Ay inşallah canım yaa..valla direnci kırdım inşallah gerisi de gelir
İnşallah canım sen de göreceksin hiç merak etmeCok tebrik ederim yadarisi başıma
Aksami hafif tutarsin canim.misafirlikte cok zor.cantamda leblebi yesilcayla geziyorum.Yok kız daha verecek kilom var, 2 gündür dikkat etmiyorum, bu sabah pişi yedim, şimdi ıspanaklı katmer yapıyor kvbu günde gitti galiba, ramazanda verdiklerim geri gelmese bari
Baya vermişsin tabi fark ediyordur, azıcık sıksan 69 geliyor
İnşallah canımAy inşallah canım yaa..valla direnci kırdım inşallah gerisi de gelir
Bence en iyisini yapıyorsun, bizler zaten bir kere kilo almışız, bundan sonra hep dediğin gibi azıcık kaçamak ve biraz dikkatle bu işi öğreneceğizAksami hafif tutarsin canim.misafirlikte cok zor.cantamda leblebi yesilcayla geziyorum.aksamlari kendime gorw birseyler yapiyorum ki az yiyeyim.bunlar kilo vermek icin degil yani.yiyenle az cok yeniliyor cunku.bunlar kilo almamak bazen garip oluyor yemek varken yemek yapmis gibi oluyorum.alakasiz bir yemegin yanina cacik yada salata konduruyorum.surekli yogirt alma ya da yogurt yapma derdindeyim.baharatli ya da leblebili yogurt falan da yiyorum arada yapcak bisey yok.yeterince uyumlu oldum.azcik da kendim icin "cins"olayim.
Dusunmek bile istemiyorum inan, cok korkuncIyi bari.ya hamiş olsaydin kizzz
Allah bunlara saglik versin. Şuan tek hayalim saglikli olalim ve 65 kilo olayim. Çocuklar buyuyunce de işe başlamak istiyorumAy çok şükürcanım 2 çocuğun var, Allah hayırlı evlat nasip etsin hadi nice yıllara pastanı yedikten sonr her şey güzel olacak
inşallah canım , çok güzel düşünmüşsünAllah bunlara saglik versin. Şuan tek hayalim saglikli olalim ve 65 kilo olayim. Çocuklar buyuyunce de işe başlamak istiyorum
Her ay bir korku oluyor bende deDusunmek bile istemiyorum inan, cok korkunc
Teşekkürler canimAijoo doğum günün kutlu olsun Ailenle kızlarınla mutlu huzurlu sağlıklı yıllar herşey gönlünce olsun
Seneye doğum gününde zapzayıf olursun inşallah
Dikkat ettiysen ödem gitmiştirGünaydın kızçeler
Günümüz güzel kaçamaksız geçsin inşallah
dün sabah kıyafetli 74.4 gelmiştim
Bugün sabah 73.4 geldim
Aynı kıyafetlerim var üzerimde
bi yerlerde bir yanlışlık var galiba ama nerde
Nice mutlu yıllara canım, seneye bu gün 65 kg olman dileğiyle,Teşekkürler caniminşallah dal gibi kalirim
Tabi ki gelebilirsin, biraz tanıyalım mı seniMerhaba kızlar bende katılabilirmiyim
Cok teşekkür ederimNice mutlu yıllara canım, seneye bu gün 65 kg olman dileğiyle,