🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Harika bir haber tebrik ederim canım aynı kiloları vermişiz, benim hedefim 62.9 du ama olsun bu rakamda çok mutlu etti beni, düzenli beslendiğim ve bazı günler çok çok abartmadığım için yağdan verdiğimi düşünüyorum, çünkü çok fark etti doğrusu

Bayramda çok kaçırmayalım bence, yoksa bu verdiğimiz kilonun hiç anlamı kalmaz, kendi adıma haftaya cumaya kadar bu kiloyu korumak en kötü ihtimalle en fazla +500 Gr ile haftayı kapatmak istiyorum

Ay kızlar memlekete gidiyoruz çok mutluyum annemi babamı kardeşlerimi evimi çok özledimmmmmmmmmmm
güle güle
İyi akşamlar arkadaşlar arefe günü menüm

Sahur yok

İftar
Yaprak Sarma
Yoğurt çorbası
Salata
2 lokma kete
afiyet olsun.
harika sonuc canim
Cok guzel
Haklisin canim.

İnşallah bende o şekilde düşünüyorum Allah'tan yasaklar varda gidip gelme yok ve sanki hiç bayram değilmiş gibi düşünüp tatlı falan yapmazsam yemem eski beslenme düzenimi bozmam diye düşünüyorum Ay sonu bende memleketime gidicem asıl benim sorunum orda basliycak hiç dikkat edemem birde kızımı sütten kesicem bu bana kilo olarak yansiyabilir yerine sporu koymam gerekiyor. Toplam 40 gün sonra falan geri dönucem evime inşallah tek dileğim 4 kilodan fazla alarak donmiyim gelince verilecek 10 kilom olsun bir kaç ay içinde halledebiliyim

Cidden ailenin yanında dikkat edemiyor insan
Keşke hiç almadan dönsek ama olmuyor malesef

Eşimin ailesi çok güzel olmuşsun manken gibisin dediler
verme artık diyolar bende 5 10 vereyim dedim hasta olursun verme diyorlar
Çok güzel bir haber
Çok almazsın canım 2-3 kg ver kendine fazlası seni yorar.
Hepimize hayırlı bayramlar kızlar.. sağlıklı huzurlu nice bayramlar dilerim
İyi bayramlar

Sabah çocukların zil sesi ile uyandık, benim minikler şeker toplamaya gitti, sonra bahçede piknik yaptılar, bayram çocuklara güzel olsun, onlar adına mutlu oldum, çocuklar ne kadar mutlu ise bizde mutlu oluyoruz

Kahvaltıyı abartmadan yaptım hiç tatlı yemedim canım istemedi bende zorlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…