Afiyet olsunyemesen şaşardım kaç gündür menüde baklava aradı gözlerim
Bayram günü tartılmayı düşünüyorum, ben hep sabah tartıldımyarın iftar öncesi tartılabilirsin, sana kalmış, bayramda çok abartma emi
Uzulme canim. Bayram sonrasi toparlayacagiz inşallahSabah 73.5 geldim geçen haftaya göre+200 gr
Adetimin 3. Günü bugün ödem yok demekki olsa giderdi heralde şimdiye kdar
Ellerine sağlık canımBiz de kayinvalidemin evini temizledik bugun eltimle .guzel oldu :)
Yaparsin bugun.insan bayrama tertemiz girmwk istiyor :)
Çok bi artı yok canımSabah 73.5 geldim geçen haftaya göre+200 gr
Adetimin 3. Günü bugün ödem yok demekki olsa giderdi heralde şimdiye kdar
Teşekkür ederim canımEline koluna sağlık ne güzel temizlik
Evet.dun ben bir yerden sonra devam edemeyecem dedim,birakalim dedim.ama elticigim devam etti.ben oturdumTeşekkür ederim canımİyi ki gece yaptım, şimdi bi sil süpür yaptım sadece. Oruçlu zor oluyor
70 olsunYarin tartilicaz bi heyecan sardi.73 le basladim .71 i gordum.orada kalsam bile bana yetecek bakalin kac cikacak
İzin mi aldiniz nasil gidiyosunuz canim. Gözün aydinAy kızlar memlekete gidiyoruz çok mutluyumannemi babamı kardeşlerimi evimi çok özledimmmmmmmmmmm
Güle güle git canımAy kızlar memlekete gidiyoruz çok mutluyumannemi babamı kardeşlerimi evimi çok özledimmmmmmmmmmm
Cok guzel sonuç tebrik ediyorum seniYarın tartılamam diye bu gün tartıldım kıyafetle
Geçen haftaya göre sabitim, ramazanda toplam 3.8 kg verdim, hemen hemen ramazan öncesi ödemlerden kurtuldum sayılır, en son Mart ayında 63.25 kg görmüştüm çünkü.Yarın tartılırsam yine bildiririm
Eki Görüntüle 2847962
Eşim güvenlik ben hemşireyim canım tölerans sağlıyorlarmış bilmiyorduk bizdeİzin mi aldiniz nasil gidiyosunuz canim. Gözün aydin
Ne guzel sevindim senin içinEşim güvenlik ben hemşireyim canım tölerans sağlıyorlarmış bilmiyorduk bizde
Bende tartıldım iftar öncesi bende toplamda 3.8 kilo vermiş oldum ramazanda ve hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördümYarın tartılamam diye bu gün tartıldım kıyafetle
Geçen haftaya göre sabitim, ramazanda toplam 3.8 kg verdim, hemen hemen ramazan öncesi ödemlerden kurtuldum sayılır, en son Mart ayında 63.25 kg görmüştüm çünkü.Yarın tartılırsam yine bildiririm
Eki Görüntüle 2847962