- 17 Şubat 2020
- 10.687
- 28.113
- 548
Ahjajajjajaja yagmur duasi gibi kaos duasiAhahaha kaostan beslenitoruz biz resmen magni elini açıp kaos duasını yaptı bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahjajajjajaja yagmur duasi gibi kaos duasiAhahaha kaostan beslenitoruz biz resmen magni elini açıp kaos duasını yaptı bekliyoruz
Getirin ulen küreyi hangi topicte kaos var bakalımAhjajajjajaja yagmur duasi gibi kaos duasi
Valla ben bi kaos cikarmaya meyl ettim ama karsidakinden atak gelmedi kaldi oyleAhahaha kaostan beslenitoruz biz resmen magni elini açıp kaos duasını yaptı bekliyoruz
Ayy anliyorum seni bende tek kalinca boyle oluyor valla ayi var buyuk onun dahi gozlerini kapatip uyuyorum rabbim korusunBenim eşim geceleri evde olmuyor geçen sene çok çektim bu yüzden korkudan aklım çıkıyordu bu sene hafif yemeye çalışacağım o yüzden
Aslında çok okurum besmelesiz girmem yatağa ama Ramazanda hep geliyor malesef
Kaçırdım ben onu görmedimValla ben bi kaos cikarmaya meyl ettim ama karsidakinden atak gelmedi kaldi oyle
Anasayfaya bak azicikKaçırdım ben onu görmedim
Zaman geriye aksin dunki geri gelsinGetirin ulen küreyi hangi topicte kaos var bakalım
İyi ki öyle dertlerim yokAh sweet benim koca cok bakimli
Onun yaninda ister istemez kendimi salamiyorum yoksa hic sevmiyorum jajajjajaj
Sonraki muhabbeti gördüm ama olayı anlamadım çok futuristik muhabbetler vardıSanatsal bir kaostu
Ben geldiğimde üstteydi ben 4 sene önce 750 lira doğalgaz öderken o 200-300 ödüyordu düşün gerçi donsada cimrilikten yükseltmez deBu nasil sans kolen olam insan onu alta oturtur
Cidden kotu he bakimli erkek biktimİyi ki öyle dertlerim yok
Aman o da biliyo zaten küsüm o şahsiyetleValla gidiyom kocana söylicem
Allahım şöyle bir kayın nasip etCidden kotu he bakimli erkek biktim
Kendi boya yapmaya giderken bir sise parfum bosaltip gidiyorgene benimki iyi
Kaynimu hic anlatmiyorum bazen marka krem aliyor yuzune iyi gelmeyince bana veriyor
Mezara goturcekler sanki bizimkiler de ayni cimrilerBen geldiğimde üstteydi ben 4 sene önce 750 lira doğalgaz öderken o 200-300 ödüyordu düşün gerçi donsada cimrilikten yükseltmez de
Banı açılıp geliyormuşZaman geriye aksin dunki geri gelsin
Hee o zaman tamam devamkeAman o da biliyo zaten küsüm o şahsiyetle
Kotu elti gelmez insallah da yoksa iyi Allah var analarina hic cekmemislerAllahım şöyle bir kayın nasip et
Harbi her an açılabilir, kaçta ban yediydiBanı açılıp geliyormuş