- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.271
- 698
Siteye ilk geldigimde profil foton ve isminle hep dikkatimi cekiyordunMeşhur bakışlarım benim kızınca öyle oluyorum hep.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siteye ilk geldigimde profil foton ve isminle hep dikkatimi cekiyordunMeşhur bakışlarım benim kızınca öyle oluyorum hep.![]()
Şimdikinin zamaninida çocuklar belirleyecek işte o yüzden dedim ya bana gelip evlenicem derlerse olur diyeO zaman öyleydi canım bende 20 yaşında evlendimAma şimdi öyle mi
![]()
Meşhur bakışlarım benim kızınca öyle oluyorum hep.![]()
Onlar meşhur ya ondandır,bide ikisede uyumlu oldu birbiriyleSiteye ilk geldigimde profil foton ve isminle hep dikkatimi cekiyordun![]()
Olgunluk yaşla olsa ... Çok güzel ornegim var da buraya yazamamOda doğruOndan olgunlaşması lazım
![]()
Dediğin çok doğru benle kaynanam yaşları olgunluk konusunda hiç uyum sağlamıyor bunu bir çok kişiden duyduğum için yazıyorum kendi fikrim değil bu arada :))Olgunluk yaşla olsa ... Çok güzel ornegim var da buraya yazamam![]()
18 yaşına gelsin o zaman konuşalımŞimdikinin zamaninida çocuklar belirleyecek işte o yüzden dedim ya bana gelip evlenicem derlerse olur diye![]()
Benim şahsi fikrim böyleOlgunluk yaşla olsa ... Çok güzel ornegim var da buraya yazamam![]()
Kaynanam yok ya hiç anlamıyorum benDediğin çok doğru benle kaynanam yaşları olgunluk konusunda hiç uyum sağlamıyor bunu bir çok kişiden duyduğum için yazıyorum kendi fikrim değil bu arada :))
İyiyim aşkom,sen nasılsın?Nasılsın aşkom![]()
YorumsuzVermem diye ağlıyormuşum![]()
![]()
Hoşgeldin canim nasılsın?
Ne haberr ciçemmm
Hosbuldum beybim iyiyim şükür sen nasılsınHoşgeldin canim nasılsın?
Ah çiçeem günler oldu görüşmedikNe haberr ciçemmm![]()