Spor ara öğünü tolere eder benceİyi akşamlar arkadaşlar
Bu gün ne yedim
Sabah
Kaşar ve beyaz peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
4-5 wasa
Ara ikramlar
1 poğaça
4 badem şekeri
1 bayram şekeri
2-3 wasa
(Ara öğün hiç olmadı)
Akşam
Yoğurt çorbası.
Havuç
1 tavuk baget
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş tempolu
Tabikk varızBaşlığı değiştirdim.02.07.2021tarihine kadar tam 45 gün var ve bu 45 günü hem spor hem diyet yaparak en az 1 beden incelip sonra korumaya geçeceğim, var mısınız benimle beraber muhteşem değişime
Akşam da düşünüyorumSpor ara öğünü tolere eder bence
O gizli gizli diyet ve spor yapıyor bence
İnşallah yapiyodur bizden once zayiflasinO gizli gizli diyet ve spor yapıyor bence
Hepimiz sağlıklı bir şekilde incecik olalım inşallahİnşallah yapiyodur bizden once zayiflasin
Hosbulduk canim kuralları kimse soylemediHosgeldin elisaumarim hemencik verirsin
Canım burada kuralı kendimiz koyuyoruzHosbulduk canim kuralları kimse soylemedi
Evet maalesef oyle. Bende de hemen bas agrisi basliyor. Yine midem de cok rahatsiz oluyor. Ah şu irademize sahip cikabilsekHepimiz sağlıklı bir şekilde incecik olalım inşallah, inan 3-4 gün yedim hep mide yanması yaşadım, çok ve zararlı şeyler yemek, resmen kendimize yaptığımız işkence
Cok guzelAkşam beden ölçülerimi alıp, şu meşhur jillian nmtz videosuna başlıycam, 56 dk. Tüm vücut çalıştırıyor, tamamen güce dayalı, bu videoyu haftada 3 gün yapma niyetim varhafta içi gündüz bisiklet ve yürüyüşlerim olacak, yeme düzenim hafta içi 4 gün 2 ana öğün, cuma, cumartesi ve Pazar günü 2 ana 1 ara öğün olacak, kilo hedefim yok çünkü bu yaptığım spor kas çalıştırdığı için artı olma ihtimalim yüksek, bu nedenle beden ölçüsü önemli
sizlerde planınızı yazar mısınız kızlar
Sağlıklı beslenmeyi böyle böyle Öğreneceğiz canım,Evet maalesef oyle. Bende de hemen bas agrisi basliyor. Yine midem de cok rahatsiz oluyor. Ah şu irademize sahip cikabilsek
Zaten öyle, ölçü almasak bile kendimiz farkediyoruz,Cok guzel
Ben beden ölçümü dogru alamadigim icin yine tarti ve kiyafet uzerinden giderim. Ancak kiyafetlerden anlasiliyor çünkü
istediğin kiloya kısa sürede kavuşursun inşallah canimCanım burada kuralı kendimiz koyuyoruzben günlük spor ve menümü akşam yazıyorum, cuma günleri sabah aç tartılıyoruz, ayrıca 2 temmuza kadar yoğun bir diyet ve spor düşünüyorum
Afiyet olsun canımİyi akşamlar arkadaşlar
Bu gün ne yedim
Sabah
Kaşar ve beyaz peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
4-5 wasa
Ara ikramlar
1 poğaça
4 badem şekeri
1 bayram şekeri