19 dakika gayet güzel, kilo almamışsın ne güzelHoşbulduk kuzummmm
ayy bu akşam 9gibi spor yapayım dedim 2 aydır yapmayınca 19.dakikada bıraktım dayanamadım, kalbim sıkıştı yoruldum çok, ama olsun 19dk da olsa spor spordur diyorum.
dün yani ilk gün çok iyi gitti diyet ama bu akşam iftardan sonra kek yedim, eşim anneler günü için yenilebilir çiçek göndermiş onu da bu akşam göndermişyedim gitti, şu istikrarı nasıl sağlıycam bilmiyorum, bugün tartıda 52.2 idim, sanırım buna güvenip canımın istediğini yeme gafletine kapılıyorum, günler çabuk geçiyo 26günde hedefime ulaşmalıyım
Afiyet olsun canım, yedin mi yemedin miSahur
1 yumurta
Peynir
Yarım domates
1 bardak çay
1 parça pide
Yarım armut
İftar
Yarım kase çorba
1 tane karnıyarık
Biraz pilav
3-5 sarma
Yarım bardak kola( çok özlemişim valla)
ara
1 Bardak çay
1 tane soğuk baklava
1 tane Elmalı kurabiye
Eşim kızıma bakmadı da yiyemedm yoksa yerdim heralde
Daha fazla yiyebilirdim ama yemedimAfiyet olsun canım, yedin mi yemedin miakmaz kokmaz idare eder bir menü
Helal olsun misafirlikte olmana rağmen iyi tutmuşsun kendiniDaha fazla yiyebilirdim ama yemedim
Misafirlikte gene iyi idare ettiğimi düşünüyorum
elmalı kurabiyeyi ben yaptım götürdüm 1 tepsi evde kaldı
Dayanırım inşallah yememen sevdiğim kurabiye çünküüğğ
Buraya hesap vereceğim düşüncesi vardı aklımda hepHelal olsun misafirlikte olmana rağmen iyi tutmuşsun kendini
Ne guzel 50 lerdesin⁸Hoşbulduk kuzummmm
ayy bu akşam 9gibi spor yapayım dedim 2 aydır yapmayınca 19.dakikada bıraktım dayanamadım, kalbim sıkıştı yoruldum çok, ama olsun 19dk da olsa spor spordur diyorum.
dün yani ilk gün çok iyi gitti diyet ama bu akşam iftardan sonra kek yedim, eşim anneler günü için yenilebilir çiçek göndermiş onu da bu akşam göndermişyedim gitti, şu istikrarı nasıl sağlıycam bilmiyorum, bugün tartıda 52.2 idim, sanırım buna güvenip canımın istediğini yeme gafletine kapılıyorum, günler çabuk geçiyo 26günde hedefime ulaşmalıyım
Elmali kurabiyeden dondurucuya atsana cuma lari 1 er tane yersin o zaman.Daha fazla yiyebilirdim ama yemedim
Misafirlikte gene iyi idare ettiğimi düşünüyorum
elmalı kurabiyeyi ben yaptım götürdüm 1 tepsi evde kaldı
Dayanırım inşallah yememen sevdiğim kurabiye çünküüğğ
İşte bunu beğendimBuraya hesap vereceğim düşüncesi vardı aklımda hep
Olmaz olmaz, baklava yeme deSahur
10 zeytin
2 yum.haşlama
Iftara da diyet patlican yemegim var, 1 hurma, 6 7 sarma, 1 dolma yersem cok olmaz herhalde.tatli yemem insallah.
Iftar degisebilirkeske birileri sarmalari dolmalari bitirse
Benimde yapmam lazım ama başlamadım daha doktor da dedi kas çalış diye 1 ay sonra gel dedi gittiğimde fark görmesini istiyorum açıkcasıBen bölgesel yapsam yetecek ama ah şu tembellik
Arada uğruyorum canım ama hiç keyfim yok sürekli hasta hissediyorum kaç zamandır toparlanamadim..Allah tan kilo almıyorum çünkü iftarda çok çok az yiyorum ama ona rağmen veremiyorum da..70,1 de sabitledim duruyorum