Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugun altınova hastanesıne gıttım ordakı dr samı kemık cok ıyı bı dr kesınlıkle tavsıye ederım herkese cok guleryuzlu cok ıyı ılgılenıyor bence kesınlıkle deneyın.
kızlar ben çoğuna gittim..sami kemik ve şenol şafak a..ne yazıkki problemli hastaları istemiyorlar risk almamak için...şenol un yanından ben ağlayarak ayrılmıştım 7
en iyisi erkan çelik şimdiye kadar kötü bişey duymadım ...
Aynen öyle. Çarşamba günü de Şenol Bey'e gittim. Bana açık açık söyledi sizin gibi hastalar sıkıntı yaratıyor, zaten stresli bi işimiz var vs. diye. Ben de kızdım hatta "Siz ilgilenmezseniz, o ilgilenmezse biz nasıl tedavi olacağız. Sonuçta bu bir hastalık ve işiniz bu." diye.Sami Bey'de Şenol Bey'de çok ümitsiz konuşuyorlar ama tercih yapmak gerekirse bana göre Şenol Bey. Bakalım klomen tedavisine başladık o çok umutsuz beni de umutsuzluğa sürüklüyor. Ertan Çelik nerede çalışıyor peki?
PembePamuk;17070558]doğum evinin doktoru.hemen karşsında muaynehanesi var.bi kere git memnun kalacaksın..bana şenolu öneren arkadaş yine hamile kaldı ama o bile onda doğuramadı...ne kadar ayıp yaptığı.bide adapazarı küçük yer şenol hakkınde ve diğer doktorlar hakkında olumsuzluklar hemen duyuluyor...benimkini metin mutlu yaptı ama burada anlatamam çok fena bi deneyimdi..o konuda hakkım varsa helal etmiyorum....
doğum evinin doktoru.hemen karşsında muaynehanesi var.bi kere git memnun kalacaksın..bana şenolu öneren arkadaş yine hamile kaldı ama o bile onda doğuramadı...ne kadar ayıp yaptığı.bide adapazarı küçük yer şenol hakkınde ve diğer doktorlar hakkında olumsuzluklar hemen duyuluyor...benimkini metin mutlu yaptı ama burada anlatamam çok fena bi deneyimdi..o konuda hakkım varsa helal etmiyorum...
bende ankarada yaşıyorum. ailem yanıma gelemeyecegi için ben onların yanında doğurmaya karar verdim. adatıp taki neşe hanıma gidecektim ama 17 temmuzda başlayacakmış göreve doğumuma yetişemiyor. burada yazılanlardan dolayı sami bey daha gözüme hoş göründü ama. kan pıhtılaşması sorunum var. sıkıntılı hasta istemiyor demişler kara veremedim