- 20 Eylül 2015
- 94
- 90
- 88
- 33
- Konu Sahibi Besili prenses
-
Ben de bunu çozmek istiyorum cunku gercekten tehlikeli gözün o an bir sey gormemesi vallahi bi gun birisi bicagi takacak pisi pisine gidecegimBen de benzer bir sıkıntı var. Bazen çok basit şeylere aşırı takılıyorum veya aşırı tepki veriyorum. Durup düşününce ne kadar yersiz şeyler yaptığımı farkediyorum. Tepkilerim çok sert olabiliyor. Ama kişilikle ilgili bir durum mu yoksa doktora mı gitmem lazım onu anlayamıyorum
Bunu o insan ilk kez yapmıyor. Her gün iyi ihtimalle 48 saatte bir 12 saat yolu gidiyor. Ee naapsın? Insanlar iş yaparken müzik açmayı sever bi yandan. Bu da onun işi. Saatlerce çizgileri mi saysın dursun sonsuza dek. Benim babam tekken film acardı müzik başımı ağrıtıyo sürekli film en azından tv sesi gibi ev ortamı gibi arkadan geliyo derdi. Uykusu gelmesin diye de yapmış olabilir. Yüksekse kısmasını rica edebilirsiniz sadece.Aslinda konu muzigin turu degil klasik muzik dinlese de ayni sekilde dusunurdum, cunku kisa degil 12 saat yol gidecegiz. Inanin muslum filan degildi onlar olsa bilirdim ben de dinliyorum. Bu kadar insan arasinda hic dusunmeden muzik acmasi
Gece degildi, tek ornek bu degil ki, bende biliyorum yaptigimin yanlis oldugunu beni hakliyken haksiz duruma dusurdugunu, sadece o kadar icten gelen bir duygu ki bastiramiyorum o an, yoksa gercekten biri bigun dovecek atacak yol kenarinaBunu o insan ilk kez yapmıyor. Her gün iyi ihtimalle 48 saatte bir 12 saat yolu gidiyor. Ee naapsın? Insanlar iş yaparken müzik açmayı sever bi yandan. Bu da onun işi. Saatlerce çizgileri mi saysın dursun sonsuza dek. Benim babam tekken film acardı müzik başımı ağrıtıyo sürekli film en azından tv sesi gibi ev ortamı gibi arkadan geliyo derdi. Uykusu gelmesin diye de yapmış olabilir. Yüksekse kısmasını rica edebilirsiniz sadece.
Gece ya da gündüz olması farketmez.Gece degildi, tek ornek bu degil ki, bende biliyorum yaptigimin yanlis oldugunu beni hakliyken haksiz duruma dusurdugunu, sadece o kadar icten gelen bir duygu ki bastiramiyorum o an, yoksa gercekten biri bigun dovecek atacak yol kenarina
Acaba şoför bey müziği uykusu gelmesin diye açıyor olabilir mi?hani yolcuları dusundugunden falan..Kesinlikle kendime cok kiziyorum inanın, keşke susabilsem, kendim icin degil gercekten yanimda olanlar icin
destek almayi dusunmez misiniz? her yoruma “evet ben de farkindayim” diyorsunuz. o zaman burada yazilanlarin size bir faydasi yok cunku zaten farkindasiniz.Gece degildi, tek ornek bu degil ki, bende biliyorum yaptigimin yanlis oldugunu beni hakliyken haksiz duruma dusurdugunu, sadece o kadar icten gelen bir duygu ki bastiramiyorum o an, yoksa gercekten biri bigun dovecek atacak yol kenarina
12 saat yol nasıl adapte olacak düşündünüz mü. Kulaklık takamayacagina göre mecburen uyumamak için ki bir şoförün günde 2 sefer yaptiginida hesaba katarsaniz . Sonuçta son ses açıp haydi eller havaya dememiştir. Görgü kurallarından bahsediyorsunuz bu yasa kadar öğrenmemis mi bu şekilde belki öğrenir diye . Öğrenmez malesef yere çöp atan eşek her daim eşektir. Aynı görgü ve toplu yaşama kuralları sizin içinde geçerli kimseye sesinizi yukseltemezsiniz. Bağırarak, kavga ederek birseu öğretemezsiniz.Aslinda konu muzigin turu degil klasik muzik dinlese de ayni sekilde dusunurdum, cunku kisa degil 12 saat yol gidecegiz. Inanin muslum filan degildi onlar olsa bilirdim ben de dinliyorum. Bu kadar insan arasinda hic dusunmeden muzik acmasi
Evet malesef soylenmiyor, benim de korkum bu, vallahi basima bir sey gelse de kimse gelip bebi toparlamaz ailemden iyi olmus derler :) aslinda kendimi dusunmuyorum, simdi yapmamasi gerektigini ogrenirse bi daha yapmaz diye dusunuyorum, yere cop atmamayi meselaO an sadece kendinizi düşünüyorsunuz ,belki şöförle tartışırken kazaya sebebiyet vereceksiniz . Hiç bu yönden düşündünüz mü ?
Ya da yere çöp atan adamı azarladınız , bağırdınız diyelim. Adam manyak , ruh hastası biriyse cekse bıçaklasa sizi ya da yanınızdaki birini . Bu ülkede malesef hersey oluyor. Haklısınız ya da haksızsınız demiyorum . Kendinize hakim olun , her doğru her yerde söylenmez bunu unutmayın.
Bunun gercekten burjuvalikla isci sinifiyla alakali oldugunu dusunmuyorum cunku kaldirima park eden jeeplere de sinirleniyorum, hatta onlara daha cok sinirleniyorum paran var da daha mi cok insansin diye soyleniyorum sonra sileceklerinj kaldiriyorum :)Tirbiyisizlir. Benim babam tırcı amcam kamyoncu babam tek başına komple burjuva sınıfını cebinden çıkarır.
Ha ama ben de biraz konu sahibi gibi dürtüselim. Özellikle kaldırımdaki rampalara parkedenlerle engelli yoluna çekilen motor sahipleriyle kavga ediyorum.
Geçen adam parketti tam rampadan inecem bebek arabasıyla yanımdan geçiyo. Ben de bak kızım ne sığır insanlar var buraya parketmişler diye söylene söylene geçtim.
Zaten genelde mahallenin delisi aman bulasmayalimi ben oluyorum, haksizlik gibi geliyor sanki o an ona ses cikarmazsam hayatta olmamin bir anlami yokmus gibi, ben zaten video izliyordum kulaklikla benim rahatsiz olmamdan cok onun baskalarini rahatsiz edebilme curetinj kendinde gormesine sinirlendimÜlkede zaten normal insan az hangi biriyle kavga edeceksiniz, hepsini kontrol edemezsiniz. Şoför örneğinde mesela müzikten rahatsız olduysanız siz kulaklık takabilirdiniz. Bazı şeylere tahammül etmek gerekiyor haklı da olsak yoksa dışarıdan çok problematik biri görünebilirsiniz dikkat.
Dünya barışını tek başına sağlayamazsınızZaten genelde mahallenin delisi aman bulasmayalimi ben oluyorum, haksizlik gibi geliyor sanki o an ona ses cikarmazsam hayatta olmamin bir anlami yokmus gibi, ben zaten video izliyordum kulaklikla benim rahatsiz olmamdan cok onun baskalarini rahatsiz edebilme curetinj kendinde gormesine sinirlendim
Siz o adama degil kadiarin sokakta ozgurce yurumesini engelleyen zihniyete dediniz aslindaBu ülkede bu gidişle akıl hastanesi hiçte uzak gözükmüyor
Size arkadaşlık edebilirim yani
Bende yaşıyorum
Geçengün
Önde 3 tane güzel giyinmiş (bana göre) üç kız gidiyor mini falan giyinmişler 15 18 yaşlarında varlar heralde
Arkada bir hacı amca
Bende onların arkasında
Peş peşe gidiyoruz yolda
Adam her adında çıks çıks tövbe tövbe çekiyor
Karşıdan bir adam geldi laf attı heralde duymadım tam ama
Adam
Birden tüüüü allah belanızı versin dedi kızlara
Kızlar karşıya geçtiler
Bende adama allah senin belanı versin dedim ve
Kaçtımmm
Bu kadar cesurum işte
Dilini tut demi tutamıyorum ama
Degil mi keske ustumde yuk hissetmesemDünya barışını tek başına sağlayamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?