🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bir kez de olsa 58 görmek istiyorum hayatimda birde çok fazla kilo alıp verdiğim için vücudum çok salık sıkılaşmak istiyorum giyinikken belli değil ama ciplakken çok rahatsız oluyorum goruntumden
Şu an ikimizde aynı durumdayız, benimde sıkılaşmam şart, dışı seni içi beni yakar derler ya aynen öyleyim

O yüzden tatlının yarisini annemlere yolladim yarisinida evdekilere dağıttım nerelisin bu arada? Ben bigaliyim peynir tatlisinin merkezi hele peynir helvası olsa asla affetmem kutusunu bile yerdim de frenlemeyi mecbur ogrencez
Ben hiç yemedim peynir tatlısı

Canım şu kilolarını verince bu tür pco İnsülin gibi durumlardan da kurtulacaksın inşallah, belki de iyileşme evresindesin vücut sivilce ile vücuttan kötü toksikleri atıyor, olabilir yani

Menum
Sabah 10.00 1 dlm ekmek 1 kk peynir 2 tk recel 10 zeytin

Ara 1 kase yogurt

Ara 25 leblebi

Ara

Aksam 4 kasik patlican yemegi(az yagli ,kendim icin yaptim. Yoksa tabak tabak sarma yerdim )
7 sarma 1 biber dolmasi yogurt 2 dilim baklava

Burda hedefim kilo vermek degil kilo almamak .onu basarabilirsem.71 olarak donebilirsem ne ala.

Afiyet olsun canım, neden kilo almamak diye şartlandırıyorsun kebdini bence 69 olarak dönebilirsin çok rahat

Ne guzel
Agiyet olsun canim.
Ay çok erken ya
Yok bu yeni degil oncekinin devami
Midem çok dolu rahatsız ediyor, günah olmasa gider çıkartırım, bazen doymayız diye gaflete düşüyoruz, ne gerek vardı bu kadar yemeye
En son bulgur pilavi yedigimde ben de cok kotu olmustum malum midede sismeye devam ediyor.

Kimleri görüyorum hoşgeldin canım bende bu 1 ay biraz spora abanmayı düşünüyorum hepberaber hedefimize ulaşacağız inşallah canım
Hoşbulduk kuzummmm

ayy bu akşam 9gibi spor yapayım dedim 2 aydır yapmayınca 19.dakikada bıraktım dayanamadım, kalbim sıkıştı yoruldum çok, ama olsun 19dk da olsa spor spordur diyorum.

dün yani ilk gün çok iyi gitti diyet ama bu akşam iftardan sonra kek yedim, eşim anneler günü için yenilebilir çiçek göndermiş onu da bu akşam göndermiş yedim gitti, şu istikrarı nasıl sağlıycam bilmiyorum, bugün tartıda 52.2 idim, sanırım buna güvenip canımın istediğini yeme gafletine kapılıyorum, günler çabuk geçiyo 26günde hedefime ulaşmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…