🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İradene maşallah canım keşke hepimiz hep böyle olabilsek
Bende de her zaman boyle olmuyor. Ramazanda kantarin topuzu cok kaçtı. Acikcasi bende o kadar kaçırmam diye bekliyodum ama olan oldu yani. Şimdi kafamda tarih belirleyince o zaman cok iyi adapte olduğumu gördüm. İnşallah sonucuda iyi olur benim için

Menum
Sabah
Avuc ici kadar katmer yarim dilim ekmek
Domates salatalik 1 ck bal 1 tk sut
kaymagi

Ara cay

Ara 2 hurma

Aksam
3 kasik kiymali yumurta
10 -15 kadar sarma
Salata
2 caral kizartma
Yogurt

10 gibi 1 mil leslie yaptim.

Bugun bayramlasmaya kendi anneme geldim kizlar .1 hafta kadar kalicam.cok diyetlik menu olmadi ama aksam gec geldik.kendime birsey yapamadim.yogurdumla kabagimla patlicanimla geldimbundan sonra boyle gezicem.ama tartimi unutmusum ya
.akvaryum da alamadik.baliklar 3 4 gune gelecekmiscocuklar cok heveslenmisti.

Aranizdaki bag kopmayacak hicbir zaman.sadece sekil degistirwcek . tabi yine de özleniyor o günlerama emzirme bitince anneye de bir ozgurluk geliyor o ayri.
Oo süper artık temizler durursun
Isi bulduk
Spor yapamadim aksam tekrar. Ütü yaptım kızların elbiselerini ütüledim, anam agladi yaa. Sirtim felç şuan
Ah canim. hepsini bir yapmasaydin.

Afiyet olsun canım

20 dk eliptik yaptimmmm aslında daha fazla yapardım ama çok ses çıkarıyor başım ağrıdı Allahtan ev müstakil komşular çoktan şikayete gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…