Sakarya da jinekolog!

pardon ya ben yazıyı yazdığınız tarihe bakmamışım :26:

Dr. Sami Kemik için riskli hastaları istemediğine inanmıyorum diyenler olmuş. Inanın arkadaşım ben bizzat hastasıydım ve beni gebeliğimdeki bütün kötü ihtimalleri sayarak ve sana ben bakamam diyerek resmen enkaz şeklinde yarı yolda bıraktı. Bakamam demek yeterli değilim demek, kendime güvenmiyorum demek bence, sonuçta bunun tahsilini görmüş uzman olmuş doktorlar. Kariyerini benden daha çok düşünebilir (ki bence etik değil )fakat hamile bir insanı depresyona sokup yollamakta kariyerini zedeler bazı doktorlar bunun farkında değil. Kimse gebeliğim harika gidiyor diye geleceği düşünmeden hareket etmesin çünkü hamilelikte bir hafta içinde ne olacağı belli olmuyor. 6.ayıma kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirken birden bir haftada herşey altüst oldu sizde bu ihtimali unutmayın bir bakmışsınz 8.ay doktorsuz ortada kalmışsınız. Hiçbir doktor riski ne olursa olsun hastasını biranda bırakmamalı. En azından yol yordam göstermeli, daha tecrübeli doktor ayarlamalı ve ona yönlendirmeli. 1 haftadır karnımdaki bebeğin ve benim çektiklerimi çaresizliğimi bir Rabbim biliyor. Allah herkese önce vicdan nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…