bende ankarada yaşıyorum. ailem yanıma gelemeyecegi için ben onların yanında doğurmaya karar verdim. adatıp taki neşe hanıma gidecektim ama 17 temmuzda başlayacakmış göreve doğumuma yetişemiyor. burada yazılanlardan dolayı sami bey daha gözüme hoş göründü ama. kan pıhtılaşması sorunum var. sıkıntılı hasta istemiyor demişler kara veremedim
arkadaşlar bende 36. haftamdayım.bu zamana kadar herp ertan çeliğe gittim denildiği gibi takip konusunda zayıf ama serin kanlı bir doktor ben çok panik bir insanım o yüzden herşeyt iyiydi ama konu doğuma gelince işler değişti,doğum hastanesinde doğum düşünmüyorum kesinlikle insanın en çok ilgiye muhtaç olduğu bir zamanda yalnız kalması çok büyük haksızlık tabi normal doğumdan bahsediyorum.O yüzden altınova sami kemiğe gitmeyi düşünüüyorum adatıpta doktor bulamadım sadık bey başhekim olduğu için normale girecek vakit bulamaz diyorlar.kadın doğum daha tecrübeli diyorsunuz ama arkadaşlar yazmış canlı bebeğe ölü denmiş,sonuçta bu her hastanede olabilir.Rabbim alnımıza ne yazdıysa o gelecek başımıza,ben o yüzden altınova düşünüyorum biri ilgilenmese biri ilgilenecek mecbur diye düşünüyorum
valla canım dr isleri göreceli birsey yani kisiden kisiye degisiyor ben sami beye gidiyordum yumurta takibine yumurtanın boyutunu begenmedi isimize yaramaz dedi ama ben su an hamileyim onun dedigi degil de rabbimin dedigi olur kapısndan aglayarak cıkmıstım ugrasmak istemedi cok umutsuz konusarak basından attı yine tercih sizin herkese aynı seyi yapar mi bilmem
merhaba ben hamilelikten önce jinekolojik problemim için gitmiştim ersin gürsel'e.her soruna ayrıntılı cevap veriyo gerçektende.şu an inci göz hastanesinin yanında muayenehanesi.
hamilelikten sonra metin mutlu'ya gidiyorum.doğumevinin başhekim yardımcısı o da.muayenehanesine gidiyorum.iyi bi doktor olduğunu duymuştum daha önce gerçektende öyleymiş.umarım böyle devam eder.
adatıp ta neşe hanım var onunda iyi olduğunu duymuştum ama sen bilirsin.
umarım istediğin zaman hamiş kalırsın:1rolleyes:
selam arkadaşlar, 11 yaşında bir oğlum var,3 aylıkda hamileyim ve hemen hemen sakaryadaki tüm kadın doğumcularla ilgili az çok bilgim var.Şu an size iki dr ismi verebilirim hemde gözüm kapalı olarak :) Dr. Turgay Şenen ve Dr. Ertan Çelik. Turgay bey sevgi polikliniğinde, Ertan bey halen doğumevinde görevli aynı zamanda muaynehanesi de var ...
Hepinize sevgiler bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız inşallaha.s.:CüvCüv:
adatıptaki neşe hanımmı iyi bogazına düşkün ben gittim kendisine hamilelik testi için hemyemegini yiyor hem sert sert konuşuyor daha hastasınla nasıl ilgilenir bilmiyor hasta karşısında yemek yenirmi yemegini yedi benle ilgilendi yemekhane degil muane odasında gerisini siz düşünün sadık bey ilgili ama yogun beyhekimde neşe hanım iyi diyorlar bide yine beyhekimde oya hanımı gidenlerden duyuyorum hatta arkadaşımın hastalıgını kendi hastalıgı gibi araştırmış adapazarındaki doktorlar bişi bulamamış oya hanım bilmiş
ben de dogum evi düşünüyorum ama doğum evinde kim bilemiyorum doktorların hepsi yeni gelmiş diye duydum tecrubelerinizi paylaşır mısınız
arkadaşım orda sinan zorsu'ya gidiyor, sanırım son dönemde özel muayeneler ile devlette aynı anda çalışmanın kalkması ile birlikte doğum evinde kalan tecrübeli bir doktor. Arkadaşım iki kez onda doğum yaptı sezaryan ile, hatta onunkiler son dönemlerinde biraz sorunlu hamileliktiler, erken doğum riski vs taşıyordu, gayet memnun kaldı bi sıkıntı yaşadığını duymadım hiç. Ama yine de sen bilirsin tabiki, biraz daha araştır herkesin hikayesi farklı olabiliyor.