🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Burdayım canım okuyorum hergun yazılanları aynen devam ediyorum dikkat etmeye iftarda tatlı olmasa süper olacak inşallah arefe günü 65 i görürüm
Sürekli olmadığı ve kararında yediğimiz sürece sıkıntı olmaz bence

Bugün iftara gideceğiz ben dayanabilecek miyim bakalım

Sürekli olmadığı ve kararında yediğimiz sürece sıkıntı olmaz bence

Bugün iftara gideceğiz ben dayanabilecek miyim bakalım
Geçen salidan beri gram oynamadı hergun tartilip bakıyorum iftardan önce
Dünya gözüyle bir görseydim 65 kiloyu tartıda
Kızlar biliyor musunuz ben hayatımda ilk defa 66 kilo oldum daha önce hiç 68 altına düşmemiştim yani lise üniversite evlilik falan derken hiç gormedigim kiloyu anne olduktan sonra emzirirken gördüm ilk defa bu kadar kararlı oldum hayatımda

Ne güzel bir duygu

Bu gün menüm

Sahur
Birşeyler yedim ama çok değil

İftar
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
2 çiğköfte

Miktar çok fazlaydı, özellikle bulgur pilavı çok özlemişim, mideme kramp giriyor şu an, keşke bu kadar çok yemeseydim

Olsun tatlı yemekten iyidir yinede fazla kacirdiktan sonra gelen pişmanlık ve sanki verdiğin kiloyu geri almışsın hissi bendede oluyor hep

Olsun tatlı yemekten iyidir yinede fazla kacirdiktan sonra gelen pişmanlık ve sanki verdiğin kiloyu geri almışsın hissi bendede oluyor hep
Midem çok dolu rahatsız ediyor, günah olmasa gider çıkartırım, bazen doymayız diye gaflete düşüyoruz, ne gerek vardı bu kadar yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…