🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

19 dakika gayet güzel, kilo almamışsın ne güzel 👍🤩 hedefin 50 mi canım ❤️
Aynen 19 dk da iyi canım, geçen sefer kıştı yürüyemiyodum bebekle, 3 gündür güzel yürüyüş yapıyoruz annemle, günlük 1,5-2 saati buluyo, yürüyüş var nasılsa diye kendimi kandırıp spora yanaşmıyorum

Aynen canım Hedefim 49lu sayıya ulaşıp tartıda 50yi gördüğüm an duuuur diyebilmek ama bu rahatlıkla zor 2-2,5 kilo veremem

Merhaba kızlar
Karnında öyle şişlik var ki sanki 9 aylık hamileyim 😣 Ramazan'ın bitmesine son 1 gün..sonrasında bagirsaklarimizda düzene girer inşallah

İftarda dün ekşili sulu köfte yapmıştım bugün de aynı yemek var.yanina da közlenmiş yoğurtlu kapya biber yapıcam..

Merhaba kızlar
Karnında öyle şişlik var ki sanki 9 aylık hamileyim 😣 Ramazan'ın bitmesine son 1 gün..sonrasında bagirsaklarimizda düzene girer inşallah

İftarda dün ekşili sulu köfte yapmıştım bugün de aynı yemek var.yanina da közlenmiş yoğurtlu kapya biber yapıcam..
Bende oyleyim cok kötü karnim cikti. Sozde 3 kg verdim, nerden gitti bu kilo 😅

Kahvaltı
1 yumurta
Yarım domates
1 bardak çay
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 dilim tahinli pide( artık bitti 🤣🤣)

öğle
Süt dilimi
1 parça fırında tavuk çok çok az patates

akşam
Yarım kase mercimek çorbası
5 tane köfte
1 kaşık pilav
Salata

şimdilik 2 lt su

yarım saat kadar da yürüdüm bugün

Kilo bildirimi için geldim geldim
Geçen hafta 70.15
Bu hafta 70.65
Fark +500 Gr

Bayramdan sonra beslenme düzenimi topyekûn değiştirmeye karar verdim..akşam yemek yememeyi düşünüyorum..tekrar spora da başlarsam bu sefer gider inşallah.. bi de böyle deneyeyim bakalım

Geçen hafta 70.15
Bu hafta 70.65
Fark +500 Gr

Bayramdan sonra beslenme düzenimi topyekûn değiştirmeye karar verdim..akşam yemek yememeyi düşünüyorum..tekrar spora da başlarsam bu sefer gider inşallah.. bi de böyle deneyeyim bakalım
Akşam yemezsen acıkmaz mısın 🤔 saatini erkene çeksen

Bu gün menüm

Sahur
1 kase çekirdek
2 kase yer fıstığı 🥴
Çeyrek pide biraz daha fazla olabilir
Zeytin

İftar
Bol salata
Yoğurt çorbası

2 gündür sahurda sapıtıyorum, eğer böyle devam edersem, aynı hızla kilo alacağım, bu nedenle azıcık yiyeyim bir şey olmaz denemem lazım çünkü azıcık olmuyor, tecrübe ettim şükür 🥴

Kahvaltı
1 yumurta
Yarım domates
1 bardak çay
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 dilim tahinli pide( artık bitti 🤣🤣)

öğle
Süt dilimi
1 parça fırında tavuk çok çok az patates

akşam
Yarım kase mercimek çorbası
5 tane köfte
1 kaşık pilav
Salata

şimdilik 2 lt su

yarım saat kadar da yürüdüm bugün
Afiyet olsun canım cok Güzel ❤️

Geçen hafta 70.15
Bu hafta 70.65
Fark +500 Gr

Çok bi artım yok canım, ramazanda çok geç yeniliyor, üstüne gece sahur yapılıyor, ramazan sonrası daha iyi plan yapıp devam edersin❤️

Bu gün menüm

Sahur
1 kase çekirdek
2 kase yer fıstığı 🥴
Çeyrek pide biraz daha fazla olabilir
Zeytin

İftar
Bol salata
Yoğurt çorbası

2 gündür sahurda sapıtıyorum, eğer böyle devam edersem, aynı hızla kilo alacağım, bu nedenle azıcık yiyeyim bir şey olmaz denemem lazım çünkü azıcık olmuyor, tecrübe ettim şükür 🥴
Malesef ya bende öyleyim durduramıyorum kendimi
Mesela ikram aldım dolapta duruyor. Eğer paketi açarsam hepsini gide gele yiyeceğim biliyorum 😃 açmıyorum o yüzden 72 olduğumda yiyeceğim 😃

Son günler bize bi haller oldu 🙈 ama toparlıycaz 💪 öyle salmak, bırakmak bize yakışmaz 😃
Tamamen birakmasamda kg verdircek şeyler yemiyorum. Ne yazikki artiya geçtim. En azindan hic vermedim degil diye teselli ediyorum.
17 mayista tekrar şekersize başlıcam, 16 Mayıs doğumgünüm. O günü atlattiktan sonra tam gaz devam

Tamamen birakmasamda kg verdircek şeyler yemiyorum. Ne yazikki artiya geçtim. En azindan hic vermedim degil diye teselli ediyorum.
17 mayista tekrar şekersize başlıcam, 16 Mayıs doğumgünüm. O günü atlattiktan sonra tam gaz devam
En azından dikkat ediyorsun, ramazan Sonrası şekersiz ile harika şeyler olacak 🤩 şimdiden nice mutlu yıllara, ailenle birlikte ❤️ sen çok şey başardın, devam da edeceksin, kendinle gurur duymak ısın👌 arada molalar canını sıkmasın 🥰

X