haklısınız da kaçtı uyku işte regl hormonları sanırım. Borç istenirken o Alamanya fuarından alınanların parası gidiyor ona bilseCahil insan ne anlar Alamanyadan, fuardantakmayın amaaan yatın uyuyun misler gibi..
Zaten evime asla kabul etmeyeceğimi başka sebeplerden eşim biliyor gidersek onun evi de değil içimde büyüyor ben asla söyleyemiyorum kendimi yiyorum siz gibi olabilirim umarım bendeBunu soyleyebilicek kadar saygisiz cahil bir insanin yanina ozellikle hic gitmezdim. Almanyadaki bok senden daha onemli derdim direk. Benimde agzimin ayari yoktur beni onemsiz gorup isimi gucumu beni hafife alip laf sokan insnalarin karsisinda hic susmadim. Cahili susarak akillandiramassiniz
Bu cahiller onu da anlamazBence böylelerine aynı dilden konuşmak lazım ama anlamazlar aynı dilden konuşmasan da anlamazlar binaenaleyh hiçbir şekilde anlamazlar
Bizde de kızı var final tatili diye geldi o aradıBence böylelerine aynı dilden konuşmak lazım ama anlamazlar aynı dilden konuşmasan da anlamazlar binaenaleyh hiçbir şekilde anlamazlar
Kızkardeşim sana deseydi dedim goygoya alırdım diyor ki kendisi gamsız takılmaz gerçekten ama takılacağı kesin tutardıBenim kaynım da böyle kaba.bizim taraftan biri böyle yapsa eşlerimiz hayatta konuşmaz ama kendi tarafı yapınca hep bı bahanesi var.
Ya keşke görseniz köylerini 15 haneBurda bk yok ama sizin köyde bolca sığır var derdim
Adam bariz sığır, davet ettiği yer de sanırsın Paris altı üstü köy işte mal degneği
Heee bok var yermisin deseydın. Denirdi çok şeyde uykundan önemlı deıl. Gereklı bı can sıkıntusı bende olsam sıkılırdım. Terbıyesız. Haklısın ama herkesı ıyı edemıyoruz.Fikirlerinizi bir konuda almak istedim. Farklı şehir evliliklerinin malum konusu bayramları ikiye böldük bir ona bir bana gidiyoruz. Ama 14 senedir benim sıram olduğun da bile gelmiyor musunuz söylemi artık travmam oldu. Benim anne babam yok ama mezar ziyareti kızkardeşim annem gibi emeği olan teyzem var memleketim de.
Bugün konuşulurken yenge Ramazan da geliyorsun değil mi dedi kurban da gideceğimiz belli kurban alınmış. Bende kendi tarafıma da gidemeyebileceğimi işimizle ilgili bir fuar olduğu için kesin katılmamız gereken Almanya da olabiliriz dedim. Fuar tarihi tam arefe ve bayram gününe denk geliyor.
Kocası yani eşimin abisi b.k mu var Almanya da dedi şok oldum sizin köyde de aynısından var sanki demeyi kendi karakterime yediremedim asla ne bilim ben gereksiz mi takıldım bu saat oldu uyku tutmadı eşim kaba bir şaka desede saygısızlık gibi geliyor onu da payladım…Gereksiz bir alınma mı?
Eskiden olsa aman boşver derdim ama artık bende cevap veriyorum.sirf eşimin ailesi diye onların saçmalıklarına katlanmak zorunda degilimKızkardeşim sana deseydi dedim goygoya alırdım diyor ki kendisi gamsız takılmaz gerçekten ama takılacağı kesin tutardı
Saygısızlık. Eşinize söylesin kardeşini uyarsın.Fikirlerinizi bir konuda almak istedim. Farklı şehir evliliklerinin malum konusu bayramları ikiye böldük bir ona bir bana gidiyoruz. Ama 14 senedir benim sıram olduğun da bile gelmiyor musunuz söylemi artık travmam oldu. Benim anne babam yok ama mezar ziyareti kızkardeşim annem gibi emeği olan teyzem var memleketim de.
Bugün konuşulurken yenge Ramazan da geliyorsun değil mi dedi kurban da gideceğimiz belli kurban alınmış. Bende kendi tarafıma da gidemeyebileceğimi işimizle ilgili bir fuar olduğu için kesin katılmamız gereken Almanya da olabiliriz dedim. Fuar tarihi tam arefe ve bayram gününe denk geliyor.
Kocası yani eşimin abisi b.k mu var Almanya da dedi şok oldum sizin köyde de aynısından var sanki demeyi kendi karakterime yediremedim asla ne bilim ben gereksiz mi takıldım bu saat oldu uyku tutmadı eşim kaba bir şaka desede saygısızlık gibi geliyor onu da payladım…Gereksiz bir alınma mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?