- 20 Eylül 2015
- 94
- 90
- 88
- 33
- Konu Sahibi Besili prenses
-
Şöyle ki bir yetişkine toplum icinde nasil davranması gerektigini soylerken evet sakin kalamiyorum. Bence benim bir yetiskine sıranın onune gecme dememem gerekir, gerekiyorsa da azarlanabilir diye dusunuyorum, aslinda bunlarin hepsi bi kac sn icinde oluyor, bi bakmisim susamamisimbence soylediklerinizden cok nasil soylediginiz onemli. yazim seklinizden ben sanki insanlarla surekli tartisiyormussunuz izlenimi aldim. rahatsiz oldugunuz noktalarda haklisiniz ama belki de soyleyis sekliniz sikintili.
Kontrolcülükle ilgisi var degil mi ben de dürtüsellik ve kontrolculuk arasinda kalmistim, gercekten kendimi o sekilde sakinlestirmeye calisiyorum bende, herkesi kontol edemem allah bile özgür irade vermis sen kimsin ki diye dusunuyorumHer şeyi ve herkesi kontrol edemezsiniz. Bu tavrınız hem sizin için hem de çevrenizdeki insanlar için gerçekten çok yorucu bir durum... Doğrucu davut olmak kendince sana iyi gelse de, dünya da milyarlarca insan var hangi birine sana göre "doğru" olanı öğretebilirsin ki?
hepimiz boyle seylere denk geliyoruz. ne yapalim yani ailesinden bunun terbiyesini alamamis, kendini gelistirememis insana her yerde bagiralim mi? bir de “azarlanabilir” diye bir sey yok bence, kimseyi azarlayamazsiniz. maksimum “hanimefendi sira buradan devam ediyor, beyefendi copu yere atmayin lutfen, muzigin sesinden rahatsiz oluyorum kisabilir misiniz” diyebilirsiniz. bu da nezaketin baska bir turu.Şöyle ki bir yetişkine toplum icinde nasil davranması gerektigini soylerken evet sakin kalamiyorum. Bence benim bir yetiskine sıranın onune gecme dememem gerekir, gerekiyorsa da azarlanabilir diye dusunuyorum, aslinda bunlarin hepsi bi kac sn icinde oluyor, bi bakmisim susamamisim
Gercekten bence de azarlamamalıyım, kendimi tutamıyorum, sakince diyebilsem zaten sorun olarak bahsetmezdim, sadece sorun ne ile ilgili onu göremiyorumhepimiz boyle seylere denk geliyoruz. ne yapalim yani ailesinden bunun terbiyesini alamamis, kendini gelistirememis insana her yerde bagiralim mi? bir de “azarlanabilir” diye bir sey yok bence, kimseyi azarlayamazsiniz. maksimum “hanimefendi sira buradan devam ediyor, beyefendi copu yere atmayin lutfen, muzigin sesinden rahatsiz oluyorum kisabilir misiniz” diyebilirsiniz. bu da nezaketin baska bir turu.
Bak bir de şey var , ön sevişmesiz ilişkiye de kamyoncu usulü diyorlar.Kamyoncuları niye öbürsüleştirdiniz şimdi?
Gercekten inanin gözüm gormuyor o an bu cok tehlikeli, otobus orneginde en fazla döver otobusten atarlar ne olacak diye düsündüm mesela, bi de hakliyken haksiz duruma dusuyorum.Üsküp çok önemli .
Haklı olabilirsiniz ama bu size karşınızdakini azarlama , bağırma hakkı vermez. Bir gün ruh hastası birine denk gelirsiniz , hoş olmayan şeyler yaşarsınız.
Haklisiniz diye her seyi söyleyebileceginizi düşünüyorsunuz oysa çok yanlış. Haklılık kimseye bağirma hakki vermiyor size. Sizde yanlış bir davranışta bulunmuş oluyorsunuz eleştirilerinizin kıymeti kalmiyor.
Her zaman üslubu savunacağım bende kaba insanlara tahammül edemiyorum.
Kamyoncuları niye öbürsüleştirdiniz şimdi?
O an sadece kendinizi düşünüyorsunuz ,belki şöförle tartışırken kazaya sebebiyet vereceksiniz . Hiç bu yönden düşündünüz mü ?Gercekten inanin gözüm gormuyor o an bu cok tehlikeli, otobus orneginde en fazla döver otobusten atarlar ne olacak diye düsündüm mesela, bi de hakliyken haksiz duruma dusuyorum.
Tirbiyisizlir. Benim babam tırcı amcam kamyoncu babam tek başına komple burjuva sınıfını cebinden çıkarır.Bak bir de şey var , ön sevişmesiz ilişkiye de kamyoncu usulü diyorlar.
Kesinlikle kendime cok kiziyorum inanın, keşke susabilsem, kendim icin degil gercekten yanimda olanlar icinHaklisiniz diye her seyi söyleyebileceginizi düşünüyorsunuz oysa çok yanlış. Haklılık kimseye bağirma hakki vermiyor size. Sizde yanlış bir davranışta bulunmuş oluyorsunuz eleştirilerinizin kıymeti kalmiyor.
Her zaman üslubu savunacağım bende kaba insanlara tahammül edemiyorum.
Kızdım. Arbesk vs. Gibi muzik türunü tanımlamayı deneyebilirsiniz. O beğenmediğiniz sarkıları buralarda dinleyip bayılanlar olabilir dert yandıklarınızın arasında.baska tarif edecek sıfat bulamadim o an
Aslinda konu muzigin turu degil klasik muzik dinlese de ayni sekilde dusunurdum, cunku kisa degil 12 saat yol gidecegiz. Inanin muslum filan degildi onlar olsa bilirdim ben de dinliyorum. Bu kadar insan arasinda hic dusunmeden muzik acmasiKızdım. Arbesk vs. Gibi muzik türunü tanımlamayı deneyebilirsiniz. O beğenmediğiniz sarkıları buralarda dinleyip bayılanlar olabilir dert yandıklarınızın arasında.
Aslinda konu muzigin turu degil klasik muzik dinlese de ayni sekilde dusunurdum, cunku kisa degil 12 saat yol gidecegiz. Inanin muslum filan degildi onlar olsa bilirdim ben de dinliyorum. Bu kadar insan arasinda hic dusunmeden acması, sanırım hakkim yenmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?