Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim üst mahallede 4 gün önce evinin önünde paten süren kız çocuğunu kaçırmaya kalktılar düşünün gündüz vakti cadde üzerinde, kötüler bu kadar gözü karartmışken bizimde dikkatli olmamız gerekir.

Ben evdeyken kek borek yapar, odasını toplar ,kedisinin tüm bakımından sorumlu, herhangi bir sorumluluğunu asla hatirlatmama gerek bırakmaz.Yapabileceği bir işi asla başkasına yaptırmaz ama bu kadar..11 yaşında sadece 11

Allah korusun benim kızım 3 yaşında ileriyi düşünüyorum da asla yanlız evde bırakamam servisten inecek eve gidecek off of o süre zarfında ölüp dirilirim ben

Gerçek bir mecburiyet varsa diyebileceğim birsey yok ama bizdeki durum tamamen kayinvalidemin kayinvalidelik yapmak istemesi

Kızınıza akıllı saat almayı düşünmez misiniz? Zaten servisle gidip geliyormuş. Okula gidip gelirken arar kontrol edersiniz.Evde de aperatif şeyler bırakırsınız onu yer.Çözümü olacak şeyler bunlar....

Zaten benim yüklendiğim sorumlulukları yüklenmesini asla istemem fakat bu çağımızdaki birçok anne koca çocuğuna bebek muamelesi yapıyor, yeni nesil aşırı rahat ama sorumluluk nedir bilmiyor, muhit tehlikeli ise ona bişey diyemem ama sorumluluk verilmeli en azından 11 yaşındaki çocuk annesi yokken dolaptaki yemeği çıkarıp yiyebilmeli

teşekkür ederim ama fiziki olarak bir yetiskine ihtiyacı var kizimin

Kayınvalidenizin ihtiyacınız olduğu sayılı zamanlarda destek olmaması hoş değil altı üstü 1.5 saat göz kulak olacak o kadar.

Bende sizi eleştirmek istemiyorum ama konunun kendisi cocugu ne yapacağım kısmı değil,o kismi babayla hallettik .Benim sorunum kayinvalidemin tavri malesef ki
Valla benimde kv den beklentim yok , hoş beklesem de asla yardım edecek yükümü hafifletecek tarzda olmayacağını biliyorum, bu arada kv ile aramız kötü olmamasına rağmen böyle, ben çok hasta iken bile başından savıp beni o halle evime yollamıştı, gelip ben bakarım evde sana dedi ama bir gün gelip oyalanıp gitti , yani eş tarafından beklentim sıfır...

Hanım efendi en başa dönüp sorun olarak yazdığım şeyin ne oldugunu tekrar okurmusunuz ? Artık gülüyorum.Cocugum dolaptaki yemeği yemekten aciz değil ben evde yoksam ocağı yakmasını uygun bulmuyorum

Benimde sifir ...Ama torunuyla gercek bir bag kursun isterdim

Hanım efendi en başa dönüp sorun olarak yazdığım şeyin ne oldugunu tekrar okurmusunuz ? Artık gülüyorum.Cocugum dolaptaki yemeği yemekten aciz değil ben evde yoksam ocağı yakmasını uygun bulmuyorum
Ocak yakmasın aperatif şeyler yesin ama sizin muhit tehlikeliymis o konuda bişey diyemem..

Gostermelik...Cocugun cep telefonu var istese arayabilir ama o beni arayıp x e şöyle beni arasın çok özledim der.
2 sokak mesafeden kalkip gelmez oğlunu arar torunuyla beni cok özlediğini söyler ağlar ,aglayana kadar kalk gel dersin işi vardır.
Benim esim annesini çok iyi tanıdığı ve cevap verdiği için bize pek yapamaz ama diğer geliniyle en ufak bir terslesmede hemen kendini hastaneye atar siz beni oldureceksiniz diye insanlara kendini suçlu hissettirir.
Eltim ve kayın biraderimi balayindan geri getirtti bu hastalik numaralariyla.Dusunuyorum neden hala iletisim halindeyim diye ..
Büyük aile olmayı çok onemsiyorum cocugum sevgiyle büyüsün büyüğünü kucugunu bilsin istiyorum ..Ama bu kadınla bu asla olmayacak
Valla o bağı da göstermelik yaparlar oğullarına karşı, Allah muhtaç etmesin eş ailesine..

Iyiki eşiniz annesini biliyor ve oyuna gelmiyor, bence uzak durun iyiliği de kendisine kalsın, böyle ınsanların iyiliği bile kötülüktür..

Ocak yakmasın aperatif şeyler yesin ama sizin muhit tehlikeliymis o konuda bişey diyemem..
Artık tehlikeli olmayan muhit kaldı mı ki? Komşulara sorsan bizim muhit de çok güvenli, karşı komşum ev hanımı olmasına rağmen kızı anasınıfından itibaren yürüyerek kendi başına gidip geldi ki okul hiç yakın değil , birkaç kez uyarmak istedim, " ne olacak canım, o yolu biliyor, hem buralarda bişey olmaz" cevabını aldım...Eminim o da kendince çocuğuna hayatı öğrettiğini düşünüyordur veya benim çocuğumu okula getirip götürmemi de çocuguma bebek gibi davranmak olarak burun kiviriyordur arkamdan ama yapacak birşey yok. Çünkü cehalete çare yok.

Ben sizi anliyorum. Eskiden paronyak derlerdi ama neler okuyup görüyoruz artik. Allah herkesin cocugunu korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…