Şaka mı Saygısızlık mı?

Yenge dansözlük etmiş ama annem babam ölse ben de koca bayrama memlekette geçirmek istemem

canim cok varos bir karakter yani muhatap olsan anlamaz olmasan uste cikar felan .şaka degil terbiyesizlik seviyesizlik bu

canim cok varos bir karakter yani muhatap olsan anlamaz olmasan uste cikar felan .şaka degil terbiyesizlik seviyesizlik bu

Kızı karıştırmanıza gerek yokmuş.

Kendisine söylemediğiniz şeyi kızına söyleyip misafiri mahcup etmek olmamış.

Kızı karıştırmanıza gerek yokmuş.

Kendisine söylemediğiniz şeyi kızına söyleyip misafiri mahcup etmek olmamış.
Haklısınız ama Kırıldığımı dile getirdim kahkahalarla karşı taraf ve kız güldü bir ben gülmedim bir haftadır bizde sadece buna mahçup olacaksa bilemem demezsem o an çok içimde kalacaktı oda babamı biliyorsun köyüne toz kondurmaz dedi ki kendi annesi de ilçeye geçti şehir dışından gidecek gibi davranacakmış 2 saat gidip misafirliğe
15 dakikalık yerden

Şaka falan yapmamış baya kıskanmış avrupaya gitmenizi

Cahil işte haddini bildirin bundan sonra bence
o kadar bencil ve çıkarcı ki dünya etrafında dönüyor hissedengiller bayramlar da kesim yapıyor kardeşleri de bedava işçi işte sakin kafayla düşününce çıkardığım sonuç öyle bir iki kesilmiyor iki bayramda da kesim yapılıyor köylerinde parayla eleman asla tutmuyor bizimkiler var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…