- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Aman bunlar da hep bi naneAhmet Kaya’yı sevmem, o yüzden açmadım yavrimu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bunlar da hep bi naneAhmet Kaya’yı sevmem, o yüzden açmadım yavrimu![]()
Ben tek başıma yapacağım, ama o zamana oruçsuz olurum sanırımBizimde yapılacak ,ama bayrama yakın inşaallahBiz 3 kişiyiz çabuk yapıyoruz.
Eşimde yardım eder![]()
Eşin aynı benBen şarkılarını severim. Eşim asla dinlemez, dinletmez.![]()
Hayatımda ilk kez kıymalı börek yaptım Nevreste. Glutensiz undan.Aynen şarkılarını severim.Diğeri beni alakadar etmez![]()
Nane mi?Aman bunlar da hep bi nanefilizi ayrı yasmini ayrı
![]()
Rica ederim canımcım ne demekAyy çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni ciceem![]()
O da nefret eder. Ya zaten tipini görsen direkt dersin bu Ahmet Kaya’dan nefret ediyor diye ahsjahjsjaEşin aynı ben
Nefret ederim, o derece![]()
Ellerine sağlık canımHayatımda ilk kez kıymalı börek yaptım Nevreste. Glutensiz undan.![]()
Benimde son günler öyle olacak ondan bekliyorumBen tek başıma yapacağım, ama o zamana oruçsuz olurum sanırım![]()
Bizim tontri gibiEllerine sağlık canımSende maşaallah börekçi oldun
![]()
Ya ben açarım ama sadece ıspanaklı börek yapardım. Bir de sadece eşime yaparım çünkü başkasına yaptığımda güzel olmuyorEllerine sağlık canımSende maşaallah börekçi oldun
![]()
Bnede hiç sevmem kendisini bir sahne olayı vardı nefret ettim kendisindenHiç sevmem, ne edeyim
Adele severim, ama arada güme gitti garibim![]()
Heeee nane. Nane nane nane nane, na naaa na neee. Çikita muzdaki naneNane mi?
Sevmiyorum, zorla mı?![]()
TanımıyorumArkadaş hep becerikliydi![]()
Canım hiçbir şey koymadan bile oluyorİnşallah güzel olmuştur bakalım maya değil de kabartma tozu koydum çünkü maya bitmiş evdesence nasıl olur?
Ya ben açarım ama sadece ıspanaklı börek yapardım. Bir de sadece eşime yaparım çünkü başkasına yaptığımda güzel olmuyor![]()
Ellerine sağlık olsun ...Hayatımda ilk kez kıymalı börek yaptım Nevreste. Glutensiz undan.![]()
Evet sen tanımazsınTanımıyorum![]()
Sensin AjdarHeeee nane. Nane nane nane nane, na naaa na neee. Çikita muzdaki nane![]()
Sen kimsin de bakalım bizeİnşallah güzel olmuştur bakalım maya değil de kabartma tozu koydum çünkü maya bitmiş evdesence nasıl olur?
Ya ben açarım ama sadece ıspanaklı börek yapardım. Bir de sadece eşime yaparım çünkü başkasına yaptığımda güzel olmuyor![]()