tsk ederım arkadasım.bıraz anlatabılır mısın yeterlı ılgılenıyor mu ve ıyı bır uzman mı? ben bıraz fazla hassasımda bu konuda .
geçmiş olsun canım.oğlum olucak kısmetse.bebek biraz iri olduğu için sezeryan olucak büyük ihtimal.zaten bende işin kolayına kaçıp sezeryan yapmayı istiyodum.aralık sonu ocak başı gibi beyhekimde olucak bakalım.spinal anestezi istiyorum.benim doktorumda vatandaki tüm sezeryanlarını spinal anestezi ile yaptırıyomuş.adatıp istedim ama orada sigortamı kullandıramazmış.anlamadım ama neyse.umarım rahat bi hamilelik geçirirsin.:CüvCüv:
kesinlikle söylediklerine katılıyorum hayatım. sonuçta bizler anne adayıyız ve dünyaya yep yeni bir insan getiriyoruz doğal olarak ince eleyip sık dokuyoruz ama bazı doktorlar bunu başka gözle görünce iş değişiyor malesef
ben şuan kadın doğum uzmanı orhan solakoğlu'na gidiyorum ve çok memnunum nasipse eğer vatan hastanesinde doğum yapıcam oranın doktoru çünkü... sen ne düşünüyorsun peki? :CüvCüv::ecrin_bebek:
merhabalar bende tahminen 6 haftalık hamileyim
şu anda doktor araştırıyorum ve karar veremiyorum
bi yanda doğumevindemi yapsam yoksa neşe hanıma mı gitsem karar vermiyorum
doğumevi için bi yandan iyi bi yandan kötü şeyler söylüyorlar
karar veremedim bi türlü
Merhaba Şirin,
Ben de Sakarya' dayım.. Şu ana kadar doğum evi haricinde Bilgi Hastanesi, Doğa Tıp Merkezi ve Altınova' yı gezdim.. Sonuçta Doğumevi' nde karar kıldım, çünkü sezeryanla doğum yapmak istiyorum -büyük oranda fiziksel yapım itibarı ile mecburum diyelim-.. O yüzden de teçhizat benim için çok önemli.. Ama bununla birlikte eğer normal doğum tercih ediyorsan Doğa Tıp Merkezi' ni düşünebilirsin, suda doğum falan gibi alternatifleri de var.. En önemlisi de, bebekte oksijen yetersizliği vs olursa eğer özel hastaneler bir yere kadar müdahale edebiliyorlar.. Bu tarz aksiliklerde bebek yine Doğumevi' ne yollanıyor.. Araştırmalarım neticesinde en gelişmiş bebek nakil aracının Altınova Hastanesi' nde bulunduğunu da öğrendim..
Bildiklerimi paylaşayım dedim.. Umarım karar vermende bir faydası olur..
canım çok teşekkür ederim
ama dogumevinde dogum sırasında ilgileniliyormu hani eskiden anlatılırdı ya işte ebeler hemşireler bagırıyormuş falan diye ben insanların bana bagırmasına pek gelemem de oturur dogum sırasında hüngür hüngür aglarım senağlama