Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemin maddi durumu iyi. Yemek yapmak bana zor geliyor ve yapmıyorum yapmam da..
Evinin kirasını ailen veriyor, yemek siparişlerini faturalarını ailen ödüyor, iş güç yok, , aldığın eğitim ve terbiye uslubundan belli ve bunun tek sebebi çocukken annenin sana yemek ısıtmayı ogretmemesi öyle mi? :-) ilahi yaaaa

helal paramla fakirim kuzum sen üzülme.ama her yazdığıma da inanma.senden zenginim. neyse ben konuya yorum yapalım diyorum artık.konu sahibi de haklı diyorum yüzde yüz :KK53: :KK45:
Ben konuya yorum yapıyordum sen atladın boş insan … helal mi dkdkd benimle beraber yanacaksın sanırım bu kadar hesap yapma ha pardon islam hoşgörü dini unutmuşum senin gibi 20 li kızları ezikleyen 40 yaşında bir anne.. yazık

11 yaşındaki çocuk 1,5 saat tek başına gayet rahat kalabilir, kızınıza bebek muamelesi yapıyorsunuz bence, kızım 12 yaşında gecen sene doğum günümde bana sürpriz kek yaptı, 3 senedir 3 yaş küçük kardeşiyle yarım gün evde kalıyorlar ve 3 senedir sabah okula kendi gidip öğlen kendi geliyor, kapıyı anahtarla açıp içeri kendi giriyor, aşırı korumacı bir annesiniz ,
Bakın artık goygoya döndü kek borek konusu ama içinizi ferahlatacaksa benim kizimda yapıyor kek borek.Siz kiziniz kapiyi acip iceri girerken Allah vermesin sapigin biride arkasından eve dalarsa ne gibi bir önlem aldınız onu paylasirmisiniz benimle.
Su an konuda cevap aranan soru bu

Evinin kirasını ailen veriyor, yemek siparişlerini faturalarını ailen ödüyor, iş güç yok, , aldığın eğitim ve terbiye uslubundan belli ve bunun tek sebebi çocukken annenin sana yemek ısıtmayı ogretmemesi öyle mi? :-) ilahi yaaaa
Evim kiram değil babamın evi ve onlarla yaşıyorum. İşim de var. Sadece paramı aileme vermiyorum sorumluluğum yok. Öğretmemek değil. Sorumluluk öğretmemesi?

Siz ne. Yapıyorsunuz peki okulda🤔
Çocuk gelişimci hanımefendinin tavsiyelerini dikkate almanızı tavsiye etmem zira evladını boğan kadına tepki gösterdik diye linç ettiniz, onun yaptığından ne farkınız kaldı diye bize efsane bir duyar kasmıştı. O dakika bitti bende işte. ( pek umrunda değilimdir zaten ama söylemek istedim)

Bakın artık goygoya döndü kek borek konusu ama içinizi ferahlatacaksa benim kizimda yapıyor kek borek.Siz kiziniz kapiyi acip iceri girerken Allah vermesin sapigin biride arkasından eve dalarsa ne gibi bir önlem aldınız onu paylasirmisiniz benimle.
Su an konuda cevap aranan soru bu
Ben söyleyeyim. Güvenlikli sitede oturma önlemini aldım. Sizde alabilirsiniz. Çözüm sorduğunuz için söylüyorum.

Sorun o değil ki. Kv istemiyorsa bu kadar zorlaması. Bir izin alsa ya da eşi izin alsa sanki işten kovulucak. Madem güvensiz biryer. Bu kadar takıntısı varsa da ona göre biryerde oturabilir.

Ayrıca diğer bir sorun eleştiriye karşı hakaret etmesi. Saçmala gerizekalı mı vs? Üslubu ve ruh hali o kadar kötü ki? Belki kv si bile korkuyor ondan tamam diyor yapamayacağı şeye.

11 yıldır annesine baktırıyor, insanda biraz acıma olur. Yani bir çocuk kulübüne de mi yazdıramadın çocuğunu? Hadi özel okulu geçtim. Bazıları gerçekten yük olmayı çok seviyor.

Güvenlik önlemi olarak ben bir soru görmedim. Ama birsürü seçenek var. Kamera olabilir, alarm sistemi var, bahçeye duvarının üstüne dikenli tel. Bu kadar zor mu bunları düşünmek?

Ayrıca aç kalacak diyor sonra da ben öyle birşey demedim nereden çıkarttınız diyor. Bence çok anlamsız. Bu kadar sinir stres çekeceğime bir saat işten erken çıkarım olur biter.
Başlarda konu sahibi çok sakindi takip ediyordum sonra çocuklarını övücüler geldi,kadının çocuğunu beceriksizle kendisini eğitmeyi bilmeyen anne ilan ettiler,biraz vicdan olaya herkes kendi penceresinden bakıyor ama konu sahibinin penceresini taslamaktan geri durmuyor,övünme ve yerme arasında gelen çözümler insanı mutlu etmiyor.

Sorun o değil ki. Kv istemiyorsa bu kadar zorlaması. Bir izin alsa ya da eşi izin alsa sanki işten kovulucak. Madem güvensiz biryer. Bu kadar takıntısı varsa da ona göre biryerde oturabilir.

Ayrıca diğer bir sorun eleştiriye karşı hakaret etmesi. Saçmala gerizekalı mı vs? Üslubu ve ruh hali o kadar kötü ki? Belki kv si bile korkuyor ondan tamam diyor yapamayacağı şeye.

11 yıldır annesine baktırıyor, insanda biraz acıma olur. Yani bir çocuk kulübüne de mi yazdıramadın çocuğunu? Hadi özel okulu geçtim. Bazıları gerçekten yük olmayı çok seviyor.

Güvenlik önlemi olarak ben bir soru görmedim. Ama birsürü seçenek var. Kamera olabilir, alarm sistemi var, bahçeye duvarının üstüne dikenli tel. Bu kadar zor mu bunları düşünmek?

Ayrıca aç kalacak diyor sonra da ben öyle birşey demedim nereden çıkarttınız diyor. Bence çok anlamsız. Bu kadar sinir stres çekeceğime bir

Çocuk gelişimci hanımefendinin tavsiyelerini dikkate almanızı tavsiye etmem zira evladını boğan kadına tepki gösterdik diye linç ettiniz, onun yaptığından ne farkınız kaldı diye bize efsane bir duyar kasmıştı. O dakika bitti bende işte. ( pek umrunda değilimdir zaten ama söylemek istedim)
+1000000

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X