- 17 Şubat 2020
- 10.687
- 28.112
- 548
Amaaa bosver biz gene guzelce sohbet ederizNormalde kafama takmam ama bilmiyorum üzüldüm cidden. Güzelce sohbet edelim istemiştim sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaa bosver biz gene guzelce sohbet ederizNormalde kafama takmam ama bilmiyorum üzüldüm cidden. Güzelce sohbet edelim istemiştim sadece.
Kurban oldugum rabbim ilk geceden duam kabul oldu bak benimle iyi gecinin ahahhahahhaSenin konunda bişey yok minnoş bu magni nasıl istediyse kavga çıksın dedi durdu al buyur
Sen ağzını açma yeterKurban oldugum rabbim ilk geceden duam kabul oldu bak benimle iyi gecinin ahahhahahha
Ah aksiyonsuz hayat olmaz ama cemosSen ağzını açma yeter
Bu musallat olan kesimdenYav bide seytanlar baglaniodu bunu unutmuşlar
Allah acil şifa versin .. Insallah Minik en Kisa zamanda kavusur Sagligina
Allah Tüm cocuklari hastaliktan kötülükten ve acidan korusun Amin
Ramazanin sebebi tadiyla tuzuyla veya heyecanla hic bir alakasi yok ama.
Yanlis anlasilmasin Ben ne oruc tutuyorum nede müslümanim. Ama gercekten bu tiyatrolar beni son zamanlarda acayip rahatsiz ediyor. Birden sözde herkes süper müslüman, 11ay herkes herkesin arkanda konusuyo, alkol kullaniyor zina isliyor yalan söylüyor. Ve sadece o bi ramazan ayinda 99,9999 biiiirden namaz kiliyor, (gercekten kiliyorsa) orucmus camiymis artik hepsi show artik alem ettiniz bu ayi. Tüm Gece uyanik kalin, Sonra ayi gibi doldururun karninizi Sonra 5 kadar Yatin „ooooch iki Saat Sonra iftar“
Ah ahhh
Neyse anlayana Gitsin bu mesaj
Hadi Simdi kizma zamaniii coooook kötü bi insanim degil mi…
Cok güldümyaaaaa herkes Yaaa dogruyu söyleyince böyle oluyor .. Canlar size Hayirli sahurlar Cok yagli yemeying
Yarın gece vakitli aksiyon olsun de bariAh aksiyonsuz hayat olmaz ama cemos
Aaaaaaa üstüme iyilik sağol Müslüman değilim dedi ya la milletin hatim gruplarına girip cüz alıp okumuyordur bu musallat dikkat etmek lazımBir de inansaniz hatim indirecekmissiniz.
Ya Of mubarek Ay diyorum sakin kal diyorum ama olmuyor boyle insanlaraYarın gece bakırlı aksiyon olsun de bari
Sahuru kavgayla yemiyelim
Anlamiyorum ki iki tarafinda gonlu olsun diyorBir de inansaniz hatim indirecekmissiniz.
Hadi buyur. Bu ne şimdi?Bir de inansaniz hatim indirecekmissiniz.
Yoo senin bi suçun yok ki. Suçu olan belli.Minik kusura bakma tutamadım ben kendimi konunu biraz şey yaptım ama
Yarınki sahurda olamam muhtemelen diğer sahurda görüşürüzYoo senin bi suçun yok ki. Suçu olan belli.
Her akşam her akşam bekleme ya boşverYarınki sahurda olamam muhtemelen diğer sahurda görüşürüz