- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.780
- 39
Rabbim maddesiz yaratan yoktan var eden inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürsünAmin inşallah. Burda ezan okunuyor simdi ezanlar hurmetine rabbim her bekleyene nasip etsin çok zor.. hepimizde birer 2şer çocuk var ama onların yok. Boynu hep bükük. Tup bebek surecinde cektigi acıların tarifi yok. En son kasim gibi deneyecekti yumurta toplanacak derken dr hatasi yüzünden erken catlamis yumurtasi birde transfer anina kadar anlaşilmamiş dr rahmini indirmiş ne acılar daha...
Canım zor günlerin az kaldı, inşallah kendine vakit ayıracağın günler gelecekSelam
Pek gelemedim bugünüm kötü geçiyor. Kendimi psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum. Gece sahura kadar uyumadim. 5te yattim. Sabah 9dan kalktık. Sonra 12de tekrar yattim 15.00da kalktim. Corba yapcam şimdi
Kolay gelsin canımHayırlı akşamlar iki gündür çok uğrayamıyorum sabah 8.30 akşam iftar vaktine kadar nefes almadan temizlik yapıyorum iftardan sonra içtiğim çay harici hiç dinlenemiyorum
Iki üç güne bitecek inşallah tam motive tekrar devam edeceğim
Ramazandan sonra if diyeti ile devam edeceğim insallah
Anneler günümüz kutlu olsun arkadaşlar
Günaydın
Güzel anneler ve anne adayları günümüz kutlu olsun
Günaydın
Anneliği kalbiyle ruhuyla yaşayan bütün kadınların anneler günü kutlu olsun
Bu arada hepimizin,anne olan olmayan, anneler günümüz kutlu olsun kızlar
Geçmiş olsun canım neden öyle hissediyorsun acaba , kovit değilsin inşallahArada uğruyorum canım ama hiç keyfim yok sürekli hasta hissediyorum kaç zamandır toparlanamadim..Allah tan kilo almıyorum çünkü iftarda çok çok az yiyorum ama ona rağmen veremiyorum da..70,1 de sabitledim duruyorum
Cok guzel olmus yarin iyi bir eksi gelecek benceİyi akşamlarbu gün menüm
Sahur yok
İftar
Taze fasülye
Bol salata
Dün pilavı çok abarttım bu gün biraz hafif geçirmek istedim
En güzeliiii tebrik ederimEşime ve çocuklarıma kuruyemiş koydum, biraz yesem mi dedim ama yok bu son 3 günü iyi değerlendirip muhteşem bir eksi ile Perşembe burada bildirim yapmalıyım
Mis gibi çayımı aldım sakin sakin içiyorum
Eki Görüntüle 2845815
İnşallah ama dün çok abarttım hele pilavı çok yedim bakalım yarına neler olacakCok guzel olmus yarin iyi bir eksi gelecek bence
Sağol canımEn güzeliiii tebrik ederim
Baklava aradı gözümMenum
Sahur
2 yumurta 10 zeytin
Iftar
2 dlm ekmek
2 kepce sehriye corbasi
4 kasik diyet patlican yemegim
5 sarma
4 kasik et sote
Su az4 br kadar
Spor yok
Ben de şimdi filtre demledim inşallah uyuyabilirimUykusuz kaldığım halde akıllanmadım, bi kahve içmek iyi gelecekiyi geceler hepinize
Cok guzel saraycacim.evde sıkılmışız iyice .iyi geldi.cocuklarin da amcaoğullari var.o zaman bana daha az sarıyorlar.kafam da rahat.eltilerim de iyidir sağolsunlar.Baklava aradı gözümafiyet olsun canım cok Güzel nasıl geçiyor tatil
Benimde köy özlemim geldi de cocuklar küçük olunca cok zor oluyo benim için :'(Cok guzel saraycacim.evde sıkılmışız iyice .iyi geldi.cocuklarin da amcaoğullari var.o zaman bana daha az sarıyorlar.kafam da rahat.eltilerim de iyidir sağolsunlar.