- 18 Ekim 2020
- 5.106
- 13.167
- 198
Teşekkür ederim canımcım bende iyiyimHosbuldum beybim iyiyim şükür sen nasılsıno kadar derin konular konuşulmuş ki bende emini ile eşlik edeyim dedim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımcım bende iyiyimHosbuldum beybim iyiyim şükür sen nasılsıno kadar derin konular konuşulmuş ki bende emini ile eşlik edeyim dedim
![]()
Bende iyiyim ciçem sağol şimdiden tebrik ederim seni harşkaydınAh çiçeem günler oldu görüşmedikiyiyim şükür senden nabersin
![]()
Allah iyilik versin kuzumTeşekkür ederim canımcım bende iyiyimbizim konuştuğumuz o kadar derin değildi, ayaklar hala yere basabiliyordu
![]()
Allah iyilik versin tomurcuk gülümBende iyiyim ciçem sağol şimdiden tebrik ederim seni harşkaydın![]()
![]()
Çok güzeldi tarifin hak ettin sende,tüm diğer arkadaşlarımız gibi çok sevindim senin adınaAllah iyilik versin tomurcuk gülümçok teşekkür ederim allah razı olsun, oldu valla bu sefer
darısı başına ınş çiçeem
![]()
Çok şükür iyiyim canımİyiyim sen nasılsınBugün ne işin vardı
![]()
Hiç sevmem, ne edeyimEşim 2![]()
Ayy çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni ciceemÇok güzeldi tarifin hak ettin sende,tüm diğer arkadaşlarımız gibi çok sevindim senin adına![]()
![]()
Allah kolaylık versin canımÇok şükür iyiyim canım
Dışarıda işlerim vardı. Anca market, manav işimi hallettim. Baklavaları götürecektim, araba eşimde, baklavaları o gelince götüreceğiz.
Yapmaya kalksam çok iş var, ama hiç girişmedim
Dün ezana 10 dk kala nişastadan arındırdım mutfağımı. O yüzden bugün hiç iş yapmadım![]()
Bende sevmiyorum yaa pufffHiç sevmem, ne edeyim
Adele severim, ama arada güme gitti garibim![]()
Amin canım, cümlemize inşallahAllah kolaylık versin canımİş hiç bitmez
![]()
Ben severimEşim 2![]()
Bizimde yapılacak ,ama bayrama yakın inşaallahAmin canım, cümlemize inşallah![]()
Ben şarkılarını severim. Eşim asla dinlemez, dinletmez.Ben severim![]()
Aynen şarkılarını severim.Diğeri beni alakadar etmezBen şarkılarını severim. Eşim asla dinlemez, dinletmez.![]()