- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
- Konu Sahibi duru beylice
Tefal actifry
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saten gecelik çok kullanışsız.Sevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Benim kendi akrabalarım,teyzelerim çaycıma kadar aldılar,getirdiler.Eşimin tarafını sayıyım çiğ köfte,yaş pasta.Zaten onca hazırlık yapıyorsun,bir de yiyecek getiriyorlar.Sonradan öğrendim ki,pinti kaynanam kimseye ev hediyesi götürmemiş.Ben gittiğim her eve,bütçem dahilinde ihtiyaç sorup,öyle giderim
Cok sanslisin gercekten :)
Ben 12 kişilik yemek ve su takımlarını artı tencere setini kullandım. Misafir geldiğinde çaka çaka kullanıyorum hem de. 5 kilo sütü en büyük tencerede kaynatıyor, meyve geldiğinde onun bir küçüğünde reçel yapıyorum :)
Servisi arayın garanti bitmeden iki defa sıkıntı çıkarsa iade veya değişim hakkınız varBen gecen sene agustosta evlendim ve camasir makinem surekli sıkıntı çıkartıyor bazen sıkmaya gecmiyor cani isterse sıkıyor
20 yillik porland takimlarim makinede yikandi hep. Yaldizları hicbirsey olmadi ama alttakinden markada aynı kardesimin var daha 10 yil bile olmadi fosss .Kaşık takimlarida o marka oda fosss.Halbuki baksan üstteki silinir gibi duruyor benim gibi bilmeyenler için teşekkürler![]()
3 lt düdüklü tencerede tüm tavuk haşlayamaz . Benim 3 ve 6lt 2 düdüklüm var fissler marka geçen gün büyük düdüklü ile reçel kaynattım mesela geçen sene de aynı büyük düdüklü ile konserve domates kaynattım
Benim daha büyüğü var. Bazan ailecek toplanınca paça yada işkembe çorbası pişiriyorum. O yüzden almıştım zaten. Konserve yapacağım zamanda işe yarıyor. Benimkide 14 litre.Hiç bütün tavuk haşlamadığım için bana büyük geliyor 7 litre düdüklü. Parça alırım tavuğu..
3 litreliği almadan önce mecburen kullanıyordum her seferinde büyüklüğünden şikayet ediyordum..
Şimdi dolap bekliyor resmen.
Ayda yılda bir çok misafirim gelecek de öyle kullanacağım işte..
Kızlar bide öyle yemek takımları var ki makineye atsan atılmaz misafir gelse çıkarsan elde yıkasan yıkanmaz o kadar şey, makineye atılan şeyler almak lazım
Konu bu olunca bildiğim bir markanın internet sitesine baktım şöyle bir tabak takımı var şimdi bu makinede yıkanır mı sizce fiyatı da 3 binin üstünde
Eki Görüntüle 2168820
Aynı sitede bide şu vardı sizce en kullanışlısı hangisi mesela
Eki Görüntüle 2168821
Tavuk dolması filan yapmak gerekiyor o zaman tüm tavuk oluyor işte en iyisi fissler çift düdüklü şahane İnan biri 3 lt diğeri 6Hiç bütün tavuk haşlamadığım için bana büyük geliyor 7 litre düdüklü. Parça alırım tavuğu..
3 litreliği almadan önce mecburen kullanıyordum her seferinde büyüklüğünden şikayet ediyordum..
Şimdi dolap bekliyor resmen.
Ayda yılda bir çok misafirim gelecek de öyle kullanacağım işte..
Temizledikten sonra sirke dökersen dalga kalmaz çöl güzel parlıyor ben hep öyle yapıyorumOcakta siyah camin temizligini nasil yapiyorsunuz? Hayir cok titiz biri degilim ,varsin leke kalsin sorun degil derim ama bazen dalga dalga izler beni bile rahatsiz ediyor.
Marul makasi. Niye almisim bilmiyorum. Boyle islevsiz bir sey yok.