Sakarya da jinekolog!

eftelya24

Sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
387
1
41
:CüvCüv:arkadaslar sakaryada bıldıgınız ıyı bır jınekolg var mı? ben detaycı bı ınsanım ve benım ıcın anlayıslı sorulara net cvplar verecek gecıstırmeyecek bı dr olması cok onemlı,ben yenı evlıyım ve hemen bebek ıstıyorum o yuzden jınekolga gıtmek ıstıyorum aslında daha 1.5 aylık evlıyım ama ıste bıraz fazla evhamlıyım sanırım.:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben sakarya dan taşındım ama orda ersin gürler diye bir doktora gidiyordum...iyi bir doktordu...aynı zamanda karaman devlet hastanesinde de çalışıyordu...hatırladığım kadarıyla kendisine ait kliniğin adı ankaralılar kliniği idi...internetten ulaşabilirsin sanırım telefonlarına..kolay gelsin...

tsk ederım arkadasım.bıraz anlatabılır mısın yeterlı ılgılenıyor mu ve ıyı bır uzman mı? ben bıraz fazla hassasımda bu konuda .

tsk ederım arkadasım.bıraz anlatabılır mısın yeterlı ılgılenıyor mu ve ıyı bır uzman mı? ben bıraz fazla hassasımda bu konuda .

sorulara cevap veren, ilgilenen bir doktor...beni acıbadem kadıköy hastansinden yönlendirmişti doktorum...ben tüp bebek ilacı yazdırmak için gidiyordum ama sorularımı da sorabiliyordum...hem kliniğe hem de hastaneye gittim...karısı da doktor..o da il sağlık müdür yardımcısı sanırım...raporlar, ilaçlar, işlemler konusunda da yardımcı....istersen 1 kere dene...memnun kalmazsan devam etmezsin...

kızlar bugun altınova hastanesıne gıttım ordakı dr samı kemık cok ıyı bı dr kesınlıkle tavsıye ederım herkese cok guleryuzlu cok ıyı ılgılenıyor bence kesınlıkle deneyın.

merhaba ben hamilelikten önce jinekolojik problemim için gitmiştim ersin gürsel'e.her soruna ayrıntılı cevap veriyo gerçektende.şu an inci göz hastanesinin yanında muayenehanesi.
hamilelikten sonra metin mutlu'ya gidiyorum.doğumevinin başhekim yardımcısı o da.muayenehanesine gidiyorum.iyi bi doktor olduğunu duymuştum daha önce gerçektende öyleymiş.umarım böyle devam eder.
adatıp ta neşe hanım var onunda iyi olduğunu duymuştum ama sen bilirsin.
umarım istediğin zaman hamiş kalırsın:1rolleyes:

sende inşallah allahın izini ile oğlunu kucağına alır koklarsın... rabbim sağlıklı hayırlı doğumu nasip etsin.. bende beyhekimi istiyordum öncede bildiğim iyi bir hastane olduğu için ama doktordan dolayı vazgeçtim nasipse vatanda olucak bakalım... beyhekim hastenesi iyidir ama benim bütün tanıdıklarım orada doğum yaptı hakkında hayırlısı... :CüvCüv::ecrin_bebek:

BENDE DOĞUM EVİNİ DÜŞÜNÜYORUM.ŞİMDİ ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU ,ÖZEL HASTANE GİBİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOLAR VE TÜM TECHİZATIN DOĞUM EVİNDE OLDUĞUNU SÖYLÜYOLAR.YANİ ÖZELDE Bİ SORUN YAŞASANDA YİNE SENİ DOĞUMEVİNE YÖNLENDİRİYOLARMIŞ.O YÜZDEN ORAYI DÜŞÜNÜYORUM.ALLAH O GÜNLERE ERİŞTİRSİN TABİ:Saruboceq:
İŞİN EN SON VE EN ÖNEMLİ KISMI YANİ:CüvCüv:

Arkadaşlar 2 ay öncesine kadar bende Adapazarı'nda yaşıyordum oradayken benim doktorum Musafa Güder'di kendisi çok iyi anlayışlı ve babacan bir doktordur kesinlikle kendisini tavsiye ediyorum bildiğim kadarıyla doğum evinde çalışıyodu tavsiyem tecrübeyle sabittir kızlar.

selam arkadaşlar, 11 yaşında bir oğlum var,3 aylıkda hamileyim ve hemen hemen sakaryadaki tüm kadın doğumcularla ilgili az çok bilgim var.Şu an size iki dr ismi verebilirim hemde gözüm kapalı olarak :) Dr. Turgay Şenen ve Dr. Ertan Çelik. Turgay bey sevgi polikliniğinde, Ertan bey halen doğumevinde görevli aynı zamanda muaynehanesi de var ...

Hepinize sevgiler bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız inşallaha.s.:CüvCüv:

merhabalar bende tahminen 6 haftalık hamileyim
şu anda doktor araştırıyorum ve karar veremiyorum
bi yanda doğumevindemi yapsam yoksa neşe hanıma mı gitsem karar vermiyorum
doğumevi için bi yandan iyi bi yandan kötü şeyler söylüyorlar
karar veremedim bi türlü

Merhaba Şirin,

Ben de Sakarya' dayım.. Şu ana kadar doğum evi haricinde Bilgi Hastanesi, Doğa Tıp Merkezi ve Altınova' yı gezdim.. Sonuçta Doğumevi' nde karar kıldım, çünkü sezeryanla doğum yapmak istiyorum -büyük oranda fiziksel yapım itibarı ile mecburum diyelim-.. O yüzden de teçhizat benim için çok önemli.. Ama bununla birlikte eğer normal doğum tercih ediyorsan Doğa Tıp Merkezi' ni düşünebilirsin, suda doğum falan gibi alternatifleri de var.. En önemlisi de, bebekte oksijen yetersizliği vs olursa eğer özel hastaneler bir yere kadar müdahale edebiliyorlar.. Bu tarz aksiliklerde bebek yine Doğumevi' ne yollanıyor.. Araştırmalarım neticesinde en gelişmiş bebek nakil aracının Altınova Hastanesi' nde bulunduğunu da öğrendim..

Bildiklerimi paylaşayım dedim.. Umarım karar vermende bir faydası olur..

canım çok teşekkür ederim
ama dogumevinde dogum sırasında ilgileniliyormu hani eskiden anlatılırdı ya işte ebeler hemşireler bagırıyormuş falan diye ben insanların bana bagırmasına pek gelemem de oturur dogum sırasında hüngür hüngür aglarım senağlama

Benim tavsiyem eğer sezeryan olacaksa doğum evinden şaşma.. Ama normal doğumsa, gerçi o da şans işte.. Gecenin bir yarısında başladı mı doğum acaba getiriyorlar mı doktoru evinden yoksa gene ebenin eline mi eline mi kalıyorsun özel de olsa bilemiyorum.. En azından şöyle düşünelim.. Mesela doğum başladı, en kalabalık özel hastanede 4 tane jinekolog var.. Her gün bir jinekoloğun nöbetçi olması mümkün değil.. Ama doğum evinde ters giden bir şeyler olup olmadığını kontrol etmek için daima bir tane bulunacak.. Son ana kadar düzgün giden gebeliklerde bile son anda bir sürü aksilik çıkabiliyor, sancılar başladıktan çok sonra bebeğin ve annenin sıhhati için sezeryan tercih edebiliyor doktorlar.. Ya mesela özele gider de orada jinekoloğu bulamazsan, anlamsız bir saat ya da gün oluyorsa doğumun da hemşirelerin ebelerin eline kalırsan, onlar da anlayabilir mi bir terslik olup olmadığını.. O var..

Ayrıca bağırmıyorlardır ya, ciyak ciyak ağlamadan, çığlık atmadan doğurabilen kadın var mıdır sanki.. Alışmıştır onlar.. O kötü muamele ihtimalini ben de düşündüm.. Özelde hani senin paran geçiyor diye daha iyi muamele ederler de doğum evinde öksüz gibi orada bırakırlar mı, mesela doğumdan sonra ağrın var sızın var.. "Sus be kadın doğurdun işte, herkes doğurdu bak kimsenin sesi çıkmıyor." falan derler mi diye.. Ama şimdiye kadar hep olumlu duyumlar aldım onun üzerine ben de orada karar kıldım..

merhaba aranıza yeni katıldım.sakaryada bayan jinekolog arıyorum. güvenilir işiinde iyi ve hastasıyla ilgilnenen.benim durumum bıraz farklı.ben ögrenci ve nisanlıyım.saglık güvencem yok.ailemin özel sigortası var ama henüz nişanlıyım bitakım seylerı bılmeseler daha ıyı. özel hastaneye gittigimde direk babanım sıgortasına işlenıyo muayenem.o yüzden özel muayenehaneye gıtmem gerekiyor...istanbul anadolu yakasında yada sakaryada .özel muayenehanesi olan bayan jıneolog tavsiye edebilirmisiniz.

merhaba ;
ben 3 yıllık evliyim 2 kürtaj olurdum,bu kötü deneyimden sonra daha temkinli daha seçici ve daha dikkatli davranmaya çalışıyorum adapazarında konuşmadığım tanışmadığım araştırmadığım doktor kalmadı,ama benimde size tavsiye edebileceğim 2 başarılı uzman var,karaman araştırma hastanesinde abortis düşüklerle ilgilenen doç.dr.serhan cevrioğlu
oldukça başarılı araştırmaları,mezun olduğu okul,tecrübeleri biliyorsunuz bunlar çok önemli
diğeride arkadaşıma yürekten katılıyorum opr.dr.ertan çelik
güvenmediğiniz inanmadığınız dr.gitmeyin

sağlıklı günler dilerim

slm arkadaşlar ben bebek tedavisi için adatıpta sadık akbıyıklıya gidcm bana bubun hakkında bilgi verirsenz sewinrm

arkadaşlar doğum evinde ERTAN ÇELıK var.ben ona gidiyorum.çok memnunum.doğum evinin çaprazında kendi özel yazıhanesi var.taliller için hastaneye yanına gidiyorum hastanenin yapmadığı tahliller için iş yerine gidiyorum. ücret uygun.2 ay boyunca istediğim zaman randavu alıp gidiyorum ve sadece 100 tl ödedim.tavsiye ederim.

Benim de doktorum Ertan Çelik' ti.. Çok iyi bir doktor kesinlikle, iletişimi kuvvetli ve başarılı.. Spinal anestezi ile sezeryan oldum, güle eğlene doğurdum bebeğimi.. Herkese tavsiye ediyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…