Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim cok varos bir karakter yani muhatap olsan anlamaz olmasan uste cikar felan .şaka degil terbiyesizlik seviyesizlik buFikirlerinizi bir konuda almak istedim. Farklı şehir evliliklerinin malum konusu bayramları ikiye böldük bir ona bir bana gidiyoruz. Ama 14 senedir benim sıram olduğun da bile gelmiyor musunuz söylemi artık travmam oldu. Benim anne babam yok ama mezar ziyareti kızkardeşim annem gibi emeği olan teyzem var memleketim de.
Bugün konuşulurken yenge Ramazan da geliyorsun değil mi dedi kurban da gideceğimiz belli kurban alınmış. Bende kendi tarafıma da gidemeyebileceğimi işimizle ilgili bir fuar olduğu için kesin katılmamız gereken Almanya da olabiliriz dedim. Fuar tarihi tam arefe ve bayram gününe denk geliyor.
Kocası yani eşimin abisi b.k mu var Almanya da dedi şok oldum sizin köyde de aynısından var sanki demeyi kendi karakterime yediremedim asla ne bilim ben gereksiz mi takıldım bu saat oldu uyku tutmadı eşim kaba bir şaka desede saygısızlık gibi geliyor onu da payladım…Gereksiz bir alınma mı?
canim cok varos bir karakter yani muhatap olsan anlamaz olmasan uste cikar felan .şaka degil terbiyesizlik seviyesizlik buFikirlerinizi bir konuda almak istedim. Farklı şehir evliliklerinin malum konusu bayramları ikiye böldük bir ona bir bana gidiyoruz. Ama 14 senedir benim sıram olduğun da bile gelmiyor musunuz söylemi artık travmam oldu. Benim anne babam yok ama mezar ziyareti kızkardeşim annem gibi emeği olan teyzem var memleketim de.
Bugün konuşulurken yenge Ramazan da geliyorsun değil mi dedi kurban da gideceğimiz belli kurban alınmış. Bende kendi tarafıma da gidemeyebileceğimi işimizle ilgili bir fuar olduğu için kesin katılmamız gereken Almanya da olabiliriz dedim. Fuar tarihi tam arefe ve bayram gününe denk geliyor.
Kocası yani eşimin abisi b.k mu var Almanya da dedi şok oldum sizin köyde de aynısından var sanki demeyi kendi karakterime yediremedim asla ne bilim ben gereksiz mi takıldım bu saat oldu uyku tutmadı eşim kaba bir şaka desede saygısızlık gibi geliyor onu da payladım…Gereksiz bir alınma mı?
Haklısınız ama Kırıldığımı dile getirdim kahkahalarla karşı taraf ve kız güldü bir ben gülmedim bir haftadır bizde sadece buna mahçup olacaksa bilemem demezsem o an çok içimde kalacaktı oda babamı biliyorsun köyüne toz kondurmaz dedi ki kendi annesi de ilçeye geçti şehir dışından gidecek gibi davranacakmış 2 saat gidip misafirliğeKızı karıştırmanıza gerek yokmuş.
Kendisine söylemediğiniz şeyi kızına söyleyip misafiri mahcup etmek olmamış.
Teşekkür ederim tekrar mesafe koymalıyım kızı bizde olmazsa konuşmazdım bile aramıyorum ben zatenŞaka falan yapmamış baya kıskanmış avrupaya gitmenizi
Cahil işte haddini bildirin bundan sonra bence
o kadar bencil ve çıkarcı ki dünya etrafında dönüyor hissedengiller bayramlar da kesim yapıyor kardeşleri de bedava işçi işte sakin kafayla düşününce çıkardığım sonuç öyle bir iki kesilmiyor iki bayramda da kesim yapılıyor köylerinde parayla eleman asla tutmuyor bizimkiler var diyeŞaka falan yapmamış baya kıskanmış avrupaya gitmenizi
Cahil işte haddini bildirin bundan sonra bence