Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çok teşekkür ederim,bazı yorumlar karşısında acaba yazdiklarim iletilmiyor mu diye düşünmeye başlamıştım.

O
Okul ne yazik ki tren yoluna bakan bir cepheye sahip etrafta o tarz hic yer yok.Esim izin aldı akşamlar 1 saat erken çıkacak.Ilginiz için teşekkür ederim

Gerçekten çok teşekkür ederim,bazı yorumlar karşısında acaba yazdiklarim iletilmiyor mu diye düşünmeye başlamıştım.
Kendilerince öneri sundular tabii kötü niyetten değil. İçlerinde işinize yarayabilecek önerileri uygularsınız o başka. Of bilmiyorum ya çocuk büyütmek zor iş. Birine ihtiyaç duyuyorsunuz bir şekilde. Benim görümcem başka ile atandı tek başına kızıyla gitti. Kız daha 3 yaşında. Annesiyle gittiler kıza baksın diye. Aslında kv'm çok anaçtır ama değişik tripli hallere bürünmüş. Ben duyunca şok oldum. Kızı kendisine bu kadar ihtiyaç duyarken bir de kendisi neden vurur yani. Benim büyüğe de bir dönem baktı eşim bir daha teklifte bulunmadı sonra. İnsan kendisine muhtaç olunduğunu anladığı an bir değişik hallere bürünüyor. Hep diyorum Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Bir durum olduğunda eşime diyorum izin al da bak çocuğa diye ne yapayım babası değil mi ilgilensin

Bakın bugün 40 dakika yalnız kalması gerekti,elektrik kesilmiş telefonun sarji bitmiş hic bir sekilde ulaşamadım yaşadığım stresi tarif edemem.Ben çocuğumu yolda bulmadım tabii ki özgüvenini zedeleyecek şeyler yapmamak çok mühim ama 11 yas bu muhitte bu riski almak icin çok kucuk

Ben olsam açıp KVyi konuşurum. Senden sadece bir gün bir şey yapmanı istedim ona da tamam dedin ama sonra yan çizdin, koskoca haftada ilaç için başka gün yok muydu derdim ben olsam yüzüne vururdum.
:)15 yıldır hic birgün beni sasirtmadigi için tesekkurlerimi ilettim,torun sevgisini benim yanımda dile getirmemesini de rica ettim

İnsan kendisine muhtaç olunduğunu anladığı an ...Sanirim kilit nokta bu.
Ama sunu gözden kaçırıyor, insanlara bu şekilde davranmak için kimseye işinin dusmeyeceginden emin olmalisin.
Ben onun su an yaptığını ona yapmayı kendime yakistirip yapmam ama yarin bir gün benden birsey isterken hic mi yüzü kizarmayacak.

Anlayışınız için teşekkür ederim.Cocugum ne beceriden yoksun ne özgüven problemi var .Ama dediğiniz gibi yaşının üstünde riskler görüp müdahale etmiyorsam ebeveyn olmanın ne manasi var

Karşılayacak birinin olması şart,temel sorunum bu

Malesef komşularımın büyük bir kısmı çalışan insanlar geri kalanların küçük bebekleri var o an musait olacaklatinon garantisi yok

O zaman benim aklima sadece işe (münkünse) o hafta icin daha erken gidip daha erken cikmak geliyor. Onu denerdim.

Me
Mesela hemen arka sokagimizda bekar erkeklerin yaşadıkları evler var,herkesi zan altinda birakamam ama kim girip çıkıyor belli degil.Sabah aksam karşılaşıyorum tuhaf tuhaf tavırlarından ben rahatsız oluyorum .11 yaşında bir kiz çocuğunun olmaması imkansız .Bu durumda kapiyi anahtarla açıyor olmasının bir önemi yok ki.Biri arkasından binaya girse nasıl müdahale edebilir?

Okula telefon götüremiyor,servisten indikten sonra ulaşamazsam iş yerimden çıkıp eve gelmem iyi ihtimalle 2 saat ve çok güvenilir bir muhitte oturmuyoruz.
Komşumun çocuğu 10 yaşında. 15:00 gibi okuldan geliyor ve akşam ailesi işten gelene kadar evde yalnız. Hattı olmayan bir telefon ile internetten iletişim kuruyor eve gelince. Eve girer girmez sizinle iletişime geçer ve kapıyı kilitleyip oturur kimseye kapıyı açmaz. Sizde kimseye evde yalnız kaldığını söylemezsiniz. Yemeğini de mikrodalgada ısıtır yer bi süre. Tatil günlerinizde de ocak kullanımını öğretirsiniz

Herkese değerli fikirlerinden ve zaman ayirdiklarindan ötürü teşekkür ederim.Zaman ne yazik ki cocuklarimizin bizim cocuklugumuzdaki gibiyaşamalarına musade etmiyor.Yoksa bende cok isterdim kizim güven içinde elini kolunu salla sallaya dolassin sokaklarda.
Ne yazık ki servisten eve 3 adım mesafede bile çocuğumun güvenliğinden emin olamıyorum.karni doyurmak elbette bir sekilde hallolur ama ben aile büyükleriyle iç içe buyutelim çocuğumu, ileride yaslandiklarinda anneanne babaannelerin girsin koluna doktora getirsin Çocukluğundan bahsederken ,dedeyle anilarini dusunurken ici isinsin istedim.Kayinvalidemin bu tavrı bu hayale darbe vuruyor,kizginligim bundan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…