Bir kez de olsa 58 görmek istiyorum hayatimdaÇok güzel geri dönüş alacaksın bence, daha kilo verecek misin yoksa bu kilo iyi mi
Canım çok yememişsin afiyet olsun, hem bulgur bana göre en uygun karbonhidratNe guzel ya.benim de boyle dedigim gunler gelsinhepimizin gelsin
Kasik kasik pilav yiyerek nasil gelecekse
AynenMidem çok dolu rahatsız ediyor, günah olmasa gider çıkartırım, bazen doymayız diye gaflete düşüyoruz, ne gerek vardı bu kadar yemeye
Şu an ikimizde aynı durumdayız, benimde sıkılaşmam şart, dışı seni içi beni yakar derler ya aynen öyleyimBir kez de olsa 58 görmek istiyorum hayatimdabirde çok fazla kilo alıp verdiğim için vücudum çok salık sıkılaşmak istiyorum giyinikken belli değil ama ciplakken çok rahatsız oluyorum goruntumden
İstikrarlı bir şekilde güce dayalı spor yapmamız lazım yoksa zor toparlanırızYaa zayıflıyoruz ama toparlayamıyoruz vücudu ama o da olacak
Bence de canım hızlı kilo vermek zaten sağlıklı değil. Biz böyle iyiyiz
Evet aynen öyle sıkılaşsak eminim olduğumuzdan daha zayıf goruncez ozguvenimiz daha bir artacakŞu an ikimizde aynı durumdayız, benimde sıkılaşmam şart, dışı seni içi beni yakar derler ya aynen öyleyim
Boş yere üzüldün73.6 geldim(kıyafetli )
Ben hiç yemedim peynir tatlısıO yüzden tatlının yarisini annemlere yolladim yarisinida evdekilere dağıttımnerelisin bu arada? Ben bigaliyim peynir tatlisinin merkezi hele peynir helvası olsa asla affetmem kutusunu bile yerdim de frenlemeyi mecbur ogrencez
Evet canım cardio ve bölgesel yapmak lazımİstikrarlı bir şekilde güce dayalı spor yapmamız lazım yoksa zor toparlanırız
Canım şu kilolarını verince bu tür pco İnsülin gibi durumlardan da kurtulacaksın inşallah, belki de iyileşme evresindesin vücut sivilce ile vücuttan kötü toksikleri atıyor, olabilir yaniSon sahurlarimi yapiyorum en geç pazartesi regl gelir. Bu sene araliksiz tutmam şansim oldu. Mubarek kadir gecesinide atlatsam cok sevincem ama belirtiler başladi.. kg vermeden oncede reglim duzene girmisti ama sivilcelenme hiç olmuyodu. Pco nun gözü ciksin hormonlar ne alemdeyse iki aydir yine cok akne şeklinde sivilceler basiyor agrimda oluyor
Ben bölgesel yapsam yetecek ama ah şu tembellikEvet canım cardio ve bölgesel yapmak lazım
Afiyet olsun canım, neden kilo almamak diye şartlandırıyorsun kebdiniMenum
Sabah 10.00 1 dlm ekmek 1 kk peynir 2 tk recel 10 zeytin
Ara 1 kase yogurt
Ara 25 leblebi
Ara
Aksam 4 kasik patlican yemegi(az yagli ,kendim icin yaptim. Yoksa tabak tabak sarma yerdim)
7 sarma 1 biber dolmasi yogurt 2 dilim baklava
Burda hedefim kilo vermek degil kilo almamak .onu basarabilirsem.71 olarak donebilirsem ne ala.
Ne guzelGeçen salidan beri gram oynamadı hergun tartilip bakıyorum iftardan önce
Dünya gözüyle bir görseydim 65 kiloyu tartıda
Kızlar biliyor musunuz ben hayatımda ilk defa 66 kilo oldum daha önce hiç 68 altına düşmemiştim yanilise üniversite evlilik falan derken hiç gormedigim kiloyu anne olduktan sonra emzirirken gördüm ilk defa bu kadar kararlı oldum hayatımda
Agiyet olsun canim.Bu gün menüm
Sahur
Birşeyler yedim ama çok değil
İftar
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
2 çiğköfte
Miktar çok fazlaydı, özellikle bulgur pilavı çok özlemişim, mideme kramp giriyor şu an, keşke bu kadar çok yemeseydim
Yok bu yeni degil oncekinin devamiAy çok erken ya
En son bulgur pilavi yedigimde ben de cok kotu olmustumMidem çok dolu rahatsız ediyor, günah olmasa gider çıkartırım, bazen doymayız diye gaflete düşüyoruz, ne gerek vardı bu kadar yemeye
Hala çok rahatsız hissediyorum kendimiNe guzel
Agiyet olsun canim.
Yok bu yeni degil oncekinin devami
En son bulgur pilavi yedigimde ben de cok kotu olmustummalum midede sismeye devam ediyor.
Elinden geleni yapiyorum.oyle oldugu halde tatli gorunce dayanamiyorumAfiyet olsun canım, neden kilo almamak diye şartlandırıyorsun kebdinibence 69 olarak dönebilirsin çok rahat
Tatlı ye tabi ama her gün her gün yemesen ne güzel olurElinden geleni yapiyorum.oyle oldugu halde tatli gorunce dayanamiyorum.haklisin tabi neden olmasin
Hoşbulduk kuzummmmKimleri görüyorumhoşgeldin canım bende bu 1 ay biraz spora abanmayı düşünüyorum hepberaber hedefimize ulaşacağız inşallah canım