- 14 Haziran 2019
- 13.365
- 47.169
- 598
Yaaa bı bulsam su cavıdanı hep ben gelmeden kacmıs oluyo bıdaha beni etiketleyin nevosGece buradaydı yine kaçmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bı bulsam su cavıdanı hep ben gelmeden kacmıs oluyo bıdaha beni etiketleyin nevosGece buradaydı yine kaçmış![]()
Yaaa heyecanlandırıyosunuz amaaEvlere şenlik resmen![]()
Arada geliyor caviş döktürüyor gidiyor sjksjksjkYaaa bı bulsam su cavıdanı hep ben gelmeden kacmıs oluyo bıdaha beni etiketleyin nevos![]()
Bir okusan varya nasıl senaryo dersinYaaa heyecanlandırıyosunuz amaa![]()
Yaaa konularını hatırlıyorsan etiketlesene beni ablaaArada geliyor caviş döktürüyor gidiyor sjksjksjk![]()
Etiketleme yasak sankiYaaa konularını hatırlıyorsan etiketlesene beni ablaa![]()
Etiketleme yasak merviş,denk gelirse burada olursak yazarım gene yemek sayfasınaYaaa konularını hatırlıyorsan etiketlesene beni ablaa![]()
Konu kapalıBenı bi etiketleyin hayrına![]()
Bende yasak diye biliyorum ..Etiketleme yasak sanki![]()
Adam toplamak yasakBende yasak diye biliyorum ..
Sonrada çete toplandı diyorlar bakınız ben meselaAdam toplamak yasak![]()
Cavidan’ı mı konuşuyorsunuzSonrada çete toplandı diyorlar bakınız ben mesela![]()
![]()
Sorma koçum geldi gene hikayeleriyleCavidan’ı mı konuşuyorsunuz![]()
Dün gece yazdı, başka sabaha kadar uğramadı sanırımSorma koçum geldi gene hikayeleriyle![]()
![]()
Konu kapandı zaten döktğrdü gitti.Dün gece yazdı, başka sabaha kadar uğramadı sanırım
Du bakim ne alemde konusu![]()
Yazma yazma abla merakım gectı kinoya takmıs durumdaEtiketleme yasak merviş,denk gelirse burada olursak yazarım gene yemek sayfasına