Annelerimiz hep der dimi önceden cep telefonları yoktu...
Ev telefonlarıda çok az kişide vardı..
Öylee sizin gibi her gün görüşmüyoduk...
uzun zaman görüşmediğimiz olurdu derler hep...
Eeee sonuç itibari ileee uzun zaman görüşmediği için bunu farkedemiyo olabilir insanlar...Ve ayrıca buluşacakları zaman traş olup gidiyomuş demekki anlamamış..
Sizinde anlamamanız ilginç.Bazı şeyleri görmek gerekiyomuş.
yazık o kızcagıza çok üzüldüm ama böyle bir sorunu varsa eşe bunun evlenmeden önce söylenmesi ve gösterilmesi gerektiğini biliyorum.. yksa herkes hasta olabilir kimin basına ne gelir belli olmazki.. evlenmeye layık gördüğü bi eşi sırf böyle bişey yüzünden hemen ailesine göndermekte zalimlik bence ,o kızın bu durumu eşine daha önceden söylememeside zalimlik..Arkadaslar bi tanidigimiz oglunu bi turlu evlendiremiyordu 30 yasinida gecmisti.. oglunun begendigi gelin adaylarini annesi begenmiyrdu.en sonunda kendi secti ogluna gelini ve dugun oldu. dugunden sonra ertesi sabah gelin lavaboya gitmis az sure sonra pesinden ogluda gitmis, ne gozle gorsunki yeni gelincik yuz tirasi oluyormus resmen, ogluda annesine o anda bagirmis nerden bulduysan geri yolla, bana bula-bula boyle birinimi buldun diye.. kizi apar topar kizlik evine yollamislar, kadinda eve gelince gelininin esyalarini karistirmis bi suru doktor raporlari varmis hormon dengesizliginden tedavi goruyormus... o aksamda gelinin annesi evi basmis kiyamet kopartmis, ne olmus sakalliysa sakalli bendede sakal cikiyor yuzumde ama onca sene evliyim ve cocuklarimda var demis... ama bosanacaklar sanirim, kadinin dedigine gore gerdek gecesinde birlesmemisler zaten.fisfisfis.. Hayat ne ilgincyaa Allah'in verdigi dertlere bi sey denmez ama... Allah herkesin sonunu hayir eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?