- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Aynen 19 dk da iyi canım, geçen sefer kıştı yürüyemiyodum bebekle, 3 gündür güzel yürüyüş yapıyoruz annemle, günlük 1,5-2 saati buluyo, yürüyüş var nasılsa diye kendimi kandırıp spora yanaşmıyorum19 dakika gayet güzel, kilo almamışsın ne güzelhedefin 50 mi canım
Ne guzel 50 lerdesin⁸
Elmali kurabiyeden dondurucuya atsana cuma lari 1 er tane yersin o zaman.
Bende oyleyim cok kötü karnim cikti. Sozde 3 kg verdim, nerden gitti bu kiloMerhaba kızlar
Karnında öyle şişlik var ki sanki 9 aylık hamileyimRamazan'ın bitmesine son 1 gün..sonrasında bagirsaklarimizda düzene girer inşallah
İftarda dün ekşili sulu köfte yapmıştım bugün de aynı yemek var.yanina da közlenmiş yoğurtlu kapya biber yapıcam..
Akşam yemezsen acıkmaz mısınKilo bildirimi için geldim geldim
Geçen hafta 70.15
Bu hafta 70.65
Fark +500 Gr
Bayramdan sonra beslenme düzenimi topyekûn değiştirmeye karar verdim..akşam yemek yememeyi düşünüyorum..tekrar spora da başlarsam bu sefer gider inşallah.. bi de böyle deneyeyim bakalım
Afiyet olsun canım cok GüzelKahvaltı
1 yumurta
Yarım domates
1 bardak çay
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 dilim tahinli pide( artık bitti)
öğle
Süt dilimi
1 parça fırında tavuk çok çok az patates
akşam
Yarım kase mercimek çorbası
5 tane köfte
1 kaşık pilav
Salata
şimdilik 2 lt su
yarım saat kadar da yürüdüm bugün
Çok bi artım yok canım, ramazanda çok geç yeniliyor, üstüne gece sahur yapılıyor, ramazan sonrası daha iyi plan yapıp devam edersinKilo bildirimi için geldim geldim
Geçen hafta 70.15
Bu hafta 70.65
Fark +500 Gr
Bayramdan sonra beslenme düzenimi topyekûn değiştirmeye karar verdim..akşam yemek yememeyi düşünüyorum..tekrar spora da başlarsam bu sefer gider inşallah.. bi de böyle deneyeyim bakalım
Hepimiz ayni durumdayız. Yuzum yok menu yazmaya :'(Yeşil çay yaptım, soda yoktu, artık limon sıkar içerim, bayramda eksi ile gelmek istiyorum çünkü, bu arada hiç spor yapamıyorum
Son günler bize bi haller olduHepimiz ayni durumdayız. Yuzum yok menu yazmaya :'(
Malesef ya bende öyleyim durduramıyorum kendimiBu gün menüm
Sahur
1 kase çekirdek
2 kase yer fıstığı
Çeyrek pide biraz daha fazla olabilir
Zeytin
İftar
Bol salata
Yoğurt çorbası
2 gündür sahurda sapıtıyorum, eğer böyle devam edersem, aynı hızla kilo alacağım, bu nedenle azıcık yiyeyim bir şey olmaz denemem lazım çünkü azıcık olmuyor, tecrübe ettim şükür
İyi yapmışsın, yeme boşverMalesef ya bende öyleyim durduramıyorum kendimi
Mesela ikram aldım dolapta duruyor. Eğer paketi açarsam hepsini gide gele yiyeceğim biliyorumaçmıyorum o yüzden 72 olduğumda yiyeceğim
Tamamen birakmasamda kg verdircek şeyler yemiyorum. Ne yazikki artiya geçtim. En azindan hic vermedim degil diye teselli ediyorum.Son günler bize bi haller olduama toparlıycaz öyle salmak, bırakmak bize yakışmaz
En azından dikkat ediyorsun, ramazan Sonrası şekersiz ile harika şeyler olacakTamamen birakmasamda kg verdircek şeyler yemiyorum. Ne yazikki artiya geçtim. En azindan hic vermedim degil diye teselli ediyorum.
17 mayista tekrar şekersize başlıcam, 16 Mayıs doğumgünüm. O günü atlattiktan sonra tam gaz devam