- 6 Aralık 2018
- 6.693
- 15.591
- 248
Ay vala tutamadım kendimi ya kızmaz inşallah banaAyyy yarıldım gülmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay vala tutamadım kendimi ya kızmaz inşallah banaAyyy yarıldım gülmekten
Ayy benimki daha fenaBizimki de kör kurşun
Sanada nasip olur inşallah ❤Bizimki de kör kurşun
Kızmaz kızmazAy vala tutamadım kendimi ya kızmaz inşallah bana
Ehehe tutamadım kendimi seviyom arada böyle fırlamalıklar yapmayıKızmaz kızmaz
Vala ben başladım bileDavulcu geldi bizim buraya
Sahura da az kaldı başlayın hazırlıklara
Afiyet olsunVala ben başladım bile
Akşam yemeği yememiştim acıktım
Banlancam ya ondan dedimHer akşam her akşam bekleme ya boşver
Arada kocan tek başına yaşasın ramazan ruhunu
Ya Allah günah yazmasında ben biraz sıkılıyom o programlardan şimdi yabancı damat açıcam youtubedan onu izlicem. Canım dizim yaAfiyet olsun
Biz bugün niyetlenemiyoruz kızımla inşallah yarın yapicaz sahur ama benimde mutfakta işlerim var birde sahur aohbetlerini dinliyorum o bile yetti
Benim saf kafam o inceyi göremedi işte o anBanlancam ya ondan dedim
Ay bende öyle bayılarak izlemiyorum ama sevdiğim hoca var onu izliyorum boş kaldıkçaYa Allah günah yazmasında ben biraz sıkılıyom o programlardan şimdi yabancı damat açıcam youtubedan onu izlicem. Canım dizim ya
Bizde yok daha oturduk yiyoruz bizDavulcu geldi bizim buraya
Sahura da az kaldı başlayın hazırlıklara
Hey maşallah eniştem attığını vuruyor demek ki
Hayırlı,uğurlu olsun inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Dilek kapın açıkmış demek ki
Ramazan bereketiyle geliyor. Bu da mı inanmayanlar için gol değil a dostlar?
Tebrik ederim. Sağlıkla gelişsin, kucağınıza alın inşallah.
Artık izleyecek güzel dizi bulamadığım için eski dizileri baştan izleyip duruyorum bendeAy bende öyle bayılarak izlemiyorum ama sevdiğim hoca var onu izliyorum boş kaldıkça
Dizi izliyoruz bizde genelde.
He he evet o dediğindenRamazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii coooook kötü bi insanim degil mi…
Cok güldümyaaaaa herkes Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Daha cok az beta o yuzden gorunmemistir tabi herkesin imtihani farkli insallah guzel bir gebelik gecirirsin de kucagina alirsin
Ben varım. Rahat edip uyamıyorum bir türlü. Oruç tutmuycam ama eşime sahur hazırlıycam :)İyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii coooook kötü bi insanim degil mi…
Cok güldümyaaaaa herkes Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Niye uyuyamıyosun bacım hayrola?Ben varım. Rahat edip uyamıyorum bir türlü. Oruç tutmuycam ama eşime sahur hazırlıycam :)