Sakarya da jinekolog!

Ya şu Sami Kemik'ten bi ben memnun kalmadım herhalde. Geçen hafta gittim yanından ağlaya ağlaya çıktım. Evet çok güleryüzlü, çok konuşkan, çok esprili ama...Ben polikistik over hastasıyım. Gittiğimde kıl tedavisi olmak istediğimi söyledim acayip canım sıkıldı söylediği şeylere.Ben hunu bitirecek adam tanımıyorum bu kadar yıl neden çocuk yapmadın ki daha 3 yıllık evliyim. Bırak kıl tadavisini sen niye alıyosun kıllarını yakında yüzxün benim gii olur dedi.Zaten bu konuda çok hassasım.Çok zor olacak tüp bebek merkezine git dedi.Doğum kontrol hapı kullanıyorum napayım devam edeyim mi dedim sen bilirsin ister bırak ister bırakma dedi. Ne öneriyorsunuz diyorum bi şey önermiyorum diyor. Resmen başından savdı beni.Şimdiye kadar hiçbir doktor böyle yapmamıştı. Resmen senin tedavinle uğraşamama getirdi. Alttan muayene bile etmedi 1 dakika ultrasonla üstten baktı o kadar.Ne tahlil istedi ne bir şey öncelikle hormonlarıma bakamsı gerekiyordu çünkü hormon değerlerimle alakalı uzun süredir tahlil yaptırmamıştım. O günden beri canım çok sıkkın. Çocuk için biraz daha zaman var desem de şimdi resmen depresyona soktu beni.
Şimdi yeni doktor arayışına girdim.Yine Altınova'da Şenol Şafak dediler ama bilemiyorum.
Var mı bebek arayışıyla gidip de memnun kaldığınız bir doktor.

kızlar bugun altınova hastanesıne gıttım ordakı dr samı kemık cok ıyı bı dr kesınlıkle tavsıye ederım herkese cok guleryuzlu cok ıyı ılgılenıyor bence kesınlıkle deneyın.

evet bende altınova hastanesine gidiyorum ama doktorum şenol şafak.çok memnunum doktorumdan,hatta o kadar iyiki ben sormadan o zaten cevaplıyor.sami kemik'e de arkadaslarım gitti.oda çok iyi bir doktorr...

slm bayanlar ben de 15 haftalık hamileyim baştan beri orhan solakoğluna gidiorum çokta memnunum ama bağlı çalıştığı vatan hastanesi hakkında çok iyi şeyler duymadım daha önce vatanda doğum yapan varsa paylaşabilir mi acaba

kızlar ben çoğuna gittim..sami kemik ve şenol şafak a..ne yazıkki problemli hastaları istemiyorlar risk almamak için...şenol un yanından ben ağlayarak ayrılmıştım:KK43: 7
en iyisi erkan çelik şimdiye kadar kötü bişey duymadım ...

kızlar ben çoğuna gittim..sami kemik ve şenol şafak a..ne yazıkki problemli hastaları istemiyorlar risk almamak için...şenol un yanından ben ağlayarak ayrılmıştım:KK43: 7
en iyisi erkan çelik şimdiye kadar kötü bişey duymadım ...

Aynen öyle. Çarşamba günü de Şenol Bey'e gittim. Bana açık açık söyledi sizin gibi hastalar sıkıntı yaratıyor, zaten stresli bi işimiz var vs. diye. Ben de kızdım hatta "Siz ilgilenmezseniz, o ilgilenmezse biz nasıl tedavi olacağız. Sonuçta bu bir hastalık ve işiniz bu." diye.Sami Bey'de Şenol Bey'de çok ümitsiz konuşuyorlar ama tercih yapmak gerekirse bana göre Şenol Bey. Bakalım klomen tedavisine başladık o çok umutsuz beni de umutsuzluğa sürüklüyor. Ertan Çelik nerede çalışıyor peki?

Aynen öyle. Çarşamba günü de Şenol Bey'e gittim. Bana açık açık söyledi sizin gibi hastalar sıkıntı yaratıyor, zaten stresli bi işimiz var vs. diye. Ben de kızdım hatta "Siz ilgilenmezseniz, o ilgilenmezse biz nasıl tedavi olacağız. Sonuçta bu bir hastalık ve işiniz bu." diye.Sami Bey'de Şenol Bey'de çok ümitsiz konuşuyorlar ama tercih yapmak gerekirse bana göre Şenol Bey. Bakalım klomen tedavisine başladık o çok umutsuz beni de umutsuzluğa sürüklüyor. Ertan Çelik nerede çalışıyor peki?

doğum evinin doktoru.hemen karşsında muaynehanesi var.bi kere git memnun kalacaksın..bana şenolu öneren arkadaş yine hamile kaldı ama o bile onda doğuramadı...ne kadar ayıp yaptığı.bide adapazarı küçük yer şenol hakkınde ve diğer doktorlar hakkında olumsuzluklar hemen duyuluyor...benimkini metin mutlu yaptı ama burada anlatamam çok fena bi deneyimdi..o konuda hakkım varsa helal etmiyorum...

PembePamuk;17070558]doğum evinin doktoru.hemen karşsında muaynehanesi var.bi kere git memnun kalacaksın..bana şenolu öneren arkadaş yine hamile kaldı ama o bile onda doğuramadı...ne kadar ayıp yaptığı.bide adapazarı küçük yer şenol hakkınde ve diğer doktorlar hakkında olumsuzluklar hemen duyuluyor...benimkini metin mutlu yaptı ama burada anlatamam çok fena bi deneyimdi..o konuda hakkım varsa helal etmiyorum....

Merhaba ben 4 haftalık hamileyim ve Sakarya da iyi bir jinekolog arıyorum biraz araştırdıktan sonra genellikle Metin MUTLU'yu tavsiye ettiler ama yazdıklarınızı okuduğumda kötü bir seçim yapmak üzere olduğumu düşündüm. Eğer çok özel olmazsa yaşadığınız kötü deneyimden biraz bahsedebilirmisiniz?

doğum evinin doktoru.hemen karşsında muaynehanesi var.bi kere git memnun kalacaksın..bana şenolu öneren arkadaş yine hamile kaldı ama o bile onda doğuramadı...ne kadar ayıp yaptığı.bide adapazarı küçük yer şenol hakkınde ve diğer doktorlar hakkında olumsuzluklar hemen duyuluyor...benimkini metin mutlu yaptı ama burada anlatamam çok fena bi deneyimdi..o konuda hakkım varsa helal etmiyorum...

Ya Şenol Bey iyi mi kötü mü karar veremiyorum. Ayda 1 bilemedin 2 kere çağırıyo o da sadece adetin 11.günü ki bana yumurta takibi yapılıyor. Ne hormon tahlili ne bir şey boşa kürek çekiyomuşum gibi geliyor.Sanki üstüme düşmüyormuş gibi.Muhtemelen Ertan ÇElik'i de deneyeceğim.

ya kızlar bende7 haftalık hamileyim sakaryada hangi doktora ideceğimi bilemiyorum. neşe çakmakçı varmış bey hekimde çok met ediyorlar ama birde şenol şafak napıcam bilemiyorum.

simdiye kadar sakarya da birçok doktora gittim hiçbirinden de memnun kalmadım neden çünkü takibe almıyorlar

slm bende bu konuyu araştırıyodum. bende 33. haftalık hamileyim. daha öncedende düşüğüm vardı. altınovada sami beye gidiyorum. memnunumda ... ama doğum konusunda kararsızım. bide son zamanlardaki özel hastanede olanları duyunca ürperdim. daha önceki düşüğümde yine altınovada selaattin beye gidiyodum ve gece gittiğimde olumsuz şeyler gördüm asla gece doğum olursa oaraya gitmem. ama doğum evi konusunda da şüpelerim var. bu konuda beni biraz bilgilendirirmisiniz ? hangi doktora gitmeliyim doğum ve sonrasında yaşadıklarınız neler ??

Ben 24 haftalık hamileyim.gebeliğimin başından beri beyhekimde Oya Özcan a gidiyorum çok ama çok memnunum.bilgili mükemmel bi doktor tavsiye ederim

kızlar bnm de son haftalarım ılk erdal çıl ıle başladım..sonra düşük tehlıkesı qeçırınce doğum evıne qıttık serdar sarı ılqılendı onun nöbetı ıdı..bebeğın öldü dedı ben ınanmak ıstemedım ıyıkı ınanmamışım..qülten hanım nöbetı devraldığında hastaneden çıkarmak ıçın kontrol edrken bebeğımın yaşadığını herşeyın normal olduğunu söyledı ve ayrıntılı usq de baktılar ordakı qörevlı dr süper ıçımı ferahlattı..sonra doğum evınden soğudum. altınovaya samı kemıke qıttım..çok konuşkan dr ama sezaryancı...kaç arkadaşa sezaryan dedı ve onlar normal yaptı bende normal ıstedığım ıçın vazqeçtım ondanda..sonra ertan beyın özelıne qıttım..renklı usq falan cazıp qeldı ama ne bı renklı usq nede bebışımın vıdeosunu vermedı..qeçen hafta bebeğım ırı olduğu ıçın sancım oldu mıdemde acıl doğum evıne qıttım..daha doğumuma vardı ama usq bakmadan çatı muanesı yapıp hemen benı doğum başlıyo dıye doğuma aldılar... nst çatı muanesı derken ıçıme ettıler.ertan beyı aradık qece 3 te qıttım.ancak qündüz 4 te qelebılırım dedı ılqılenmedı...3 qün boyunca devletten doğum evıne ambulansla dolaştık öle..ınsanı öle azarlıyorlarkı allah kımseyı qerekmedıkçe doğum evıne düşürmesın..ben doğumu beklerken sezaryan olacak kıza narkoz verdıler ve acıl başka bı sezaryan qelınce onu öle bıraktılar acıl olanı verdıler ve o kız bıda narkoz yedı hasta yakınları duyduğunda hastane ayağa kalktı..kamera ıle qörüşebıldım eşımle kımseyı qörüştürmüyorlar ama ınsan elnı tutacak yakınını arıyo.. ezıyetın alasını yaşadım benımle benı çıkarın burdan dıye bağıran bır sürü kışı vardı...neyse sağolsun erdal çıl bı ığne ılaçla qözümü açtı..şımdı doğuma az kaldı ama özel hastane araştırıyorum. bıda doğum evımı uzak dursun.ertan beye yedırdıklerımde haram olsun.şımdı orhan solakoğluna karar verdım..sezaryanımı o yapacak vatan hastanesı ve beyhekım ıkı tercıh hakkım var ama bey hekım araştırmalarıma qöre doğum evınden sonra en çok doğum yaptıran hastane ablamda doğumunu orda yaptı metın mutlu yaptırdı çok memnun kaldık...ılqıde sğperdı verılen ücrete de değer...

doğum evı ıstıyorsanız...
alı qürsoy başhekım olduğundan hastaları ıle ılqı süper..
erdal çıl sezaryanda çok ıyı rıskı bıle qöze alabılıyor..
sınan zorsu hastasını çok ıyı takıp edıyo..hastanede kaldığım sürece qördüklerım ve araştırmalarım..

bende ankarada yaşıyorum. ailem yanıma gelemeyecegi için ben onların yanında doğurmaya karar verdim. adatıp taki neşe hanıma gidecektim ama 17 temmuzda başlayacakmış göreve doğumuma yetişemiyor. burada yazılanlardan dolayı sami bey daha gözüme hoş göründü ama. kan pıhtılaşması sorunum var. sıkıntılı hasta istemiyor demişler kara veremedim

bende ankarada yaşıyorum. ailem yanıma gelemeyecegi için ben onların yanında doğurmaya karar verdim. adatıp taki neşe hanıma gidecektim ama 17 temmuzda başlayacakmış göreve doğumuma yetişemiyor. burada yazılanlardan dolayı sami bey daha gözüme hoş göründü ama. kan pıhtılaşması sorunum var. sıkıntılı hasta istemiyor demişler kara veremedim

bende 37 haftalık gebeyim.sami beye gidiyorum en baştan beri.benımde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı sıkıntılı hasta istemediğini düşünmüyorum. sami beyin tecrübesi ve gelişmeleri inceden anlatması hoşuma gidiyor. ama doğumu doğum evinde düşünüyorum.

X