanat, salata ve kendime yaptigim domates biber soteyi yiyecem.yogurt da var.aksam y. sonrasi da leslie yaparim 1 mil.💪💪💪
Gayet güzel 👍
Soguk baklava hic yemedim.
Kendime bir iyilik yapip hic denemesem iYi olacak :KK70:
Aynen 😅

Ara baharatli yogurt

Ara yesilcay

Aksam 2 tavuk kanat 2 kasik pilav oldu.biber sotemi cok sevdiler evdekiler de yedi :)4 kasik falan yedim.

Selam bugün menüm

11.30
kiymali yumurta
Peynir zeytin
Çay
Domates salata
1 dlm dana füme salam

Ara 15.00
Filtre kahve
7 fındık

Ara kiraz sapı

17.30
2 kepce sehriye corbasi
Yarim kase bezelye yemegi
2 yk kepekli makarna
Semizotu salatasi
Az yogurt

20.00
1 servis kasigi kavurma et

21.20
Pul biberli naneli 4 yk yoğurt

Kaynanama geldim daha baklavalar duruyormuş imdaattt 😳😂

Merhaba ismim makbule Sarayca Sarayca ve Efser Efser beni bilirler 😉 başka tanıdık var mı göremedim
İki çocuk annesi bir öğretmenim zamanında ne kiloalr verdim ama hepsini geri aldım yarın sabah tartilip başlamak isterim izninizle ⭐
Merhaba
Simdiden hosgeldin ozaman🙂
Yeniden verirsin insallah 👍
Nasil bir yol izleyeceksin?

Selam bugün menüm

11.30
kiymali yumurta
Peynir zeytin
Çay
Domates salata
1 dlm dana füme salam

Ara 15.00
Filtre kahve
7 fındık

Ara kiraz sapı

17.30
2 kepce sehriye corbasi
Yarim kase bezelye yemegi
2 yk kepekli makarna
Semizotu salatasi
Az yogurt

20.00
1 servis kasigi kavurma et

21.20
Pul biberli naneli 4 yk yoğurt

Kaynanama geldim daha baklavalar duruyormuş imdaattt 😳😂
Baklava mi:skandal:

Merhaba ismim makbule Sarayca Sarayca ve Efser Efser beni bilirler 😉 başka tanıdık var mı göremedim
İki çocuk annesi bir öğretmenim zamanında ne kiloalr verdim ama hepsini geri aldım yarın sabah tartilip başlamak isterim izninizle ⭐
Hoşgeldin bizlerde hep aynı yoldan geçtik. Bu def son olsun inşallah

Merhaba
Simdiden hosgeldin ozaman🙂
Yeniden verirsin insallah 👍
Nasil bir yol izleyeceksin?

Hoşgeldin bizlerde hep aynı yoldan geçtik. Bu def son olsun inşallah
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah son olur gerçekten usandim yıllardır al ver al ver en son kendimle barisayim dedim ama o da olmuyor barisamiyorum
Normal diyet yaparım ben ✋

Canım arada oluyo öyle hunharca yedikten sonra insan kendine gelebiliyo..bu aralar yediklerin için pişmanlık duyma..şu an canım bunu istiyo böyle davranıyorum de..sonra tekrar başlamak daha kolay oluyo🥰
Benim plan tıkır tıkır işledi, pazar pazartesi sıkı diyet salı çarşamba tüm buzdolabını tüket:) kardeşimi bugün uğurlayacağız, planım cuma yani yarın diyete başlamaktı ama bu gazla bugün başlayasım var

X