Sakin kalamama/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bunu çozmek istiyorum cunku gercekten tehlikeli gözün o an bir sey gormemesi vallahi bi gun birisi bicagi takacak pisi pisine gidecegim
Sinirlendigim zaman bak kimse sesini cikarmiyor demekki cok sinirlenecek bir sey degil diyorum sonra sesini cikarmayanlara daha cok sinirleniyorum

Aslinda konu muzigin turu degil klasik muzik dinlese de ayni sekilde dusunurdum, cunku kisa degil 12 saat yol gidecegiz. Inanin muslum filan degildi onlar olsa bilirdim ben de dinliyorum. Bu kadar insan arasinda hic dusunmeden muzik acmasi
Bunu o insan ilk kez yapmıyor. Her gün iyi ihtimalle 48 saatte bir 12 saat yolu gidiyor. Ee naapsın? Insanlar iş yaparken müzik açmayı sever bi yandan. Bu da onun işi. Saatlerce çizgileri mi saysın dursun sonsuza dek. Benim babam tekken film acardı müzik başımı ağrıtıyo sürekli film en azından tv sesi gibi ev ortamı gibi arkadan geliyo derdi. Uykusu gelmesin diye de yapmış olabilir. Yüksekse kısmasını rica edebilirsiniz sadece.

Gece degildi, tek ornek bu degil ki, bende biliyorum yaptigimin yanlis oldugunu beni hakliyken haksiz duruma dusurdugunu, sadece o kadar icten gelen bir duygu ki bastiramiyorum o an, yoksa gercekten biri bigun dovecek atacak yol kenarina

Yani bir sorun var tabii.Onu siz de farketmissiniz.O zaman cozumunu arayacaksiniz.Haa bu arda yanlis davranan insanlar da hata yok mu tabiki var.Ama bizim bir yegen var,Herkesi dovesim var diyor.Eeee dunyadaki tum insanlari da dvemezsin ki sonucta..Bunlarin sonu pek hayra alamet degil…Herkesin hatasi var sonucta..Siz de mukkememl degilsiniz biz de yani…oyle dusunmek lazim.

Gece degildi, tek ornek bu degil ki, bende biliyorum yaptigimin yanlis oldugunu beni hakliyken haksiz duruma dusurdugunu, sadece o kadar icten gelen bir duygu ki bastiramiyorum o an, yoksa gercekten biri bigun dovecek atacak yol kenarina
Gece ya da gündüz olması farketmez.
Yani dövmese de sizden dişli biri çıkıp sizi bastıracak ancak öyle bi duraksama gelebilir.

Tahammül sınırıniz düşük sizin erkek versiyonunuzla evliyim pelerinsiz kahramanlar tamam yaptığınız şey doğru olabilir ama sakın olmalisiniz hayat arkadaşınız olmak zor açıkçası

destek almayi dusunmez misiniz? her yoruma “evet ben de farkindayim” diyorsunuz. o zaman burada yazilanlarin size bir faydasi yok cunku zaten farkindasiniz.

Bu ülkede bu gidişle akıl hastanesi hiçte uzak gözükmüyor
Size arkadaşlık edebilirim yani
Bende yaşıyorum
Geçengün
Önde 3 tane güzel giyinmiş (bana göre) üç kız gidiyor mini falan giyinmişler 15 18 yaşlarında varlar heralde
Arkada bir hacı amca
Bende onların arkasında
Peş peşe gidiyoruz yolda
Adam her adında çıks çıks tövbe tövbe çekiyor
Karşıdan bir adam geldi laf attı heralde duymadım tam ama
Adam
Birden tüüüü allah belanızı versin dedi kızlara
Kızlar karşıya geçtiler
Bende adama allah senin belanı versin dedim ve
Kaçtımmm
Bu kadar cesurum işte
Dilini tut demi tutamıyorum ama

Aslinda konu muzigin turu degil klasik muzik dinlese de ayni sekilde dusunurdum, cunku kisa degil 12 saat yol gidecegiz. Inanin muslum filan degildi onlar olsa bilirdim ben de dinliyorum. Bu kadar insan arasinda hic dusunmeden muzik acmasi
12 saat yol nasıl adapte olacak düşündünüz mü. Kulaklık takamayacagina göre mecburen uyumamak için ki bir şoförün günde 2 sefer yaptiginida hesaba katarsaniz . Sonuçta son ses açıp haydi eller havaya dememiştir. Görgü kurallarından bahsediyorsunuz bu yasa kadar öğrenmemis mi bu şekilde belki öğrenir diye . Öğrenmez malesef yere çöp atan eşek her daim eşektir. Aynı görgü ve toplu yaşama kuralları sizin içinde geçerli kimseye sesinizi yukseltemezsiniz. Bağırarak, kavga ederek birseu öğretemezsiniz.

Evet malesef soylenmiyor, benim de korkum bu, vallahi basima bir sey gelse de kimse gelip bebi toparlamaz ailemden iyi olmus derler :) aslinda kendimi dusunmuyorum, simdi yapmamasi gerektigini ogrenirse bi daha yapmaz diye dusunuyorum, yere cop atmamayi mesela
, biz aksam terlikle bile dolasmazdik asagiya ses gitmesin diye belki herkesten ayni seyi bekleyip goremeyince boyle oluyordur

Ben icimden ana avrat duz gidiyorum, ama yuzumde bi tebessumle uyariyorum. Uyarim dikkate alinirsa -ki cogunlukla alinir- tesekkur de ederim.
Ama icimden gelen asla bu degil. Hayat bize 30umuzdan sonra politik olmak gerektigini ogretti...

Ülkede zaten normal insan az hangi biriyle kavga edeceksiniz, hepsini kontrol edemezsiniz. Şoför örneğinde mesela müzikten rahatsız olduysanız siz kulaklık takabilirdiniz. Bazı şeylere tahammül etmek gerekiyor haklı da olsak yoksa dışarıdan çok problematik biri görünebilirsiniz dikkat.

Bunun gercekten burjuvalikla isci sinifiyla alakali oldugunu dusunmuyorum cunku kaldirima park eden jeeplere de sinirleniyorum, hatta onlara daha cok sinirleniyorum paran var da daha mi cok insansin diye soyleniyorum sonra sileceklerinj kaldiriyorum :)
Durtusellik mi kontrol manyakligi mi bu ikisinin arasinda kaldim

Zaten genelde mahallenin delisi aman bulasmayalimi ben oluyorum, haksizlik gibi geliyor sanki o an ona ses cikarmazsam hayatta olmamin bir anlami yokmus gibi, ben zaten video izliyordum kulaklikla benim rahatsiz olmamdan cok onun baskalarini rahatsiz edebilme curetinj kendinde gormesine sinirlendim

Dünya barışını tek başına sağlayamazsınız

Siz o adama degil kadiarin sokakta ozgurce yurumesini engelleyen zihniyete dediniz aslinda ben de aynisini yapardim

ben de eşime karşı pek dürtüselim. kendisi orman kaçkını gibi yaşadığı için evde, mesela kıyafetlerini oraya buraya atılmış gördüğümde artık nevrim dönüyor, ağzıma geleni sayıyorum. haklıyken haksız duruma düşüyoruz, napmak lazım bilmiyorumç öfke kontrolü terapisi vs lazım herhalde ama ben şahsen sorunun bende olmadığını düşündüğüm için pek bir aksiyon almadım. siz alabilirsiniz belki.

B Besili prenses sizinle aynı mizacta bı arkadaşım var inanın onunla herşey çok zor olabiliyor, konuşurken azarlarcasina uyarıyor sakın desekte fark etmiyor, örnek cafede oturduk acelemiz var birer gözleme alabilir miyiz dedik bekle bekle gelmedi ,çağırdı garsonu gözleme siparisimiz vardı Yemen'den mi geliyor dedi kızda ksr bakmayın yufka kalmamış arkadaş halledecek hmn hazır olur dedi bizimki bir bağırıyor biz size acelemiz var demedik mi işinizi hakkıyla yapamiyirsaniz yapmayın diye biz şok ben kıza sözlük bir durum yok siparişler iptal biz çıkalım dedik çıktık bir daha da oraya gitmedim, söyleme şekli bnce çok onmli o da ne yapım tutamiyorum diyor ama bn anlamiyorum, birde maske konusu vardı mesafe denen birşey var hala ogrenemediniz maske sadece çeneyi kapatsın diye değil tek maskenin koruyuculuğu yok maskenizi takın bla bla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…