🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Amin inşallah. Burda ezan okunuyor simdi ezanlar hurmetine rabbim her bekleyene nasip etsin çok zor.. hepimizde birer 2şer çocuk var ama onların yok. Boynu hep bükük. Tup bebek surecinde cektigi acıların tarifi yok. En son kasim gibi deneyecekti yumurta toplanacak derken dr hatasi yüzünden erken catlamis yumurtasi birde transfer anina kadar anlaşilmamiş dr rahmini indirmiş ne acılar daha...
Rabbim maddesiz yaratan yoktan var eden inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürsün

Hayırlı akşamlar iki gündür çok uğrayamıyorum sabah 8.30 akşam iftar vaktine kadar nefes almadan temizlik yapıyorum iftardan sonra içtiğim çay harici hiç dinlenemiyorum
Iki üç güne bitecek inşallah tam motive tekrar devam edeceğim
Ramazandan sonra if diyeti ile devam edeceğim insallah

Selam 🙋🏻‍♀️
Pek gelemedim bugünüm kötü geçiyor. Kendimi psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum. Gece sahura kadar uyumadim. 5te yattim. Sabah 9dan kalktık. Sonra 12de tekrar yattim 15.00da kalktim. Corba yapcam şimdi
Canım zor günlerin az kaldı, inşallah kendine vakit ayıracağın günler gelecek 😘

Hayırlı akşamlar iki gündür çok uğrayamıyorum sabah 8.30 akşam iftar vaktine kadar nefes almadan temizlik yapıyorum iftardan sonra içtiğim çay harici hiç dinlenemiyorum
Iki üç güne bitecek inşallah tam motive tekrar devam edeceğim
Ramazandan sonra if diyeti ile devam edeceğim insallah
Kolay gelsin canım ❤️ bende bu 2 öğünü hep devam ettirmek istiyorum 😃 if gibi olmasa da bedenime çok iyi geldi doğrusu 🤩

Arada uğruyorum canım ama hiç keyfim yok sürekli hasta hissediyorum kaç zamandır toparlanamadim..Allah tan kilo almıyorum çünkü iftarda çok çok az yiyorum ama ona rağmen veremiyorum da..70,1 de sabitledim duruyorum😱
Geçmiş olsun canım neden öyle hissediyorsun acaba , kovit değilsin inşallah 😔

Eşime ve çocuklarıma kuruyemiş koydum, biraz yesem mi dedim ama yok bu son 3 günü iyi değerlendirip muhteşem bir eksi ile Perşembe burada bildirim yapmalıyım 🤩🥰💃

Mis gibi çayımı aldım sakin sakin içiyorum 😃
IMG_20210509_212103.jpg

Menum
Sahur
2 yumurta 10 zeytin

Iftar
2 dlm ekmek
2 kepce sehriye corbasi
4 kasik diyet patlican yemegim
5 sarma
4 kasik et sote

Su az 🥴4 br kadar
Spor yok

Buyuduklerinde bol bol gidersiniz insallah😌ama kucukken gitmezlerse buyuyunce alisirlar mi?kovit durumlari olmasa gidilir de iste...

Son düzenleme:
X