Teşekkür ederim dedim sevilay 75 kiloyum 65 olmak istiyorum. Tek başına diyet yapamiyorum o yuzden size katılmaya karar verdimTabi ki gelebilirsin, biraz tanıyalım mı seni
Bende sarıyorum şuanSelam arkadaslar.
ocakta sarma
Firinda hamur isi
Allahim sana geliyorum
Biraz irade biraz spor ile çok rahat verirsin inşallah canımTeşekkür ederim dedim sevilay 75 kiloyum 65 olmak istiyorum. Tek başına diyet yapamiyorum o yuzden size katılmaya karar verdim
Selam arkadaslar.
ocakta sarma
Firinda hamur isi
Allahim sana geliyorum
Ben yedim bileBende sarıyorum şuan
Ben de yedim 5 e dogru.10 kadar sarma yedim.yari yariya bulgurlu.Ben yedim bilepazartesiden itibaren çeki düzen vereceğim kendime, böyle olmaz ,
Bende sarıyorum şuan
Hosgeldin elisaMerhaba kızlar bende katılabilirmiyim
Bende hem yedim hem detoks çayı yaptım, afiyet olsunEki Görüntüle 2850473
Yesilcay isteyen???
Öğün olarak ideal benceBen de yedim 5 e dogru.10 kadar sarma yedim.yari yariya bulgurlu.ve yogurt
Aksam yemem artik .ama 1 parca hamurisi yiyebilirim.belki de yemem.
Ellerine sağlık canım, bayramda bende çok kaçırdım, yarın inşallah sil baştan başlıyorumIyi akşamlar hanımlar
Günlerdir yazamadım köydeyim temizlik bayram derken nasip olmadı ama sanırım bayram kilo olarak geri döndü bana
Sabah tartılıp tekrar başlıyorum inşallah
Düzenli menü su Spor paylaşımı yapmaya çalışacağım
İnşallah canımİyi geceler. Yarın güzel bir başlangıç olsun. Yaza kadar artilari temizleyip yaz sonu incecik olalım inşallah
Gayet siradanİnşallah canımnasıl geçti doğum günün
Iyi akşamlar hanımlar
Günlerdir yazamadım köydeyim temizlik bayram derken nasip olmadı ama sanırım bayram kilo olarak geri döndü bana
Sabah tartılıp tekrar başlıyorum inşallah
Düzenli menü su Spor paylaşımı yapmaya çalışacağım
Insallah canim.İyi geceler. Yarın güzel bir başlangıç olsun. Yaza kadar artilari temizleyip yaz sonu incecik olalım inşallah
Pasta yedin miGayet siradannasil olsun ki evde ve Cocuklarla