Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben topladim canim.annemlerin bahceden.Bizde alıp, şişeye koyacağız bu sene. Sen toplayacak mısın
Soguk baklava hic yemedim.Soğuk baklava
Ellerine sağlık canım güle güle yemek nasip olsun, bizde öyle şişelere koyuyoruz, güzel oluyor taze tazeEki Görüntüle 2852500 Eki Görüntüle 2852500 Eki Görüntüle 2852500 Eki Görüntüle 2852500 Eki Görüntüle 2852500
Sarayca iste boyle :)
Plastik siselere koydum
Bu gün daha güzel geçti, sanırım kendine geliyorum bakalım cuma ne kadar olacağım,Artık yemiyoruz yaz geliyor kızlar
Aman Allah'ım ben hiç yemeyeyim en iyisi, tadını bilmiyorum ya, canımda istemezSoğuk baklava
Valla koca tepsiyi yerim
20 dk eliptik yaptimmmm aslında daha fazla yapardım ama çok ses çıkarıyor başım ağrıdı Allahtan ev müstakil komşular çoktan şikayete gelirdi
Gayet güzelKahvaltida 13 kadar sarma 1 parca da tatli yedim.hic olmasa sabahtan yersem eritirim dedim.annemin ayirdigi bayram tatlisi
Ara baharatli yogurt
Ara 1 dlm elma 1/4 muz 5 cilek
Ara yesilcay
Aksam ben 4 tavuk kanat, salata ve kendime yaptigim domates biber soteyi yiyecem.yogurt da var.aksam y. sonrasi da leslie yaparim 1 mil.
Planim boyle :)
AynenSoguk baklava hic yemedim.
Kendime bir iyilik yapip hic denemesem iYi olacak
KesinlikleSoguk baklava hic yemedim.
Kendime bir iyilik yapip hic denemesem iYi olacak
Yok hepsini yedikdiyetteyiz yanimerhaba hanımlar bir kase salata alabilir miyim
Aksam 2 tavuk kanat 2 kasik pilav oldu.biber sotemi cok sevdiler evdekiler de yedi :)4 kasik falan yedim.Kahvaltida 13 kadar sarma 1 parca da tatli yedim.hic olmasa sabahtan yersem eritirim dedim.annemin ayirdigi bayram tatlisi
Ara baharatli yogurt
Ara 1 dlm elma 1/4 muz 5 cilek
Ara yesilcay
Aksam ben 4 tavuk kanat, salata ve kendime yaptigim domates biber soteyi yiyecem.yogurt da var.aksam y. sonrasi da leslie yaparim 1 mil.
Planim boyle :)
Merhaba
Baklava miSelam bugün menüm
11.30
kiymali yumurta
Peynir zeytin
Çay
Domates salata
1 dlm dana füme salam
Ara 15.00
Filtre kahve
7 fındık
Ara kiraz sapı
17.30
2 kepce sehriye corbasi
Yarim kase bezelye yemegi
2 yk kepekli makarna
Semizotu salatasi
Az yogurt
20.00
1 servis kasigi kavurma et
21.20
Pul biberli naneli 4 yk yoğurt
Kaynanama geldim daha baklavalar duruyormuş imdaattt
Amin .☺Ellerine sağlık canım güle güle yemek nasip olsun, bizde öyle şişelere koyuyoruz, güzel oluyor taze taze
Sorma ya hâlâ bitirmemişler. Eşim yarısını yuttu ben yemedim tatmadım bileBaklava mi
Merhaba
Simdiden hosgeldin ozaman
Yeniden verirsin insallah
Nasil bir yol izleyeceksin?
Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah son olur gerçekten usandim yıllardır al ver al ver en son kendimle barisayim dedim ama o da olmuyor barisamiyorumHoşgeldin bizlerde hep aynı yoldan geçtik. Bu def son olsun inşallah
Benim plan tıkır tıkır işledi, pazar pazartesi sıkı diyet salı çarşamba tüm buzdolabını tüket:) kardeşimi bugün uğurlayacağız, planım cuma yani yarın diyete başlamaktı ama bu gazla bugün başlayasım varCanım arada oluyo öyle hunharca yedikten sonra insan kendine gelebiliyo..bu aralar yediklerin için pişmanlık duyma..şu an canım bunu istiyo böyle davranıyorum de..sonra tekrar başlamak daha kolay oluyo