Sakarya da jinekolog!

slm, konuda kimse kaldımııııı? ben 2 aylık hamileyim ve bir türlü mızmız kocam yüzünden doktor seçemiyorum

neşe çakmakçıya gidiyorum ben memnun kaldım, ama eşimin arkadaşları onun hakkında kötü şeyler söylemişler, o yüzden eşim değiştirmek istedi, duyduklarımdan sonra bende kararsız kaldım. şimdi eşim dr gündüz serin e gitmek istiyo ama onun hakkında da hiç bişi bilmiyorum, gündüz bey hakkında bilgisi olan var mı?[/QUOTANIM BENİM FALAN FİLAN

NEŞE ÇAKMAKÇI AŞIRI DERECEDE UNUTKAN Bİ DEDİĞİ ÖTEKİNİ TUTMUYOR KESİNLİKLE.YANLIŞ TEŞHİSLER KOYUYOR AYRICA DOĞUMUNU ONDA YAPMAK İSTEYENLER MUHTEMEL DOĞUM TARİHİNİZİ HİÇ BEKLEMEYİN NEŞE HANIMIN HAFTA SONU DÜĞÜNÜ VARSA VEYA İŞİ VARSA DOĞURAMAZSINIZ.O NE ZAMAN MÜSAİTSE GEREKİRSE SUNİ SANCIYLA ZORLA DOĞURTUR..ÇATIR ÇATIR DA PAZARLIK YAPAR..AMA TATLI DİLİNE DİYECEK LAFIM YOK...OKADAR GÜZEL HİTAP EDİYORKİ ONDAN ZATEN BU KADAR ÇOK HASTASI VAR... HAMİLELİK NE KADAR ÇOK YAKIŞMIŞ? NE KADAR GÜZEL OLMUŞSUN CANIM BENİM FALAN FİLAN SADECE LAF SALATASI.....BEN AYLARCA ONA GİTTİM DOĞUMUMU O YAPDI TAVSİYE ETMİYORUM....GİTMEDİĞİM DOKTOR DA KALMADI AMA HALA TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİRİ YOK MAALESEF....

ertan çelik için birşey diyemem ama turgay şenen paracı az paralarımızı yemedi....

aynen katılıyorum turgay şenen aşırı derecede paracı.eline düşen yandı..zaten adam paradan başka bilgi vermiyor.ben onun teşhislerinede güvenmiyorum gereksiz yere tahliller istiyor.para koparmak için ne yapıcaklarını şaşırmışlar allah bunların eline düşürmesin paracı doktorlardan allah uzak etsin...

pardon ben yanlışlık yapmışım handan akbıyıklı bogazına düşkün olan neşe hanımıda iyi duydum ama fazlada iyi degil diye biliyorum bende şimdi adatıpta sevgi hanım var ona gitmeyi düşünüyorum dr.hakkında bilgim yok ama deneyiyim...

handan akbıyıklı nasıl doktor ben anlam veremedim onun bişeyden anladığını zannetmiyorum.üstelik sanırım cevap veremiyeceği için herkesi tersliyor dövecekmiş gibi insan soru soramıyor..ben soru soramadıktan sonra niye gidiyimki ona ...

doğum evinde mustafa güder iyi demiş bir arkadaş...bu mustafa güder isimli doktor olduğu iddia edilen şahıs bana ultrasonda bebeğimi bile göstermedi..rica ettim o bakarken..bir kere de ben bakabilirmiyim dedim..bana verdiği cevap aynen şöyle:burası özel değil bakamazsın! Ben başka yorum yapmayacağım siz anlayın artık..durumu olmayıp da doğum evine giden,özeline para yediremeyecek olan hamileleri düşünün..adam ekranı çevirip 1 kere bebeği göstermekten aciz..çok üzüldüm..soracak sorularım boğazıma düğümlendi..ağlamaklı oldum ve çıktım..eşim de o halimi görünce çok üzüldü,sinirlendi...ertesi gün altınovaya gittik..sami kemiğe..30 TL muayene ücreti alıyorlar ama insan gibi davranıyorlar..o yüzden doğumu da orada düşünüyorum..normal doğum farkı 550 TL imiş..memurlar için..sezeryan 750..işte böyle..ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...İnsaflıların eline düşürsün..

bende çocuğum olmuyor diye gittim mustafa güdere yarım yamalak dinledi söktürücü ilaç verdi test için hemen kullan dedi ondan sonra görüşelim; son regl tarihimin geçtiğinide söyledim ama gebelik testi yapmadan gönderdi. netten biraz araştırma yaptım baktım ilaç düşüğe sebeb oluyor kullanmadım. bir kaç gün sonra başka doktora gidip gebelik testi istedim sonuç pozitif çıktı. devlet hastanesindeki diğer doktora mustafa beyin ihmalini söyleyince üstünü kapattı. nette şikayet ettim ama birşey çıkacağını sanmıyorum hasta haklarını okudum bir tanesini bile yerine getirmiyorlar. sadece özellerine gidince insan muamelesi yapıyorlar. Bende hesabı sadece Ahirete bırakıyorum.

arkadaşlar bende yaklaşık 5 aydır tedavi görüyorum doğum evinde öznur hanıma gittim hiç ilgilenmedi beni eğitim araştırma hastanesine yönlendirdi yumurtalık testi orada yapılıyormuş... iyi kide oraya yönlendirmiş çok memnunum Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Prof.Dr Selçuk ÖZDEN var herkese tavsiye ediyorum... Biraz suratsız gibi gözüksede detaylı bir şekilde araştırıyor 3 aydır ona gidiyorum... Her gittiğimde tahlil yaptırıyorum... Çok ilgileniyor. Şimdide benden rahim filmi istedi onu yaptıracam. Umarım filmden bişey çıkmazsa ilaç tedavisiyle gebe kalırsın dedi bakalım inş. bi sonuca varırım...

adatıptaki neşe hanımmı iyi bogazına düşkün ben gittim kendisine hamilelik testi için hemyemegini yiyor hem sert sert konuşuyor daha hastasınla nasıl ilgilenir bilmiyor hasta karşısında yemek yenirmi yemegini yedi benle ilgilendi yemekhane degil muane odasında gerisini siz düşünün sadık bey ilgili ama yogun beyhekimde neşe hanım iyi diyorlar bide yine beyhekimde oya hanımı gidenlerden duyuyorum hatta arkadaşımın hastalıgını kendi hastalıgı gibi araştırmış adapazarındaki doktorlar bişi bulamamış oya hanım bilmiş
neşe de oya da palavracı.ben neşeye gidiyorum ama doğumumu kesinlikle onda düşünmüyorum.arkadaşımın bebeği 4 kilo sezeryan olması lazım dedi.38. haftasında sezeryan yaptı çocuk 3200 doğdu bu kadar yanılma payı olurmu bana da diyordu bebeğin kilosu iyi .doğum evine gittim hususi aynı gün günay dumana göründüm bebeğin zayıf dedi.yani neşe hanım moral vermek adına yanlış şeyler söylüyor .oya hanımda düşük tehlikem oldu arıyorum haftasonu hastaneden zorla numarasını alıyorum kadın açıyor telefonu yüzüme kapatıyor.hadi kendisi kapanmış olsa bile geri aramadı.hiç igilenmiyyor konuşmuyor oya hanım.birkeresinde of birsürü gebe herkes hamile bıktım dediğine kendim şahit oldum ama biz olmasak nasıl para kazanacak çok merak ediyorum

bende 37 haftalık gebeyim.sami beye gidiyorum en baştan beri.benımde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı sıkıntılı hasta istemediğini düşünmüyorum. sami beyin tecrübesi ve gelişmeleri inceden anlatması hoşuma gidiyor. ama doğumu doğum evinde düşünüyorum.
bende doğum evinde düşnüyorum doğum evi artık çok iyi diyorlar eskisi gibi değilmiş.sonuçta orada ebeler daha tecrübeli ve normal doğum için uğraşıyorlar.

Ben 24 haftalık hamileyim.gebeliğimin başından beri beyhekimde Oya Özcan a gidiyorum çok ama çok memnunum.bilgili mükemmel bi doktor tavsiye ederim
ben de senin kadar gebeyken ona gidiyordum sonra değiştirdim neşeye geçtim ama bence ikisi de para etmez

:CüvCüv:arkadaslar sakaryada bıldıgınız ıyı bır jınekolg var mı? ben detaycı bı ınsanım ve benım ıcın anlayıslı sorulara net cvplar verecek gecıstırmeyecek bı dr olması cok onemlı,ben yenı evlıyım ve hemen bebek ıstıyorum o yuzden jınekolga gıtmek ıstıyorum aslında daha 1.5 aylık evlıyım ama ıste bıraz fazla evhamlıyım sanırım.:CüvCüv:

sakarya devlet de serkan kummbasar diye bir doktor var..adam kısırlıkla ilğili gerken bütün tahlilleri ne yapman gerekiyorsa istiyor , anlatıyor..arkadasım gitti, memnun lkaldı.. arkadaşıma ..doktor adetin bwşinci ğünü baslayan bir ilaç verdi..su an kendisi hamile..
ama devlet hastanesi çok yoğıun ve kalabalık..sıra almak doktoro çok zor, o vakit dışarda koridorda beklemek, o itişim kalkışın arasında çok kötü..

sakarya devlet de serkan kummbasar diye bir doktor var..adam kısırlıkla ilğili gerken bütün tahlilleri ne yapman gerekiyorsa istiyor , anlatıyor..arkadasım gitti, memnun lkaldı.. arkadaşıma ..doktor adetin bwşinci ğünü baslayan bir ilaç verdi..su an kendisi hamile..
ama devlet hastanesi çok yoğıun ve kalabalık..sıra almak doktoro çok zor, o vakit dışarda koridorda beklemek, o itişim kalkışın arasında çok kötü..

cnm benımarkadaşımda kısırlıkla ılgıı suha beye gıdıyo ınanılmaz memnun kalmış

arkadaşlar merhaba

hamileliğimi öğrendim doğum evinde Günay Duman'a gittim ama hala kararsızım acaba Günay beye giden memnun kalan var mı
biri bir doktordan memnun kalsa diğeri başka birşey söylüyor ve iyicene karışmış durumdayım

Neşe Çakmakçı bire bir arkadaşımdan biliyorum normal doğumda bağırsağını dikmiş 1,5 senedir ameliyat üstüne ameliyat oluyo arkadaşım ona kesinlikle gitmem
Ali gürsoy özel muayenesi varmış para için çocuk şöyle böyle diye kandırıp sezeryana alıyomuş

özelde doğumunu yapma çünkü doğum evi günde 10 tane doğum yaptırıyosa özel ayda 10 tane yaptırıyor diyolar ve ebelerin tecrübesinden faydalan diyolar

Yeni açılan araştırma hastanesine gitmek istiyorum ama sıra bulamıyorum giden sıra nasıl alıyor bana yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba

hamileliğimi öğrendim doğum evinde Günay Duman'a gittim ama hala kararsızım acaba Günay beye giden memnun kalan var mı
biri bir doktordan memnun kalsa diğeri başka birşey söylüyor ve iyicene karışmış durumdayım

Neşe Çakmakçı bire bir arkadaşımdan biliyorum normal doğumda bağırsağını dikmiş 1,5 senedir ameliyat üstüne ameliyat oluyo arkadaşım ona kesinlikle gitmem
Ali gürsoy özel muayenesi varmış para için çocuk şöyle böyle diye kandırıp sezeryana alıyomuş

özelde doğumunu yapma çünkü doğum evi günde 10 tane doğum yaptırıyosa özel ayda 10 tane yaptırıyor diyolar ve ebelerin tecrübesinden faydalan diyolar

Yeni açılan araştırma hastanesine gitmek istiyorum ama sıra bulamıyorum giden sıra nasıl alıyor bana yardımcı olabilir mi ?

mesajıma cevap alamadım yok mu Sakarya'dan kimse

mesajıma cevap alamadım yok mu Sakarya'dan kimse

ben bu yaz neşe hanımda normal doğum yaptım, sabahın 5inde geldi, saolsun bi arızada çıkmadı doğumla ilgili, ama araştırma hastanesinin özellikle yeni binanın çok iyi olduğunu duydum, merkezi hastane randevu sisteminden randevu alınıyor diye biliyorum, MHRS sen burdan mı sıra bulamadın?

Teşekkürler sesimi duyduğun için :)

Hastane Randevu Merkezi hastane randevu sisteminden bulamadım ben

çünkü yeni araştırma hastanesinin çok iyi olduğunu duydum ve nasipse orda yapmak istiyorum doğumumu :)

Son düzenleme:
Teşekkürler sesimi duyduğun için :)

Hastane Randevu Merkezi hastane randevu sisteminden bulamadım ben

çünkü yeni araştırma hastanesinin çok iyi olduğunu duydum ve nasipse orda yapmak istiyorum doğumumu :)

Şimdi arkadaşımı aradım, o da orda kadın doğuma gidiyor, bu ayınkiler dolu olduğu için çıkmıyordur dedi, istersen ay başında bi daha gir sisteme bi bak bakalım çıkacak mı?

Bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iletinin altındaki hamilelik takvimini görünce o günlerim geldi aklıma duygulandım bi an, şu an 6buçuk aylık bi oğlum var, inşallah sende sağlık ve huzurla yaşarsın bu tatlı günleri :KK34:

Ayrıca aklına takılan şeyler olursa da sorabilirsin, nacizane bi bebek annesi olarak bi miktar tecrübe edindim tabi :KK37:

Şimdi arkadaşımı aradım, o da orda kadın doğuma gidiyor, bu ayınkiler dolu olduğu için çıkmıyordur dedi, istersen ay başında bi daha gir sisteme bi bak bakalım çıkacak mı?

Bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iletinin altındaki hamilelik takvimini görünce o günlerim geldi aklıma duygulandım bi an, şu an 6buçuk aylık bi oğlum var, inşallah sende sağlık ve huzurla yaşarsın bu tatlı günleri :KK34:

Ayrıca aklına takılan şeyler olursa da sorabilirsin, nacizane bi bebek annesi olarak bi miktar tecrübe edindim tabi :KK37:

çok teşekkür ederim canım uğraş verdiğin için ay başında tekrar bi denerim ben :)

amin inşAllah herşeyin hayırlısı ilk ultrasonda gördüğümde bende çok duygulanmıştım sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Allah bağışlasın yerim o tosuncuğu ben :)

çok sevinirim canım tecrübe tabi ki çok önemli faydalanmak isterim

slm kızlar bende başomdan geçeni anlatayım belki yardımcı olur, 2 aylık bebeğim var nomal doğumla dünyaya geldi. ben gebeliğimin en başından beri beyhekim hastanesinde neşe çakmakçıya muayaneye gidiyordum, çok güleryüzlü sempatik konuşkan ilgili, artık doğumuma son 1 hafta falan var neşe hanıma gittik günün dolmak üzere eğer bu hafta cumaya kaar bir sancın veya belirtin olmazsa perşembe gel bi karara varalım günün geçiyo artık 1hafta daha bekloruz dedi, neyse iyi ama içimde bir his galiba sezeryana doğru gidiyorum dedi ve korkmaya başladım çünkü asla sezeryan istemiyordum. perşembe günü geldi çattı agrı sızı yok iyice kkorkum arttı kesin sezeryan olucam ne yapıcam ben demeye başladım. artık randevu saatimiz geldi ve neşe hanımın odasına girdik tabiönce nstye girmiştim çıkan sonuca baktı ve hiçbir doğum belirtisi yok ben seni yarın sezeryana alıcam dedi. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. neşe hanım bekleyemezmiyiz 4 5gün daha ben sezeryan olmak istemiyorum ddim. doktor bekleriz ama ya kakasını yerse nerden bilicez benim bilgilendiğim doğum bilgisi daha fazla beklememe izin vermez dedi ben risk alamam hem araya bayram giriyo sancın gelse bile 1 2gün içinde ben yokum il dışındayım doumunu yapamam zaten en son cmrtsi beklerim arefe günü sancın gelirse cmrtsi yani doğum yaparsın aksi halde ben beklemem sen bilirsin risk alamam dedi. tama deyip morel bozuk bir şekilde çıktık. ben bşka bi doktora gitmek istedim eşim araştırmış adatıpta kadın doğumcu hemde hastanenin başhekimi olan sadık akbıyıklıyı bulmuş cuma gününe andevu aldı oraya gittik doğumuma artık birkaçgün var. sadık bey beni ultrason muayanesine aldı bebeğimin gayet iyi olduğunu 1hafta aha bekleriz bekleme sürecimiz var dedi, beni diğer kontroller için doğum haneye yolladı nstye girdim ve çatı muayanesi yapıldıaz bir sancın var 1 cm açılma var dendi.normal olma ihtimali var beklememiz gerek dendi ve eve geldik. ertesi sabah benden nişan geldi ve hafif agrı hemen gittik doktora nstye girdim ve tekrar çatı muayanesi yapıldı ağrım başlamış biraz dendi 2cm açılma var dendi şimdilik eve gidin ağrın artınca veya suyun kanaman herhangi biri olursa gelirsin dendi eve gldik, gece 12 ye doğru ağrım arttı sabah 7 ye kadae bekledik ağrım baya artmıştı uyuyamadım sabaha kadar yürüdüm durdum yürümek iyi geliyordu arada 2 3 dklığına ağrım geçiyodu uyumaya çalışıyordum ama yine başlıyordu sancım ve belliydi artık doğum sancılarıydı bu sabah 8 de çıktık yola doğru hastaneye, tekrar nst muayane falan evet doğumun başlamış dendi ve akşam 5 te bayramın birinci günüydü 6 kasım normal doğum yaptım. bebeğim dünyaya geldi vesıkıntılarım korkularım bittiydi. teşekkür ediyorum sadık akbıyıklıya

Bu notu okuduktan sonra ben de üye olup yazmmalıyım dedim. Çok iyi yapmısınız oradan çıkıp başka hastaneye gitmekle. Sizin yazdıklarınızı okuyunca kendi kendime , nasıl da bilgisizliğinden faydalanıp alelacele insanları sezeryana sürüklüyorlar, dedim. Sakarya'da kadın doğumcu arayan ve kandırılmak istemeyen arkadaşlar Neşe Çakmakcı'ya gitmeyin diyorum ben.. Daha doğum başlamadan doğum sancın var deyip 18 saatlik bekleyişten sonra hiç bir problem yokken alelacele sezeryan yaptırdılar bana...

merhaba kizlar..
ben bayan doktor tercihimden dolayi handan hanima gittim.ne yuzume bakti ne de benimle ilgilendi.zorla test yaptirdim.ona ne gerek var buna ne gerek var dedi.hic memnun kalmadim.verdigim paraya yazik oldu.sikayetimi de adatipa ilettim.umarim ilgilenirler.
sadik beyden de hanimlar cok memnun fakat herzaman dolu..herhalde bende ona gidecem artik kontroller icin.
nurhan hanimda fena degil.en azindan yuzunuze bakiyor sorularinia cevap veriyor..

Son düzenleme:
babam derki köpek köpeği ısırmaz... handan hanımı kimbilir kaç kişi şikayet etti ama hala yeri aynı...

bende sevgi hanımdan çok memnun kaldım ama hastane beş para etmez... ebeler suratsız...odalar havasız, camsız, küçücük, refakatçinin yatacağı yer bile yok...ben ikinciyi sezeryan düşündüğüm için üç gün adatıpta kalmam mümkün değil dye beyhekime gideceğim büyük ihtimalle... ama gece üç dört kere özel telefonunu arayan ebelere hep ilgili cevap verdi benim için sabah 6 da ise hastanedeydi pazar olmasına rağmen...

aslında bunu konu bile etmememiz lazım olması gereken bu... para veriyoruz o kadar...inşallah neşe hanımdan memnun kalırım...

arkadaşlar merhaba

ben de dün akşam Günay Bey'e gittim çok memnun kaldım işin aslı ilk önce özel bir hastaneden sıra almaya çalıştım şubatın 17sine bulabildim ondan da aldım. O zamana kadar beklemeyeyim diye doğum evinden de bir sıra alayım dedim tesadüfen Günay Bey'e almışım şimdi hastaneden çıktığımdan beri Günay Beyi arıyorum ( burayı da öyle buldum) özel bir klinikte çalışıyor mudur diye ben çok memnun kaldım ama hastane ortamında biraz sıktı var bana kalsa en önemlisi eşim bebeği göremiyor buna karşıyım ben! benim ne kadar hakkımsa bebeği görmek eşiminde hakkı diye düşünüyorum. şayet özel bir klinikte çalışıyor ise kesinlikle Günay beye devam etmeyi düşünüyorum diye randevu aldığım doktorda çok tanınan bir doktor ki ailemde çok kişinin doğumunda yer aldı ama ben Günay beyi araştırıyorum şuan için, sizin için sorun değilse Günay bey benle çok ilgilendi en azından o anki stresimi sakinleştirdiği için bile müteşekkirim...

X