Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklara bakacak Kimsemiz olmadığından bulduğumuz pratik çözümleri sunduk
Zaten 11 yasında kendıne bı ekmek arası yapsın valla.
O kadar da değil.
Benımkı 3 yasında ekmegın ortasını acıp ,domates salatalık koyuyor:)Umutluyum 11 yasında yemekleri kitlerım ona gfklgflkgfkşlgf

Sorun tam olarak bahsettiğiniz gibi.

Bu tartısmaya acık bir konu değil ki, ben çocuğumu yalnız bırakmayı uygun bulmuyorum.Çocuğun kendini idame ettirememesiyle alakalı bir durum değil,güvenlikle alakalı
O zaman ne yapmalı? Ya annenizi göndermeyecektiniz ya bir kadın bulacaksınız ya da oradan tasinacaksiniz

Hanım efendi mesele bu değil,mesele güvenlik,eli ayagı tutuyor çocuğun bakıma değil bir yetişkin gözetimine ihtiyacı var

Hanım efendi mesele bu değil,mesele güvenlik,eli ayagı tutuyor çocuğun bakıma değil bir yetişkin gözetimine ihtiyacı var
Konu bi evrildi sanki güvenlık meselesıne.
Ac gelıyr dedinız bı öncekı sayfada.
11 yasında ac kalmasın bı zahmet dedik.
Bakmak zoruında değil ,yapacak bısey yok.Ozman ıs cıkısı yanınıza gelecek.

11 yaşında çocuğum.evde yalnız bıraktığım oldu bir kaç kere.ama eve anahtarla hiç girmedi dışardan gelip.zaten evdeydi.o yüzden ben sizi haklı buldum.servisten inip eve girdiğinden emin olmak istiyorsunuz

Cıdden mı ceyceyyy Valla yıkıldım
Ben 10 dan sonra bırakırız yae diyırm glşlkgflkgfkşl
Kac yasında bırakcaz bı bı cocukları ya

Çocuğun tek kalıp, kalmaması ayrı bir konu.
Kayınvalidenize öncesinde haber vermişsiniz, tam okul çıkış saatine randevu almak enteresan gerçekten. Bu kadarcık şeyi idare edemiyor mu?

Diğer taraftan eşinizle iyi bir ilişkileri yokmuş. Kadın bu kadar deyip, kendiniz başınızın çaresine bakacaksınız, yapılacak birşey yok maalesef.

apartmanım site içinde olsa güvenlik olsa girişte ben de kendi gelsin eve derdim.servisten iner güvenlik içeri alırdı çocuğu gözetirdi.site şu an ama her yeri açık o yüzden bırakamıyorum aşağıda yalnız oynamaya bile.yani şartlara bağlı biraz da kuzum.yoğun trafikli bölgelerde var .yemek konusuna gelirsek masaya börek kek bırakılır yer anne baba gelene dek o kolay

Okuldan aç geliyor,ocagı yakıp yemek ısıtamaz,ayrıca bulunduğumuz muhit çok güvenilir değil.
Kızım 10 yaşında, oğlum 7 , seni anlıyorum. Çok mecbur kalmadıkça yalnız bırakmıyorum, bırakırsam bu süre 30-45 dakika oluyor, evden çıkarken tembihliyorum mutfağa girmek yok diye! Tv veya PC açıyorum önüne oturtuyorum. Çerez vs koyuyorum, birde cep telefonundan ev telefonunu arayıp onlarla konuşuyorum.
Sende ekmek sandviç vs hazırla koy oturma odasına, telefonu varsa ara ordan konuş.
Birdahada minnet etme ! Yeri geldiğindede söyle torununu çok seven babaanneye!

O zaman ne yapmalı? Ya annenizi göndermeyecektiniz ya bir kadın bulacaksınız ya da oradan tasinacaksiniz
Konu aslında kv nin aylar önce haber verilmesine rağmen gösterdiği tavır , konu sahibi bu yüzden başlık açmış ama madem soruna daimi çözüm önerileri ekliyoruz, konu sahibiyle hemen hemen aynı durumda olan bir anne olarak ben zamanında özel okula yazdırmaktan başka çözüm bulamamıştım. Böylece dersler bitse bile biz okuldan alana kadar güvenli biçimde bekleyebiliyor.

hep ben götürüp getirdim arabayla ama seneye için başka uzak okula ve servise verdim.mecbur başının çaresine bakacak öğrenecekler anahtarla eve girmeyi.evde olamayabilirim de.11 yaşından sonra büyümeliler yavaş yavaş

Benım görumcemın kız 12 yasında o kalıyor cunku.Ondan kalır dıye dusunyırdum
Akıllı saatle basladı onlar sonra telefona gectıler malum ergenlık:)
Onun kız bıraz ıcıne kapanık wcye gıtse görüntülü arıyor yalnuz:)
Benımkı hıc aramaz boyle gıderse:) Annaee ya der zırt pırt arama der

özgüvenli bir çocuk anlaşılan.bu iyi bir şey devam et böyle yetiştirmeye

Kaynana düşüncesiz. Ben kv. Den hicbirsey beklemem mesela. Hayatımı o yokmuş gibi yaşamayı öğrendim. Erkek anneleri düşüncesiz oluyor maalesef. Konu sahibi çocuğunu tek başına birakabilmeye alissa büyük kolaylık yaşayacak. Gerçekten büyük lüks.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…