Evde de telaşım cok fazla oyle olunca ister istemez dikkat edemiyorum. Reglde olmadım onunda sıkıntısı var. Malum iştah bir açılıyor o dönemdeEn azından dikkat ediyorsun, ramazan Sonrası şekersiz ile harika şeyler olacakşimdiden nice mutlu yıllara, ailenle birlikte sen çok şey başardın, devam da edeceksin, kendinle gurur duymak ısın arada molalar canını sıkmasın
Olsun canım, hiç canını sıkma, ama bayramdan sonra şekersize mutlaka devam et, sana çok iyi geliyor,Evde de telaşım cok fazla oyle olunca ister istemez dikkat edemiyorum. Reglde olmadım onunda sıkıntısı var. Malum iştah bir açılıyor o dönemde
Evet kesinlikle. Yedigim sekerler tatlilar resmen gobegimde toplandi. Kocaman oldu yine. Kg vermem birsey degistirmedi incelcegim yere daha genişledimOlsun canım, hiç canını sıkma, ama bayramdan sonra şekersize mutlaka devam et, sana çok iyi geliyor,
Maalesef ben bu duyguyu çok iyi biliyorum, aylarca hafta sonu çok kötü beslenip, hafta içi iyice sıkıyordum, tamam ödemler gidiyordu, eksi de görüyordum ama zerre yağ yakmıyordum, hatta giderek yağlanıyordum, Ramazan bu açıdan çok iyi geldi bana, bundan sonra inşallah çok sağlıksız beslenme yerine, sağlıklı bol bol yiyerek en azından kilo korumak istiyorum.Evet kesinlikle. Yedigim sekerler tatlilar resmen gobegimde toplandi. Kocaman oldu yine. Kg vermem birsey degistirmedi incelcegim yere daha genişledim
Başlarda çok uzuluyodum cok sıktım kendimi yemesem etmesem diye. Ama su 2 3 gündür biraz serbest yapmaya karar verdim çünkü artik cocuklar, ev, kendimle savaşmaktan cok yoruldum. Varsın benim yolumda uzun sürsün önemli olan bu şekilde korumayida ogrenmis olayim ve bir daha inşallah bu kilolari hic gormeyeyim
Aynen öyle canım yeme düzeni çok bozuluyor toparlanmak da zor oluyo ama başaricamÇok bi artım yok canım, ramazanda çok geç yeniliyor, üstüne gece sahur yapılıyor, ramazan sonrası daha iyi plan yapıp devam edersin
Zaten erken saatte yiyoruz yazın 6 buçuk gibi..o yüzden ramazan beni sarstı..öğlen sağlam yersem akşam acikmam diyorum ama önemli olan midemin ne diyeceğiAkşam yemezsen acıkmaz mısınsaatini erkene çeksen
Sende hedef kilona geldin sayilir. Daha cok bu beslenmeyi sürdürüp sporu arttirirsin. Yaz daha iyi gelir çünkü iştah düşüyor. İnşallah disarida cikmaya baslarsak psikolojimizde duzelecek. Sen ise gidiyosun mesela, bisiklete biniyorum diyosun ya. Ay o benim icin oyle bir nimet ki. Ben 1.5 senedir(hamilelikle) evdeyim. Gidebildigim tek yer market eczane hastane, kayinvalidemler ve annemler. Evim desem giriş katta. Camdan bakabilecek bir yer yok yani. Kış boyu evim hep karanlikti hatta gunduz bile ışık yakardim ki aydinlik dursun yoksa kafayı yiyecek gibi oluyodumMaalesef ben bu duyguyu çok iyi biliyorum, aylarca hafta sonu çok kötü beslenip, hafta içi iyice sıkıyordum, tamam ödemler gidiyordu, eksi de görüyordum ama zerre yağ yakmıyordum, hatta giderek yağlanıyordum, Ramazan bu açıdan çok iyi geldi bana, bundan sonra inşallah çok sağlıksız beslenme yerine, sağlıklı bol bol yiyerek en azından kilo korumak istiyorum.
Canım kendime göre plan hazırladım, genel olarak 2 ana bazen 1 ara en fazla 2 ara olacak şekilde, ayrıca dediğin gibi işe gidince hem spor hem beslenmen daha düzenli oluyor, evde diyet yapmak hakikaten zor, ama ne yapalım sende elindeki imkanlarla 30 kilo verdin mi verdin , inşallah daha da vereceksinSende hedef kilona geldin sayilir. Daha cok bu beslenmeyi sürdürüp sporu arttirirsin. Yaz daha iyi gelir çünkü iştah düşüyor. İnşallah disarida cikmaya baslarsak psikolojimizde duzelecek. Sen ise gidiyosun mesela, bisiklete biniyorum diyosun ya. Ay o benim icin oyle bir nimet ki. Ben 1.5 senedir(hamilelikle) evdeyim. Gidebildigim tek yer market eczane hastane, kayinvalidemler ve annemler. Evim desem giriş katta. Camdan bakabilecek bir yer yok yani. Kış boyu evim hep karanlikti hatta gunduz bile ışık yakardim ki aydinlik dursun yoksa kafayı yiyecek gibi oluyodum
Elbette başaracaksın canımAynen öyle canım yeme düzeni çok bozuluyor toparlanmak da zor oluyo ama başaricam
Ben yarin tartilirim. Bayram sabahi evde olmam çünkü. Zaten ne cikacak az cok belliBayram basladi sayilir bizde.ev baklavasi vardi 2 parca yedimSahur yapmayacagim ya da 1 yum haslama yerim belki.son gunler ama napayim bu kadar oldu ramazandan sonra daha da duzelir menuler insallah. Simdi yesilcay iceyim .
Bayram sabahi mi tartiliyoruz?
Afiyet olsunBayram basladi sayilir bizde.ev baklavasi vardi 2 parca yedimSahur yapmayacagim ya da 1 yum haslama yerim belki.son gunler ama napayim bu kadar oldu ramazandan sonra daha da duzelir menuler insallah. Simdi yesilcay iceyim .
Bayram sabahi mi tartiliyoruz?
İyi düşün iyi çıksınBen yarin tartilirim. Bayram sabahi evde olmam çünkü. Zaten ne cikacak az cok belli
Aminİyi geceler hepinize. Son sahur, Allah tekrarını ailemizle sevdiklerimizle nasip etsin
Eline koluna sağlık ne güzel temizlikBen temizlik yapıyorum, yarın için kendime güvenemedimyatak odası ve salonun cam perde kapı koltuk yıkama ve silme işi bitti, gündüz evi süpürür silerim, iftardan sonra mutfağı elden geçiririm, eh işte bayrama yakışır olsun, hiç temizlik yapmadım demeyeyim tatlı olarak sütlaç yapma ihtimalim var, aslında hiç yapmasam mı, yer miyim, bilemedim şimdi
Amin amin inşallah. Korona bitmiş olsun seneyeİyi geceler hepinize. Son sahur, Allah tekrarını ailemizle sevdiklerimizle nasip etsin
Kolay gelsinnn çoğu işi bitirmişsin zatenBen temizlik yapıyorum, yarın için kendime güvenemedimyatak odası ve salonun cam perde kapı koltuk yıkama ve silme işi bitti, gündüz evi süpürür silerim, iftardan sonra mutfağı elden geçiririm, eh işte bayrama yakışır olsun, hiç temizlik yapmadım demeyeyim tatlı olarak sütlaç yapma ihtimalim var, aslında hiç yapmasam mı, yer miyim, bilemedim şimdi
Biz de kayinvalidemin evini temizledik bugun eltimle .guzel oldu :)Ben temizlik yapıyorum, yarın için kendime güvenemedimyatak odası ve salonun cam perde kapı koltuk yıkama ve silme işi bitti, gündüz evi süpürür silerim, iftardan sonra mutfağı elden geçiririm, eh işte bayrama yakışır olsun, hiç temizlik yapmadım demeyeyim tatlı olarak sütlaç yapma ihtimalim var, aslında hiç yapmasam mı, yer miyim, bilemedim şimdi
Yaparsin bugun.insan bayrama tertemiz girmwk istiyor :)Kolay gelsinnn çoğu işi bitirmişsin zaten
Bende yapacaktım aslında bugün ama kızım biraz önce uyandı kaçta uyur kaçta uyanır ben uyanabilir miyim bilmiyorum