🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bir kez de olsa 58 görmek istiyorum hayatimda😃 birde çok fazla kilo alıp verdiğim için vücudum çok salık sıkılaşmak istiyorum giyinikken belli değil ama ciplakken çok rahatsız oluyorum goruntumden 😣
Şu an ikimizde aynı durumdayız, benimde sıkılaşmam şart, dışı seni içi beni yakar derler ya aynen öyleyim 😃

Son sahurlarimi yapiyorum en geç pazartesi regl gelir. Bu sene araliksiz tutmam şansim oldu. Mubarek kadir gecesinide atlatsam cok sevincem ama belirtiler başladi.. kg vermeden oncede reglim duzene girmisti ama sivilcelenme hiç olmuyodu. Pco nun gözü ciksin hormonlar ne alemdeyse iki aydir yine cok akne şeklinde sivilceler basiyor agrimda oluyor 😔
Canım şu kilolarını verince bu tür pco İnsülin gibi durumlardan da kurtulacaksın inşallah, belki de iyileşme evresindesin vücut sivilce ile vücuttan kötü toksikleri atıyor, olabilir yani👍

Menum
Sabah 10.00 1 dlm ekmek 1 kk peynir 2 tk recel 10 zeytin

Ara 1 kase yogurt

Ara 25 leblebi

Ara

Aksam 4 kasik patlican yemegi(az yagli ,kendim icin yaptim. Yoksa tabak tabak sarma yerdim 🙈)
7 sarma 1 biber dolmasi yogurt 2 dilim baklava 🙈

Burda hedefim kilo vermek degil kilo almamak .onu basarabilirsem.71 olarak donebilirsem ne ala.

Menum
Sabah 10.00 1 dlm ekmek 1 kk peynir 2 tk recel 10 zeytin

Ara 1 kase yogurt

Ara 25 leblebi

Ara

Aksam 4 kasik patlican yemegi(az yagli ,kendim icin yaptim. Yoksa tabak tabak sarma yerdim 🙈)
7 sarma 1 biber dolmasi yogurt 2 dilim baklava 🙈

Burda hedefim kilo vermek degil kilo almamak .onu basarabilirsem.71 olarak donebilirsem ne ala.
Afiyet olsun canım, neden kilo almamak diye şartlandırıyorsun kebdini😔 bence 69 olarak dönebilirsin çok rahat 😃

Geçen salidan beri gram oynamadı hergun tartilip bakıyorum iftardan önce ☺️
Dünya gözüyle bir görseydim 65 kiloyu tartıda 🙄
Kızlar biliyor musunuz ben hayatımda ilk defa 66 kilo oldum daha önce hiç 68 altına düşmemiştim yani 😃 lise üniversite evlilik falan derken hiç gormedigim kiloyu anne olduktan sonra emzirirken gördüm ilk defa bu kadar kararlı oldum hayatımda 😃
Ne guzel👍👍👍💪
Bu gün menüm

Sahur
Birşeyler yedim ama çok değil 😃

İftar
Taze fasulye
Sebzeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
2 çiğköfte

Miktar çok fazlaydı, özellikle bulgur pilavı çok özlemişim, mideme kramp giriyor şu an, keşke bu kadar çok yemeseydim🥴
Agiyet olsun canim.
Ay çok erken ya 😔
Yok bu yeni degil oncekinin devami😑
Midem çok dolu rahatsız ediyor, günah olmasa gider çıkartırım, bazen doymayız diye gaflete düşüyoruz, ne gerek vardı bu kadar yemeye 🥴
En son bulgur pilavi yedigimde ben de cok kotu olmustum 😐malum midede sismeye devam ediyor.

Kimleri görüyorum 🤩hoşgeldin canım ❤️ bende bu 1 ay biraz spora abanmayı düşünüyorum 😃 hepberaber hedefimize ulaşacağız inşallah canım 🤩
Hoşbulduk kuzummmm❤️

ayy bu akşam 9gibi spor yapayım dedim 2 aydır yapmayınca 19.dakikada bıraktım dayanamadım, kalbim sıkıştı yoruldum çok, ama olsun 19dk da olsa spor spordur diyorum.

dün yani ilk gün çok iyi gitti diyet ama bu akşam iftardan sonra kek yedim, eşim anneler günü için yenilebilir çiçek göndermiş onu da bu akşam göndermiş😂 yedim gitti, şu istikrarı nasıl sağlıycam bilmiyorum, bugün tartıda 52.2 idim, sanırım buna güvenip canımın istediğini yeme gafletine kapılıyorum, günler çabuk geçiyo 26günde hedefime ulaşmalıyım

X