Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:Roflol: bence tiksinme canim kaldiki sokakta olu yatan kopegin kokusuna bile tiksinen insan ,obur dunyada bunun hesabini zor odermis :çok üzgünüm:
Bu nedenle ayrılırmı insan ağda var lazer var tedavisi mümkün olmayan birşeymi sanki
Bende de çok zayıf tüyler var yüzümde ağda falan hiçbirşey yapamıyorum çünkü yüzüm çok hassas epilasyonda yapilmıyor tüyler zayıf ve ince..
Beni alanda geri getirirmi ki aceptatlicadiarzu
bisi yiyerek okuyordum ondan oldu
senin soyledigin sey de yanlis, islami da cocuklariniza boyle ogretmeyin lutfen, cok zor ve yukumluluklerini yapmasi cok zor biseymis gibi gostermeyin.
Arkadaslar bi tanidigimiz oglunu bi turlu evlendiremiyordu 30 yasinida gecmisti.. oglunun begendigi gelin adaylarini annesi begenmiyrdu.en sonunda kendi secti ogluna gelini ve dugun oldu. dugunden sonra ertesi sabah gelin lavaboya gitmis az sure sonra pesinden ogluda gitmis, ne gozle gorsunki yeni gelincik yuz tirasi oluyormus resmen, ogluda annesine o anda bagirmis nerden bulduysan geri yolla, bana bula-bula boyle birinimi buldun diye.. kizi apar topar kizlik evine yollamislar, kadinda eve gelince gelininin esyalarini karistirmis bi suru doktor raporlari varmis hormon dengesizliginden tedavi goruyormus... o aksamda gelinin annesi evi basmis kiyamet kopartmis, ne olmus sakalliysa sakalli bendede sakal cikiyor yuzumde ama onca sene evliyim ve cocuklarimda var demis... ama bosanacaklar sanirim, kadinin dedigine gore gerdek gecesinde birlesmemisler zaten.fisfisfis.. Hayat ne ilgincyaa Allah'in verdigi dertlere bi sey denmez ama... Allah herkesin sonunu hayir eylesin..
Böyle bi olay eniştemin başınada gelmiş...
Teyzemle nişanlanmadan önce bi sevgilisi varmış...
Ve ona haber vermeden onları ziyarete gitmiş bi gün kız ortalıklarda yokmuşş sonra biraz ilerde onu tıraş olurken görmüş ..
Tabiki eniştemde bırakmış kızı...
Oluyor böyle şeyler...
Hayat işte...
Ama vardır her şeyin bi çözümü...
Bu nasil is ya, tras olmus bi erkek nasil belli oluyosa kadin da goruntu itibariyle
belli olur yani illa tras olurken mi gormek gerekiyomus cok ilginc-tatlicadiarzu-