68 bile gelir bu düzene devam edersenInsallah canim.
Hedefim cumaya ucundan da olsa 69 u gormek.
Nasil olucak?napiyorduk
2 ogun yeter
Kahvalti 1 dlm ekmek yumurta vs.
Ara yogurt❤
Ara meyve
Ara yesilcay
Aksamlari sebze salata yogurt ya da et salata yogurt
Bakkn bakinne kadar kolay
Leslie
Bol su
Sürekli tatlı yeniyor bayramdaBende yarın tam gaz başlıyorum inşallah4 gün kötü geçti, işin garip tarafı ise, hiç iyi hissetmediğim halde, sanki bayram diye yemek zorundaymışım gibi abartarak yemek oluyor.
Her neyse yarın yeni bir günHepinize iyi geceler
YedimPasta yedin mi
Ay hemen söyle eşine bitirsin, yoksa fenaSürekli tatlı yeniyor bayramdabende anlamadım valla
Kayınvalidem baklava koyuvereyim yersiniz dedi yok yok koyma ıspanak filan koy dedim
Dinlememiş koymuş baklava
Gözümün önünden kaldırıyorum eşim gidip masanın ortasına koyuyo
Ben encok çikolata şeker işini abarttım bayram için karamelli çikolata almıştım encok ben yedimBende yarın tam gaz başlıyorum inşallah4 gün kötü geçti, işin garip tarafı ise, hiç iyi hissetmediğim halde, sanki bayram diye yemek zorundaymışım gibi abartarak yemek oluyor.
Her neyse yarın yeni bir günHepinize iyi geceler
Bende çok şeker ve çikolata yedim hemde gece geceBen encok çikolata şeker işini abarttım bayram için karamelli çikolata almıştım encok ben yedim
Bende öyleBen yedim bilepazartesiden itibaren çeki düzen vereceğim kendime, böyle olmaz ,
Ben cuma günü tartılacağım, o zamana kadar dikkat edeceğimBende öylebir ay ramazanda verdiğimi 3 gün bayramda geri aldım böyle bir şey olabilir mi bende bugünden itibaren çok dikkat edicem inşallah ödem falandır hemen gider
MaşallahŞimdi tartıldım 62.4 çok şükür çok kilo almamışım 600 gr gelmiş sadece
Yinede çok güzel canımGunaydin bende yaklasik 1 kg artidayim. Cumaya kadar arti temizleyip haftaya eksiye gecerim inşallah
Birazdan kahvaltimi yapcam
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar bende bu sabah 21 gün şekersiz beslenmeye başladım
Inşallah istediğin sonuca ulaşırsınMaşallahçok güzel ben tartılmadım, cuma sonucumu merak ediyorum
Çok şükür canım sen nasılsın bende özledim valla bomba gibi motivasyonla sahalara dönüş yaptımGünaydın canımçok iyi yapmışsın, nasılsın özledim seni