Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman kendiniz bakın kime güvenip çocuk yaptınız? Bu kadar özgüvensiz çocuklar yetiştirince ilerde kendine güvensiz yetişkinler yetişiyor. İş hayatına atılınca hiç bir şey yapamıyorlar
senin ailen sence seni iyi yetiştirdi mi tirsi?bırak bizim çocukları özgüvensiz olsunlar en azından güvenli ortamlarda insanca yaşıyorlar.gerisini yazmayayımm.anlayan anladı

Aile olmak sıkışık ve zor zamanlarda birbirine destek olmak demektir. Burdaki bazı kişilerin aksine ben sizin tavrınizda bir sıkıntı görmedim. Yabancı değil bu insan babaanne. Başınız sikistiginizda ilk yardım isteyeceğiniz insanlardan biri olmalı. Yok ilgilenmek zorunda değil yok mecbur mu bilmem ne bu düşünceler çok abes gerçekten. Ayrıca 11 yaşında çocuk tabii ki normal şartlarda evde yalnız kalabilir ama güvenlik sıkıntısı var ise kalması doğru olmaz konuyu neden farklı yerlere çekmeye çalışıyorlar anlamadim. Gerçekten bu forumda sırf muhalefet olmak için konuşan çok kişi var.

Yalnız bin tane eleştiri geldi..Hala su apartman girişi konusunda işlevsel bir güvenlik önlemi gelmedi.Napicaz sandvic mi fırlatacak cocuklar?
Bazıları çocuklarını övdü MAŞALLAH 5 -6 yaşında tost yapanlar,yemek yapanlar,okulda her işi yaptıranlar,çocukluk travmasini sizin üzerinizden çıkaranlar,güvenlik tehlike dedin mi tisssssss

Bunu anlayamiyorum zaten.Ben konuyu tam olarak kayinvalideme serzenişte bulunmak için açtım,cocuga kim bakacak diye hiç birsey yazmadim, düşünmedim.Ama yorum geliyor "sen kayinvalideni gommeye gelmissin niyetin belli "
E evet tam bunun icin açtım konuyu

Ailemin maddi durumu iyi. Yemek yapmak bana zor geliyor ve yapmıyorum yapmam da..

Kayinvalidem 1964 doğumlu ,Gayet dinç istediğinde her yere kendi aracıyla gidebilen bir hanım.Mesele gidememesi değil ki kasten yapıyor bunu
O zaman çıksın kendisi gitsin doktoruna ..eşiniz de çocuğunuzu karşılasın.Ellili yaşlarındaki insanın eğer bir protez/cihaz ile yaşamaya mahkum değilse doktor kontrollerinde yanında birisinin olması çok saçma değil mi? Eşinize söylersiniz "bu zamana kadar bu süreci ben ve annem yürüttük şimdi sizleri de sahalara bekliyorum...taşın altına elini sokma sırası sizde /sende ..sen çocuğumuzu karşıla annen de gezmeye nasıl yalnız gidiyorsa bu doktor kontrolüne de yalnız gitsin" dersiniz.Kayınvalideniz sizin çocuğunuz ile ilgili sorumluluk almaya mecbur olmayabilir ama eşiniz mecbur ..önce kendi çocuğu gelir

senin ailen sence seni iyi yetiştirdi mi tirsi?bırak bizim çocukları özgüvensiz olsunlar en azından güvenli ortamlarda insanca yaşıyorlar.gerisini yazmayayımm.anlayan anladı
Ben de çok güvendeyim sana yazabildiğime göre vah ceycey en son maddiyat konusunda üzülüyordun

Konu aldı başını gidiyor Aslinda mevzu ikisi de değildi de ama konu zaten kaynadı .Şu güvenlik konusuna bir kac fikir gelseydi bari

ben 6 yaşındayken sokakta yalnız oynarken yaşıtım akraba çocuğu araba ezdi öldü.ben 12 yaşındayken de arkadaşımın kardeşini annesi ablasıyla sokağa göndermişti.5 yaşlarındaydı çocuk.onu da evin önünde kamyon ezdi öldü.abla 12 yaşında bakamadı yani.burada suçlu kim 12 yaşındaki çocuk mu ailesi mi?siz doğru yoldasınız devam edin

Yok yok kayinvalidem bunları söyleyince ben eşimle hallettim zaten konuyu .Önümüzdeki hafta o karşılayacak kizimizi.

Ama hararetle tost sandvic tarifleri geldiği için bu konu haber değeri taşımadı

Anaciklarina bir ömür vicdan azabı.
Ne aci

Ben de çok güvendeyim sana yazabildiğime göre vah ceycey en son maddiyat konusunda üzülüyordun
helal paramla fakirim kuzum sen üzülme.ama her yazdığıma da inanma.senden zenginim. neyse ben konuya yorum yapalım diyorum artık.konu sahibi de haklı diyorum yüzde yüz

11 yaşındaki çocuk 1,5 saat tek başına gayet rahat kalabilir, kızınıza bebek muamelesi yapıyorsunuz bence, kızım 12 yaşında gecen sene doğum günümde bana sürpriz kek yaptı, 3 senedir 3 yaş küçük kardeşiyle yarım gün evde kalıyorlar ve 3 senedir sabah okula kendi gidip öğlen kendi geliyor, kapıyı anahtarla açıp içeri kendi giriyor, aşırı korumacı bir annesiniz ,

Bazıları çocuklarını övdü MAŞALLAH 5 -6 yaşında tost yapanlar,yemek yapanlar,okulda her işi yaptıranlar,çocukluk travmasini sizin üzerinizden çıkaranlar,güvenlik tehlike dedin mi tisssssss
Sorun o değil ki. Kv istemiyorsa bu kadar zorlaması. Bir izin alsa ya da eşi izin alsa sanki işten kovulucak. Madem güvensiz biryer. Bu kadar takıntısı varsa da ona göre biryerde oturabilir.

Ayrıca diğer bir sorun eleştiriye karşı hakaret etmesi. Saçmala gerizekalı mı vs? Üslubu ve ruh hali o kadar kötü ki? Belki kv si bile korkuyor ondan tamam diyor yapamayacağı şeye.

11 yıldır annesine baktırıyor, insanda biraz acıma olur. Yani bir çocuk kulübüne de mi yazdıramadın çocuğunu? Hadi özel okulu geçtim. Bazıları gerçekten yük olmayı çok seviyor.

Güvenlik önlemi olarak ben bir soru görmedim. Ama birsürü seçenek var. Kamera olabilir, alarm sistemi var, bahçeye duvarının üstüne dikenli tel. Bu kadar zor mu bunları düşünmek?

Ayrıca aç kalacak diyor sonra da ben öyle birşey demedim nereden çıkarttınız diyor. Bence çok anlamsız. Bu kadar sinir stres çekeceğime bir saat işten erken çıkarım olur biter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…