- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
senin ailen sence seni iyi yetiştirdi mi tirsi?bırak bizim çocukları özgüvensiz olsunlar en azından güvenli ortamlarda insanca yaşıyorlar.gerisini yazmayayımm.anlayan anladıO zaman kendiniz bakın kime güvenip çocuk yaptınız? Bu kadar özgüvensiz çocuklar yetiştirince ilerde kendine güvensiz yetişkinler yetişiyor. İş hayatına atılınca hiç bir şey yapamıyorlar
İş hayatı demiş birde yasenin ailen sence seni iyi yetiştirdi mi tirsi?bırak bizim çocukları özgüvensiz olsunlar en azından güvenli ortamlarda insanca yaşıyorlar.gerisini yazmayayımm.anlayan anladı
Bazıları çocuklarını övdü MAŞALLAH 5 -6 yaşında tost yapanlar,yemek yapanlar,okulda her işi yaptıranlar,çocukluk travmasini sizin üzerinizden çıkaranlar,güvenlik tehlike dedin mi tisssssssYalnız bin tane eleştiri geldi..Hala su apartman girişi konusunda işlevsel bir güvenlik önlemi gelmedi.Napicaz sandvic mi fırlatacak cocuklar?
Bunu anlayamiyorum zaten.Ben konuyu tam olarak kayinvalideme serzenişte bulunmak için açtım,cocuga kim bakacak diye hiç birsey yazmadim, düşünmedim.Ama yorum geliyor "sen kayinvalideni gommeye gelmissin niyetin belli "Aile olmak sıkışık ve zor zamanlarda birbirine destek olmak demektir. Burdaki bazı kişilerin aksine ben sizin tavrınizda bir sıkıntı görmedim. Yabancı değil bu insan babaanne. Başınız sikistiginizda ilk yardım isteyeceğiniz insanlardan biri olmalı. Yok ilgilenmek zorunda değil yok mecbur mu bilmem ne bu düşünceler çok abes gerçekten. Ayrıca 11 yaşında çocuk tabii ki normal şartlarda evde yalnız kalabilir ama güvenlik sıkıntısı var ise kalması doğru olmaz konuyu neden farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar anlamadim. Gerçekten bu forumda sırf muhalefet olmak için konuşan çok kişi var.
Ben tahmin ettim zaten. Belli ki CEO filan kendisi...baksana herrrrgun dışarıdan yemek söylermiş, ev yemeğini ısıtmak zor gelirmişşşş....e tabi yoğun çalışınca insan?İş hayatı demiş birde ya
Beklemeye devamBazıları çocuklarını övdü MAŞALLAH 5 -6 yaşında tost yapanlar,yemek yapanlar,okulda her işi yaptıranlar,çocukluk travmasini sizin üzerinizden çıkaranlar,güvenlik tehlike dedin mi
Ailemin maddi durumu iyi. Yemek yapmak bana zor geliyor ve yapmıyorum yapmam da..Hergün dışarıdan yemek söyleyebilecek bütçeye sahipseniz, anneniz size çok değerli ve zorlu bir eğitim sunmuş ve güzel bir meslek sahibi olmuşsunuz demektir...20 yaş için temel bakım becerileri zorluk değildir zira, 70 IQ yeter...
O zaman çıksın kendisi gitsin doktoruna ..eşiniz de çocuğunuzu karşılasın.Ellili yaşlarındaki insanın eğer bir protez/cihaz ile yaşamaya mahkum değilse doktor kontrollerinde yanında birisinin olması çok saçma değil mi? Eşinize söylersiniz "bu zamana kadar bu süreci ben ve annem yürüttük şimdi sizleri de sahalara bekliyorum...taşın altına elini sokma sırası sizde /sende ..sen çocuğumuzu karşıla annen de gezmeye nasıl yalnız gidiyorsa bu doktor kontrolüne de yalnız gitsin" dersiniz.Kayınvalideniz sizin çocuğunuz ile ilgili sorumluluk almaya mecbur olmayabilir ama eşiniz mecbur ..önce kendi çocuğu gelirKayinvalidem 1964 doğumlu ,Gayet dinç istediğinde her yere kendi aracıyla gidebilen bir hanım.Mesele gidememesi değil ki kasten yapıyor bunu
Ben de çok güvendeyimsenin ailen sence seni iyi yetiştirdi mi tirsi?bırak bizim çocukları özgüvensiz olsunlar en azından güvenli ortamlarda insanca yaşıyorlar.gerisini yazmayayımm.anlayan anladı
Konu aldı başını gidiyorÇocuğum şu yaşta bunu yapıyor, şunu yapıyor diyenler, o esnada kendilerinin evde olduklarını unutuyor herhalde.
Siz evdeyken olanla, siz yokken olan aynı şey değil.
Buradaki asıl konu, yemek değil güvenlik ayrıca.
Bir yemeğe takınıldı gidiliyor.
ben 6 yaşındayken sokakta yalnız oynarken yaşıtım akraba çocuğu araba ezdi öldü.ben 12 yaşındayken de arkadaşımın kardeşini annesi ablasıyla sokağa göndermişti.5 yaşlarındaydı çocuk.onu da evin önünde kamyon ezdi öldü.abla 12 yaşında bakamadı yani.burada suçlu kim 12 yaşındaki çocuk mu ailesi mi?siz doğru yoldasınız devam edinBeklemeye devam
Yok yok kayinvalidem bunları söyleyince ben eşimle hallettim zaten konuyu .Önümüzdeki hafta o karşılayacak kizimizi.O zaman çıksın kendisi gitsin doktoruna ..eşiniz de çocuğunuzu karşılasın.Ellili yaşlarındaki insanın eğer bir protez/cihaz ile yaşamaya mahkum değilse doktor kontrollerinde yanında birisinin olması çok saçma değil mi? Eşinize söylersiniz bu zamana kadar bu süreci ben ve annem yürüttük şimdi sizleri de sahalara bekliyorum...taşın altına elini sokma sırası sizde /sende ..sen çocuğumuzu karşıla annen de gezmeye nasıl yalnız gidiyorsa bu doktor kontrolüne de yalnız gitsin" dersiniz.Kayınvalideniz sizin çocuğunuz ile ilgili sorumluluk almaya mecbur olmayabilir ama eşiniz mecbur ..önce kendi çocuğu gelir
Ne kadar BOŞ bir yorumBen de çok güvendeyimsana yazabildiğime göre vah ceycey en son maddiyat konusunda üzülüyordun
Anaciklarina bir ömür vicdan azabı.ben 6 yaşındayken sokakta yalnız oynarken yaşıtım akraba çocuğu araba ezdi öldü.ben 12 yaşındayken de arkadaşımın kardeşini annesi ablasıyla sokağa göndermişti.5 yaşlarındaydı çocuk.onu da evin önünde kamyon ezdi öldü.abla 12 yaşında bakamadı yani.burada suçlu kim 12 yaşındaki çocuk mu ailesi mi?siz doğru yoldasınız devam edin
helal paramla fakirim kuzum sen üzülme.ama her yazdığıma da inanma.senden zenginim. neyse ben konuya yorum yapalım diyorum artık.konu sahibi de haklı diyorum yüzde yüzBen de çok güvendeyimsana yazabildiğime göre vah ceycey en son maddiyat konusunda üzülüyordun
Sorun o değil ki. Kv istemiyorsa bu kadar zorlaması. Bir izin alsa ya da eşi izin alsa sanki işten kovulucak. Madem güvensiz biryer. Bu kadar takıntısı varsa da ona göre biryerde oturabilir.Bazıları çocuklarını övdü MAŞALLAH 5 -6 yaşında tost yapanlar,yemek yapanlar,okulda her işi yaptıranlar,çocukluk travmasini sizin üzerinizden çıkaranlar,güvenlik tehlike dedin mi tisssssss
6 yaşındaki ilk arkadaşlarımdandı .büyük dedemin adıydı adı.o çocuğu hiç unutamadımAnaciklarina bir ömür vicdan azabı.
Ne aci