🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Afiyet olsun 😃 yemesen şaşardım kaç gündür menüde baklava aradı gözlerim :rolleyes:
Bayram günü tartılmayı düşünüyorum, ben hep sabah tartıldım 😃 yarın iftar öncesi tartılabilirsin, sana kalmış, bayramda çok abartma emi 🙈😘
🙈🙈🙈evet yedim yine.
Buyuk eltim baklava yapti bir sini.Allahtan kalabaligiz 2 gune biter 😁😁😁abartmam insallah.
Tarti yattigimiz evde.iftari annemde yaptigimiz icin buraya gelmek zor oluyor .bayram sabahi tartilirim herhalde.🤔

Sabah 73.5 geldim geçen haftaya göre+200 gr
Adetimin 3. Günü bugün ödem yok demekki olsa giderdi heralde şimdiye kdar 😞

Yarin tartilicaz bi heyecan sardi😌.73 le basladim .71 i gordum.orada kalsam bile bana yetecek😐bakalin kac cikacak🥴🥴🥴

Yarın tartılamam diye bu gün tartıldım kıyafetle 😍
Geçen haftaya göre sabitim, ramazanda toplam 3.8 kg verdim, hemen hemen ramazan öncesi ödemlerden kurtuldum sayılır, en son Mart ayında 63.25 kg görmüştüm çünkü. 🤩 Yarın tartılırsam yine bildiririm 😃

IMG_20210512_165755.jpg

Geçen haftaya göre sabitim, ramazanda toplam 3.8 kg verdim, hemen hemen ramazan öncesi ödemlerden kurtuldum sayılır, en son Mart ayında 63.25 kg görmüştüm çünkü. 🤩 Yarın tartılırsam yine bildiririm 😃

Eki Görüntüle 2847962
Cok guzel sonuç tebrik ediyorum seni 🥰🥰😍😍

Eki Görüntüle 2847962
Bende tartıldım iftar öncesi bende toplamda 3.8 kilo vermiş oldum ramazanda ve hayatımda ilk kez 65 kiloyu gördüm 😃 Allah'ım nolur kaliyim bu kiloda biraz🤲 bayram sonrası hemen iki üç kilosu geri gelecek gibi hissediyorum inşallah öyle olmaz

X