Cama mi koyayım yaniMutfakta sıcak olur kukriskom öyle çok dolaşmayı da sevmiyo
Benimkiler mutfaktaMutfakta sıcak olur kukriskom öyle çok dolaşmayı da sevmiyo
Benimde toprak az kaldı buna şimdi eklesem dipten sürmüş birşey olur mu acabaSaksı aldım bir türlü alıp dikemedim
Bence bir şey olmazBenimde toprak az kaldı buna şimdi eklesem dipten sürmüş birşey olur mu acabaEki Görüntüle 2834462
Evet bence en iyi yer cam cok güneş oluncada yaniyo kukriş,güneşte tekrar almak gerekiyoCama mi koyayım yani
Havadar belki mutfağın nevoşumBenimkiler mutfakta
Yok bişey olmaz ekle biraz benceBenimde toprak az kaldı buna şimdi eklesem dipten sürmüş birşey olur mu acabaEki Görüntüle 2834462
Evet canım büyük mutfağımHavadar belki mutfağın nevoşum
Maşallah saksılarda çok güzel
Yarın toprak alayım da ekleyeyim o zamanYok bişey olmaz ekle biraz bence
Maşallah ya
Sağol canımMaşallah saksılarda çok güzelne güzel olmuşlar
Mutfak sıcak olunca ocak falanda yaniyo ya nevoş ondan dedim, büyük olunca rahat olurEvet canım büyük mutfağım
Eve taşındığımda yazın biraz bozuldular.Eve taşınmadan indirdim.Hava sıcaktı.Kapalı ortamda düşünemedim,piştiler,Maşallah ya
Ocağa yakın değilMutfak sıcak olunca ocak falanda yaniyo ya nevoş ondan dedim, büyük olunca rahat olur
Maşallah onlara yaşasınlar inşallah hepEve taşındığımda yazın biraz bozuldular.Eve taşınmadan indirdim.Hava sıcaktı.Kapalı ortamda düşünemedim,piştiler,Sonra toparladılar
Sağol canım
Ben Antep'te çok çiçek bakamıyordum.Şimdi yerleşince olsun istiyorum.Ama fırsat olmadıBenim büyükler balkonda ,orkide ,ortanca ,iki gül fidanı ektim onlar,kılıç ,birde kv verdi adını bilmiyom büyük yaorakli bişey.
Sardunyalar ile karanfil camın dışında ,feslegenimm kaktusum meneksem içerdecam güzeli ortalrda dolanıyor
İnşaallahMaşallah onlara yaşasınlar inşallah hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?