• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Afiyet olsun 🤗
Biz bugün niyetlenemiyoruz kızımla inşallah yarın yapicaz sahur ama benimde mutfakta işlerim var birde sahur aohbetlerini dinliyorum o bile yetti 😍
Ya Allah günah yazmasında ben biraz sıkılıyom o programlardan 🙈 şimdi yabancı damat açıcam youtubedan onu izlicem. Canım dizim ya 😂

Ya Allah günah yazmasında ben biraz sıkılıyom o programlardan 🙈 şimdi yabancı damat açıcam youtubedan onu izlicem. Canım dizim ya 😂
Ay bende öyle bayılarak izlemiyorum ama sevdiğim hoca var onu izliyorum boş kaldıkça 🤭
Dizi izliyoruz bizde genelde.

Hey maşallah eniştem attığını vuruyor demek ki 😂
Hayırlı,uğurlu olsun inşallah 😊
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Dilek kapın açıkmış demek ki

😃
Ben hep hayırlısını diledim.
Hakkımda hayırlı olanı kaderime yazsın Rabbim.

Ramazan bereketiyle geliyor. Bu da mı inanmayanlar için gol değil a dostlar? :63:

Tebrik ederim. Sağlıkla gelişsin, kucağınıza alın inşallah. :anneadayı:

Amin. sağolun, beta düşük gibi geldi bana ağrılarında var ama sonu hayırlı olsun.

Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii 🤗 coooook kötü bi insanim degil mi…

Cok güldümyaaaaa herkes 👎🏻👎🏻Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
He he evet o dediğinden 🤦🏼‍♀️
Konuşmayı ne cok seviyosunuz sizene hanımefendi istersek tiyatro oynarız biz sizin inançsızlıgını eleştiriyomuyuz susmayı cok (boş) konuşmamayı öğrenin önce…

Daha cok az beta o yuzden gorunmemistir tabi herkesin imtihani farkli insallah guzel bir gebelik gecirirsin de kucagina alirsin 😍

Allah razı olsun sagolun.
6 gün adet gecikti evde test yaptım 3 kez negatif..
Net silik çizgi yok net tek çizgi..
Hiç Bir belirtidir yok başka, ben sprial sonrası genel bı muayene enfeksiyon var mı diye gitmiştim esasen, gecikmeyi söyleyince beta istediler mecburen.
Ben bu kadar erken beklemiyor olmamın şokundayim hala, heyecan yok alt karın ağrılarım var.
hakkımızda hayırlı.

İyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi :KK70:
Ben varım. Rahat edip uyamıyorum bir türlü. Oruç tutmuycam ama eşime sahur hazırlıycam :)

Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii 🤗 coooook kötü bi insanim degil mi…

Cok güldümyaaaaa herkes 👎🏻👎🏻Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying

Müslüman olmadığın için sende olmaz o heyecan o ilahi feyz..
Ama yinede biz inancımız gereği senin için Allah'tan hidayet dileriz.
Ramazan ayında şeytanlar ve şeytani insanlara fırsat vermezmiş Allah..
Ne tür bı inanç ya da inançsızlık içindesin bilemeyiz lakin Eksikliğini burada gideremezsin canimm..
Arkadaşlar umarım seni ciddiye alıp cevap vermez..
Kavga çıkarıp konuyu kilitleyecek aklınca hasbam..

Back