Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlaç yazdırmak için randevu mu alınıyor? İlk kez duydum.

Merhabalar Allah bağışlasın kızabilirsiniz ama sakinliğinizi korumanızı önerirm çünkü hastayım ilacım yok diye siz haksız duruma düşersiniz. Kızınıza eve yemek söyleyin ya da marketten idareten meyve falan yesin. Kapıyıda kitlesin 1 2 saat idare edebilir komşu yokmu güvenilir ?

Teseklur ederim,Allah hepimizin evlatlarini bagislasin,tabii kesinlikle 2.hamlesi benim yüzünden ilacını alamamış olmak olacak.Ama babası alacak kızımı okuldan, böyle cozduk

Ben su an kizdiginiz konuyu anliyorum ama genel olarak evde yalniz kaldiginda endiseleniyorsaniz, salona iki tarafli iletisim kurulabilen kameralardan koyabilirsiniz. Telefonun sarji bittigi durumlarda kameradan seslenirsiniz. Biz kopegimiz icin kurduk, gun icinde isteyken istedigimiz zaman gorup iletisim kurabilmek icin cok faydali oldu.

Annem üst katimda oturuyor.Normal şartlarda böyle kaygılar yaşamıyorum ama haklısınız kamera mantıklı bir seçenek ilginiz için tesekkurler

Evde nıye yalnız kalmasın benım yeğenim ılkokul 3 bıtıyor sımdı. okuldan eve gidiyor evde bekliyor babası once gelıyor 2.5 saat sonra..
anne de calısıyor.Babannesınde de kalabilir kalmıyor cunku eve gidince ödevlerini yapıyormuş oyun oynuyormus sevıyor evinin rahatlıgını.babannede canı sıkılıyormus.

Birisininkine bakıp digerininkine bakmamak daha büyük adilik bence. Kimseninkine bakmak zorunda değiller ama evlat ayrımı yapmaları daha agir

Birisininkine bakıp digerininkine bakmamak daha büyük adilik bence. Kimseninkine bakmak zorunda değiller ama evlat ayrımı yapmaları daha ağır.
Tabii bu da kardeşlerin arasını açmak için tuzak kurmak gibi birsey.Ama kayinvalidemin 2 cocugu var,diğer oglu bebek için yıllardır tedavi görüyor,henüz kısmet olmadı,onlari da burdan vurmaya calisiyor

Kizimin uzun zamandir odasına elimi surmem, kendisi siler supurur, cok guzel kek kurabye yapar ben b asindaysam yemek pişirir.Mesele yapamayacak olması değil.Mesele verilen sizin tutulmamasi

Yapamıyor olması değil ki sorunum
Anladım ama kayınvalideniz için yapılcak birşey yok, onu değiştiremezsiniz, çocuğunuz için çözüm odaklı düşünüp yorum yaptım .

Doğum yapicam gibi birşeyle de gelebilirdi Nezaket gösterip bu bahaneyi bulmaya kafa yormus
Çok güldüm kusura bakmayın
Allah bağışlasın kızınızı
Ben anlıyorum sizi benım de 12 yaşında oğlum ben de servıse bırakıp alıyorum
Ve gerçekten artık herkes öyle

Çok fazla yabancı var maalesef büyük site olduğundan kim giriyor kim çıkıyor komsun kim tanımıyorsun bile
Siz önleminizi alın Pazartesi için çözüm bulmuşsunuz umarım bundan sonra sıkıntı çıkarmaz

O kadar iyi anladım ki seni. O kadar iyi anladım ki konuyu okurken sinirden gözüm seğirdi. Ben ki anneanne babaanne bakmak zorunda değil timinin önde bayrakla gideniyim. Ama bu kadarı çok fazla. Çok çok fazla. Boşver sıkma canını zaten evladın kocaman olmuş. Sana 2.çocuk dediğinde bu günleri hatırla.

Kardeşimin düğününde yine bir destek talebim olmuştu,3 gun için
Göğüs küçültme operasyonunu o tarihe denk getirmisti.
Hatta biraz once annem aradi kayinvalidenin hala doktor hastahane işleri çıkmadı mi kesin bakacakmiymis cocuga diye soruyor :))
Bu hafta tamamen baba karsilayacak,Allah kimseye muhtac etmesin

Teseklur ederim,Allah hepimizin evlatlarini bagislasin,tabii kesinlikle 2.hamlesi benim yüzünden ilacını alamamış olmak olacak.Ama babası alacak kızımı okuldan, böyle cozduk
Oh mis Allaha emanet kızınız anne olarak aklınızın kalmasını anlıyorum ama malesef söylenirseniz haksız olursunuz boşverin kaynananıza da ona göre davranırsınız. Mesela pek bilgim yok ama madem öyle bakmıyorlar ailenize para desteği yapıyormusunuz ? Eğer yapmıyorsanız bu suistimal ediliyor olabilirmi

Zaten korkuyoruz tatlım ama bizim burda nispeten güvenli sayılabilecek muhitlerde kiralar uçmuş durumda. Satın alma zaten hayal. Mecburen çocukları koruyup kolluyoruz elimizden geldiğince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…