Sakarya da jinekolog!

emel82 arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ben hala doktor arıyorum şu an istanbul dayım ay sonu ada ya taşınacağız benim edindiğim bilgilere göre altınova da sami kemik ada tıp ta sadık akbıyık varmış ad tıp nasıl bi bilgin var mı nasıl davranıyorlar ücret falan .teşekkürler

adatıpa hiç gitmedim..bir orası kaldı galiba gitmediğim:))sadık beyi ben forumlardan iyi diye okuyorum ama kesin bilgim yok..sami kemiğe git bakalım 1 kere..memnun kalmazsan sadık beyi denersin..bu işler böyle canım..malesef kendin bir görmeden olmuyo..ben ancak 6.ayımda karar verebildim..biraz deneme yanılma gibi oluyor ama yapacak bişey yok..adatıpın muayene ücreti de 20-30 tl arasındadır tahminen...telefonda bilgi verirler..doğum ücretini biz altınovanın muhasebe görevlisine sorduk..sanırım adatıp da tahmini bir doğum ücreti söyler sana..

tekrar teşekür ederim emel82 eşimle konuşayım iki hastaneden hangisi bize daha yakınsa önce ona giderim duruma göre inşallah doktor değiştirmek zorunda kalmam ağusts ayı başında giderim herhalde bakalım paylaşırım yaşadıklarımı

arkadaşım hayırlı olsun gebeliğin,bana msj atmışsın ama 50msj altı olduğum için cevap yazamıyorum sana umarım burdan okursun,bende altınovada sami kemik var ona gidiyorum zaten ona gitmek istiodum ama gebeliğimi öğrendiğide izindeydi bende adatıpta erin gürsel var ona gittimama 2.kez asla gitmem,ona kalsa düşük yapacaktım şuan 10+1deyimçok şükür,tavrı ve tarzı hiç bana göre değildi yani,sami beyi dene derim ben,yine yardımcı olabileceğim bişi olursa sorabilirsin,hayırlısı olsuna.s.

nhlhsn arkadaşım aramıza hoşgeldin..hayırlı olsun bebeğin...Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin..Doğumu da Altınovada mı düşünüyorsun?epiduralle normal de yapılıyormuş eğer istersen...ben %90 orada düşünüyorum..ama Sami hoca ben giremeyebilirim dedi.....o gün denk gelirsem ben girerim dedi...ama Altınovanın diğer doğumcularını da biliyorum..onlarda bayağa iyi..o yüzden çok da tereddüt etmiyorum...hayırlısı olsun..bu arada bizim başlık aşağılara düşmüş..arada güncelleyelim...fazla msj yazan da yok...

nhlhsn arkadaşım cevabın için teşekkür ederim herkes sami beyi öneriyor ama emel82 de sami beye gidiyor sanırım yukarda öyle yazmş sami bey ona doğuma belki ben giremem demiş buna üzüldüm , bende haftaya sami beye gidicem inşallah daha sonra yine yazarım tekrar teşekkür ederim

nhlhsn senin belki bi bilgin vardır ada tıp da sadık bey varmış bazı forumlarda o doktoruda iyi diyorlar acaba o doktor hastane nasıl ?hiç duydun mu ? o doktoru teşekkürler

doğruyu sölemek gerekirse ben onun için çok iyi şeyler duymadım.
drun iyliği ve ya kötülüğü tamamen kişisel,senin beklediklerine yanıt veriosa dürüstse açıkklayıcı ise bence o ii drdur.
sadık bey için çok motive konuşan bi dr die duydum herşey güzel olcak modundaymış sürekli ve samimi tavırları varmış hastalarına (kötü anlamlı sölemiorum yanlış anlaşılmasın bende duyduklarımı yazıorum)kimisi bunu bekler ve ona göre o dr ii olur.
çok samimi bi arkadaşım ilk çocuğunu o göremediğii için kaybettiğini anlattı,ark.apandisti patlamış,oda bebek ile ilgili sorun yokmu demiş farkedememişimi şimdi tam hatırlamıorum ama bana asla onu önermedi.

valla bizede öle dedi,nöbette bana denk gelirseniz gece doğumda anca öle dedi,onun haricinde çalışma saatindeyse doğummutlaka geliorumdedi,her gece nöbetçi dr var kimseye bugün doğurma yrn doğur demiyoruz dedi.
ben altınova hast.de beğeniorum evime yakın,odaları falanda güzel eminin ekipmanlarıda güzeldir

merhaba arkadaşlar bende internette bebek sitelerini gezerken bu sayfayı buldum ve sakaryalı anneleri görünce mutlu oldum 36 haftalık hamileyim kontrollere sami kemiğe gittim ve herkes gibi çok memnunum ama doğumu orda yapmayı düşünmüyorum ve hala karar veremedik( her söylenenden etkileniyorum kimisi en iyi doğum evi diyor kimisi aman aman diyor doğum evinde tanıdığımız ebe var diye biraz olumlu bakıyorum.doğa tıp,vatan, ve doğum evi arasında muallakta kaldım tecrübeli arkadaşlardan fikirletini bekliyorum

vala arkadaşım ben 20 haftalık hamileyim çok araştırdım sami beye karar verdim şu an ona devam ediyorum ama burdada bi çok arkadaş orda doğum yapmş şimdilik bende öyle düşünüyorum tabi tecrübeli anneler varsa yazarlarsa bende mutlu olurum sanada hayırlı doğumlar inşallah

hulya arkadaşım neden altınovayı düşünmüyorsun doğum için??ben oraya karar verdim..38.haftaya girdik..merak ettim sebebini??

ayyy emel senin ne kdr az kalmış,allah kucağına aldırsın vaktinde inşallah!

.......................................

senindemi bebişin erkek yasmin,benimkide erkek,önce başka dr kız dedi sonra sami beye kontrolünde çekti bibinin resmini verdi elimize:)
sen ne kdrlık oldun şimdi?yakın gibiyiz!
merak ettiklerim var eğer benden öndeysen ayrıntılı falan yaptırdınmı dicektim,hastanede porsedür nasıl dicektim:teytey:

nhlhsn arkadaşım sami bey erkek dedi canım ben şu an 22 haftalığım ayrınılıtı bende yaptırmadım 13 ekimde yani çarşamba günü randevum o zaman ayrıntılıyı detaylı şekilde sorucam sami beye istersen öğrendikten sonra burda yazarım sana. senin ne kadar şu an sami beyle nasıl gidiyor ?

bende 22 oldum bugün,21+0dayız yani.bende 14ünde gidicem kısmetse kontrole,bakalım bize ne diyecek ayrıntılı için,valla benim bi sıkıntım yok ben isteyerek gidiyorum sami beye umarım beni şaşırtacak bişi yaşamam!sen daha erken görcen bebişini ne güzel,sorunsuz bi randevu olur inşallah

teşekkürler nhlhsn arkadaşım aynı sayılırız bende sami beye isteyerek gidiyorum şimdilik. umarım herşy yolunda gider ALLAH hepimize güzel doğumlar sağlıklı bebekler versin seninde az kalmş bebeğini görmene belki randevudan snra yine görüşürüz merak ediyorum doktor ne diyecek şimdiden hem heyecanlandım hemde korkuyorum bişy olcak bebeğime diye neyse çk konuştumm

nhlhsn arkadaşım ben bugün sami beye ittim çok şükür herşey yolunda ama ayrıntılı yapmıyolarmış istersen dışerıda yaptır dedi ve dışarda nerde yaptırılır diye sordum bi iki radyoloji yerleri söyledi ama heyeceüandan unuttum pekde gerek duymuyo galiba sana ne diyecek yazar mısın teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…