- 8 Şubat 2012
- 11
- 0
slm, konuda kimse kaldımııııı? ben 2 aylık hamileyim ve bir türlü mızmız kocam yüzünden doktor seçemiyorum
neşe çakmakçıya gidiyorum ben memnun kaldım, ama eşimin arkadaşları onun hakkında kötü şeyler söylemişler, o yüzden eşim değiştirmek istedi, duyduklarımdan sonra bende kararsız kaldım. şimdi eşim dr gündüz serin e gitmek istiyo ama onun hakkında da hiç bişi bilmiyorum, gündüz bey hakkında bilgisi olan var mı?[/QUOTANIM BENİM FALAN FİLAN
NEŞE ÇAKMAKÇI AŞIRI DERECEDE UNUTKAN Bİ DEDİĞİ ÖTEKİNİ TUTMUYOR KESİNLİKLE.YANLIŞ TEŞHİSLER KOYUYOR AYRICA DOĞUMUNU ONDA YAPMAK İSTEYENLER MUHTEMEL DOĞUM TARİHİNİZİ HİÇ BEKLEMEYİN NEŞE HANIMIN HAFTA SONU DÜĞÜNÜ VARSA VEYA İŞİ VARSA DOĞURAMAZSINIZ.O NE ZAMAN MÜSAİTSE GEREKİRSE SUNİ SANCIYLA ZORLA DOĞURTUR..ÇATIR ÇATIR DA PAZARLIK YAPAR..AMA TATLI DİLİNE DİYECEK LAFIM YOK...OKADAR GÜZEL HİTAP EDİYORKİ ONDAN ZATEN BU KADAR ÇOK HASTASI VAR... HAMİLELİK NE KADAR ÇOK YAKIŞMIŞ? NE KADAR GÜZEL OLMUŞSUN CANIM BENİM FALAN FİLAN SADECE LAF SALATASI.....BEN AYLARCA ONA GİTTİM DOĞUMUMU O YAPDI TAVSİYE ETMİYORUM....GİTMEDİĞİM DOKTOR DA KALMADI AMA HALA TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİRİ YOK MAALESEF....