Sakarya da jinekolog!

slm kızlar bende adatıpta neşe hanıma gidiyorum ama doğumu nerde yapacağım konusunda kararsızım doğumevinde mustafa güderi arkadaşlar çok methettiler salı günü ona gitmeyi düşünüyoum beyhekimde özeli varmış heralde bakalım inşallah memnun olurum hamiyet bekçiye netten baktım heralde tayini çıkmış yenikentte göremedim sağlıkla bbişleri kucağımıza alırız inşallah

canım seni yordum ama birşey daha sormak istiyorum..
doğum evinde iki hasta aynı odada kalıyor ve refakatçi sadece 1 tanesi alabiliyormuş..yani 1 refakatçi iki hastaya bakıyor dediler..ben o yüzden istemedim..çünkü bende yanımda yakınımı isterim.diğer doğum yapan hanımada haksızlık yapamam..kayınvalidem de ziyaretçiler rahat gelemz dedi..o yüzden tercih etmediler..bu konuda bana bilgi verebilir misin.aslında doğum evi en sağlıklısı..

amn cnm inş hiç tüp bebeğe faln kalkışmadn alırız bebeşlerimizi sen neresnde oturuyrsn adapazarının

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke adapazarında olsam diyorum son 3 aydır..
temmuzda evlendim ve ankaraya yerleştim.. şimdi burada yana yakıla doktor arıyorum.. insan birine alıştımı bırakması da zor oluyor :)
senelerdir adet düzensizliği şikayetlerimden dolayı bir çok doktor gezdim adapazarında.. ama kimse çare bulamadı.. ortada hiçbir olumsuzluk yokken adet olamıyordum.. aynı sorun ablamda da vardı.. ikimizde sıkıntı çekiyorduk.. en son doktor kuzenimin okuldan arkadaşı olan sami kemik 'e yönlendirildik..
yıllarca ez,yet çektiğimi düşündüm.. o kadar ilgili güleryüzlü ki anlatamam..
ve ben yaklaşık 4 yıldır ona gidiyorum.. evlendikten sonra da bir kaç kez gittim kendisine.. ama artık ankarada bir doktor edinme zamanı :)
hamiş filan olma ihtimalimde sürekli adapazarına gidemem :))
ama kesinlikle tavsiye ederim sami beyi..

ben trabzona taşındım ama yinede yorum yapiim..ameliyat olacaksan konak hastanesi izmiti öneririm..taa istanbula gitmene gerek yok.tabi ki içine sinerse.çünkü birisinin beğendiği doktoru diğeri beğenmiyor bu kişiyle bağlantılı...kendine dikkat et..bua arada belkide ameliyatını çoktaan olmuşsundur

Ada tıpta sevgi hanımla başladım, şikayetçi değildim aslında. Ama tavsiyelerle bir de özellikle cmt de hastanede olması nedeniyle Altınova Sami kemik' e gidiyorum artık. Çok keyifli güleryüzlü bir doktor... Senin hiçbir şey sormana fırsat kalmıyor anlatıyor ayrıntısına kadar zaten. ben kesinlikle çok memnunum. herkese de kesinlikle tavsiye ederim, Hiç doktor aramanıza gerek yok bence.

Son düzenleme:
ben de 2 doktordan sonra sami kemiğe geldim..çok tatlı bir doktor..onunla devam edicez inşallah..

Kızlar merhabalar... Bende 1 yıldır bebek için doktor doktor geziyordum ki Sami Kemik'i buldum.
Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki "insan muamelesi" görebildiğiniz nadir bir ortam Altınova Hastanesi.. Sami bey çok güler yüzlü, çok anlayışlı ve çok konuşkan hatta bunların yanında oldukça da esprili.. Çok defa doktor kapılarında sinirden ağladığımı bilirim. Ya suratsızlar ya ilgisizler ya da beceriksizler.. Üstelik mahremiyete de dikkat etmiyorlar çoğu yerde.. Benim için artık jinekoloğa gitmek kabus haline gelmişti ki, dediğim gibi Sami Kemik ilaç gibi geldi bana.. Bir kez uğramanızı tavsiye ederim.
Normalde sosyal güvencem varken özele gitmek istemiyordum ama zaten devletin bugün git yarın gel mantığıyla yol parasına verdiğimin üstüne biraz katıp altınovaya gidiyorum.
Hepinize Allah şifa versin a.s.

bende ertan çelik'e gidiyorum,işinde çok iyi bir doktor.doğum hastanesindeki hemşireler bile ona gidiyor.

ya kızlar sakaryada nerede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?ondan da öte ben 5 aylık hamileyim hala devamlı gittiğim bir doktorum yok..her ay doktor değiştiriyorum.çeşitli sebeplerden..araştırmalarıma göre doğum yapmak için en güvenlisi doğum evi galiba..siz ne dersiniz?lütfen bana bir doktor tavsiyesinde bulunun,kafayı yicem yoksa...doğumevindeki en iyi ve sezeryana yönlendirmeyecek doktor hangisi acaba???

arkadaşlar benimde dogumuma 2 ay kaldı.sakaryaya dogumumu düşünüyorum.şimdiye kadar farklı bir ilde görev yaptıgım için ordaki doktora gittim.sadece ilk kalp atışları için iizndeyken altınovadaki şenol şafak isimli doktora gtttim.sizce hangi doktor ve hastane daha iyi.2 haftaya kadar sakaryaya gelecem hangi doktora gidecem bilmiyorum ve bir an önce karar verip gişttiğimde son kontrollerime gitmam lazım.yardımcı olursanız sevinirim.aslında dogum evi kafam yatıyor ama ebeler nasıldır aksi bir durumda doktor hemen müdahale edebilirmi bilmiyorum.dogum yapan arkadaşlar yarsa yardım ederlerse sevinirim.Allah herkese hayırlı dogumlar nasip etsin.

arkadaşlr ne olur banada sakaryada bı doktor adı hastane adı yazın yenı oğrendım hamıle olduğumu nereye gitmelıyım yardım edın

canım ben sana iyi bir doktor söyleyeyim..sami kemik veya hamiyet numanoğlu...4 doktora gittim ve karar verdim..ben nerede doğum yapacağıma karar veremedim..yoksa doktor buldum aslında..

canım ben sana iyi bir doktor söyleyeyim..sami kemik veya hamiyet numanoğlu...4 doktora gittim ve karar verdim..ben nerede doğum yapacağıma karar veremedim..yoksa doktor buldum aslında..

teşekkürler emel82 ben şu an istanbuldayım ama tayin adapazarına çıktı ben oraları hiç bilmem ne doktor ne hastane ,anlıcan baya bi endişeliyim burdan takip etmeye başladım doktor hastane falan ben daha 4 haftalık hamileyim yani daha yolun başındayım güzel bi doktor hastane bulup sonuna dek devam etmek istiyorum ama korkuyorum ne olcak diye sami beyi bi çok kişi yazmş hamiyet hanım nerde peki , bide doğum için karar veremedim yazmışsınya çok özel değilse neden sami beyin olduğu hastaneyi düşünmüyorsun yazar mısın ?bende fikir edinmiş olurum tekrar teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:
doğum evinde tam 12 tane doğumcu var..biri denk gelir heralde..ama kendi doktorun ancak sezeryan olursa gelir..

doğum evinde mustafa güder iyi demiş bir arkadaş...bu mustafa güder isimli doktor olduğu iddia edilen şahıs bana ultrasonda bebeğimi bile göstermedi..rica ettim o bakarken..bir kere de ben bakabilirmiyim dedim..bana verdiği cevap aynen şöyle:burası özel değil bakamazsın! Ben başka yorum yapmayacağım siz anlayın artık..durumu olmayıp da doğum evine giden,özeline para yediremeyecek olan hamileleri düşünün..adam ekranı çevirip 1 kere bebeği göstermekten aciz..çok üzüldüm..soracak sorularım boğazıma düğümlendi..ağlamaklı oldum ve çıktım..eşim de o halimi görünce çok üzüldü,sinirlendi...ertesi gün altınovaya gittik..sami kemiğe..30 TL muayene ücreti alıyorlar ama insan gibi davranıyorlar..o yüzden doğumu da orada düşünüyorum..normal doğum farkı 550 TL imiş..memurlar için..sezeryan 750..işte böyle..ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...İnsaflıların eline düşürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…