Buyuk kizim cok sever köyü. Ama surekli disarida olmak istiyor. Ee benimde annemler zaten burada yaşıyor gittiğimde iş yüküm cok artti geçen yaz. Hic dinlenmeden eve döndüm.. bu yaz kp de ev yapacak inşallah. Artik kurban bayramina yakin eşimde izne cikinca gideriz ne kadar kalabilirim bilemiyorum. Gecen yaz 45 gün kaldim ama hiç bir şey anlamadimBuyuduklerinde bol bol gidersiniz insallahama kucukken gitmezlerse buyuyunce alisirlar mi?kovit durumlari olmasa gidilir de iste...
.biz de 2 ay kalmisiz gecen yaz.Buyuk kizim cok sever köyü. Ama surekli disarida olmak istiyor. Ee benimde annemler zaten burada yaşıyor gittiğimde iş yüküm cok artti geçen yaz. Hic dinlenmeden eve döndüm.. bu yaz kp de ev yapacak inşallah. Artik kurban bayramina yakin eşimde izne cikinca gideriz ne kadar kalabilirim bilemiyorum. Gecen yaz 45 gün kaldim ama hiç bir şey anlamadim
Ben ev isi yapmak zorunda kaldim canim. Annem ve 2 kardesimde vardi....biz de 2 ay kalmisiz gecen yaz.is yuku artiyor evet.hergun banyo kiyafet degisimi.buyuk artik o kadar kiyafetlerini mahvetmiyor.ama kucuk kafasinda asagi kum oluyor oynarken.e yalniz oynayacak kadar da buyuk degillerdi gecen sene.onlar nereye ben oraya derken yoruluyor insan.bu sene bi tik daha rahatim ama sukur.
Yok canım sanmıyorum yani boğaz ağrısı dışında pek bi belirti yok..sadece iki haftadır Boğaz ağrım var şiş gibi..bi de gün içinde sıcak bişeyler icemedigim için uzun sürüyo malesef..bu ramazanda çok hirpalandim boğaz ve mide ağrısı yüzündenGeçmiş olsun canım neden öyle hissediyorsun acaba , kovit değilsin inşallah
Kuru fasulye varMerhaba arkadaşlar,ne yemek pişiriyorsunuz bu gün son 2 gün kaldı
Yogurtlu havuçlu corba yaptim birde taze fasulye yemegi. Yanija biber kavurdum yogurtlicam birazda salata yaparim :)Merhaba arkadaşlar,ne yemek pişiriyorsunuz bu gün son 2 gün kaldı
Çorba yemiyor musun canim? Ben ramazanda illa ariyorum çorbaKuru fasulye var
Ondan 8 kasik yiyip yanina da diyet kabak yemegi yapmayi dusunuyorum. Tek kuru ile doyarsam cok kalorili olur diye dusundum☺
Kuru fasylye var ya sulu yemek o dan gerek duymam canim.Çorba yemiyor musun canim? Ben ramazanda illa ariyorum çorba
Bende normalde yemeden duruyorum da ramazanda denedim corbasiz yapamiyorumKuru fasylye var ya sulu yemek o dan gerek duymam canim.
Gayet iyi afiyet olsunKuru fasulye var
Ondan 8 kasik yiyip yanina da diyet kabak yemegi yapmayi dusunuyorum. Tek kuru ile doyarsam cok kalorili olur diye dusundum☺
Çok güzel canımYogurtlu havuçlu corba yaptim birde taze fasulye yemegi. Yanija biber kavurdum yogurtlicam birazda salata yaparim :)
Uykusuzluk zor, afiyet olsun canım cok GüzelSelam kızçeleeer
Regl oldum bugün ödem varsa gider inşallah
Kızım gene uyumadı bugün sabah 6 da kalktık
8 gibi bir tane elmalı kurabiye ve minicik poğaça yedim kahvaltı niyetine
13.30 da Türk kahvesi içtim
yarım armut biraz leblebi yedim
2 tane bebe bisküvisi yedim gezindikçe
Akşam
Yarım kase çorba
Fırında tavuk patates soğan
2 kaşık pilav
Salata
uykusuzluk mahvediyor beni yA
Bu gün dengelemişsin, böyle böyle öğreneceğiz canım , afiyet olsunBugünkü iftar menüm
1.5 kepce sehriyeli havuçlu corba
1 kase taze fasulye
Yogurtlu biber ve salata
Bende bugun arti geldim haftasonu cok yedim çünkü
Afiyet olsun canımMenum
Sahur
1 dlm ekmek
1 yum haslama
10zeytin
5 sarma
2 ck recel
Iftar
2 kasik böbrek sote
4 kasik kabak sote
5 sarma 1 biber dolmasi
10 kasik kuru fasulye
Salata
1 minik yuvarlak tulumba
Bakalım bu ay ne kadar verdik, bu hafta benim pek gitmedi ama bayrama daha varBende yarın değilde arefe günü iftardan önce tartilmayi düşünüyorum ilk gün ve son gün arasındaki farkı soyliycem o şekildedayanamayıp 3 4 kaşık un helvası yedim bugün inşallah yarın yanlış birşey yapmam