Afiyet olsun canım, ben bu gün geç kalktım ama kahvaltımı yine de hazırladım, kaşar ve Beyaz peynir , zeytin domates salatalık ve 5 wasaBiraz önce kahvaltımı yaptım
Ispanaklı yumurta
Peynir
Çay
1 dilim çavdar ekmeği
kızım uyursa bende uyumayı düşünüyorum uyanınca bir Türk kahvesi içerim
İnşallah canımInşallah istediğin sonuca ulaşırsın
Ne büyük kaydı su kilo problemi
Harikasın canımÇok şükür canım sen nasılsın bende özledim valla bomba gibi motivasyonla sahalara dönüş yaptım
Afiyet olsun canım cok çok güzelBen bomba gibi döndüm nerdesiniz
Kahvalti + 1 dlm tbe
Şuan ara öğün yapiyorum kefir hurma findik
Az once 6 dk isinma yerinde yurume+ 20 dk eliptik
Şükürler olsun eski duzenimize dönüyoruz. Ramazani cok seviyorum ama hem uyku hem beslenme düzeni cok zor oldu benim için. Hele son iki gece kizlarin uyanmasiAfiyet olsun canım, ben bu gün geç kalktım ama kahvaltımı yine de hazırladım, kaşar ve Beyaz peynir , zeytin domates salatalık ve 5 wasanasıl özlemişim iş yerinde kahvaltı etmeyi
Bu gazla devam edelim yaza harika olalim. Benim incelmem şart. Dün annem xl takım almış kalca gobek firladi. Bende dedim bu takim kurbanda bana bol gelecek o kaAfiyet olsun canım cok çok güzel
Ben spor bile yaptım
Küçük çocuk olunca yoruldun , uykusuz kaldın, yazın her şey daha güzel olur inşallah canımŞükürler olsun eski duzenimize dönüyoruz. Ramazani cok seviyorum ama hem uyku hem beslenme düzeni cok zor oldu benim için. Hele son iki gece kizlarin uyanmasi
Kesinlikle 2 aydan fazla süre var bundan güzel motivasyon mu olurBu gazla devam edelim yaza harika olalim. Benim incelmem şart. Dün annem xl takım almış kalca gobek firladi. Bende dedim bu takim kurbanda bana bol gelecek o ka
Allah kolaylık versinMerhaba kızlar.. görüyorum ki herkes full motive devam ediyo..maşallah grubumuzaben de temizlik işine girdim üç gündür..evin her köşesini dip bucak temizliyorum daha da sürecek.iki haftaya içinden çıkarsam iyi..
Bu arada sabah 69.85 ti kilomaylar sonra 69 görmek o kadar mutlu ediyo ki anlatamam..resmen inanıyorum artık daha da vereceğime..çok da sıkmıyorum kendimi..yaptığım tek şey yediklerimi yarı yarıya azaltmak oldu.tabi yaptığım temizliğin de etkisi vardır akşama kadar sürekli ayaktayım..spor yerine sayıyorum onu da ramazanın başından beri 2 kg vermiş oldum yani..benim için büyük başarı..temizlik bitince de spor yapıcam inşallah..bende durumlar böyle
Harikasin tebrik ederimMerhaba kızlar.. görüyorum ki herkes full motive devam ediyo..maşallah grubumuzaben de temizlik işine girdim üç gündür..evin her köşesini dip bucak temizliyorum daha da sürecek.iki haftaya içinden çıkarsam iyi..
Bu arada sabah 69.85 ti kilomaylar sonra 69 görmek o kadar mutlu ediyo ki anlatamam..resmen inanıyorum artık daha da vereceğime..çok da sıkmıyorum kendimi..yaptığım tek şey yediklerimi yarı yarıya azaltmak oldu.tabi yaptığım temizliğin de etkisi vardır akşama kadar sürekli ayaktayım..spor yerine sayıyorum onu da ramazanın başından beri 2 kg vermiş oldum yani..benim için büyük başarı..temizlik bitince de spor yapıcam inşallah..bende durumlar böyle
Keske olsaydi maalesef evim giris kat. Sadece boydan camımın önüne cikabiliyolarKüçük çocuk olunca yoruldun , uykusuz kaldın, yazın her şey daha güzel olur inşallah canımküçük bi bahçe var mı, ya da balkon, çıkart dışarıya kardeş kardeş oynasınlar, hem enerjilerini atınca gece uykuları da güzel olur, sende dinlenmiş olursun
Doğru köy onlara iyi gelir, zaten yavaş yavaş büyüyorlar bundan sonra daha düzenli olur uykuları, sende rahatlarsın birazKeske olsaydi maalesef evim giris kat. Sadece boydan camımın önüne cikabiliyolarparklara cikaririm burda. Köyde doya doya oynarlar
Dun gece kucuk olan yine 3 te kalkti. Tam eşimi gecirip yatarken yusra kalkti. Ne yapayim artik sagliklari yerinde olsun diye dua ediyorum..Doğru köy onlara iyi gelir, zaten yavaş yavaş büyüyorlar bundan sonra daha düzenli olur uykuları, sende rahatlarsın biraz
Canım yaDun gece kucuk olan yine 3 te kalkti. Tam eşimi gecirip yatarken yusra kalkti. Ne yapayim artik sagliklari yerinde olsun diye dua ediyorum..
Gecen yil cok berbat gecmistiCanım yaköyde kalabalık mısınız, çocuklara bakacak birileri var mı, biraz kendine vakit ayır sende, bol bol dinlen
Almazsın inşallah, motivasyonunu yüksek tutarsan kilo bile verirsinGecen yil cok berbat gecmistibu yil da kp ev yapiyor onun temizligi yerlesmesi falan olacak. Dinlenmem zor gibi de o dönem kg almadan gelebilirsem harika olacak. O yuzden giderken 75le gitmek istiyorum
İnşallah bayrama kadar 1 hafta zor geçer de sonra zaten bayramdan sonra da biraz kalacagim gibi duruyorAlmazsın inşallah, motivasyonunu yüksek tutarsan kilo bile verirsiniş çok olsa bile 1 saat kv bırak çocukları, sen yürü dağ bayır, sana çok iyi gelir, kendinle başbaşa kalmış olursun, hem de spor yapmış olursun